Foster90'+4
1 655
980

Lyle Foster
    Målsjanse på City Ground! Lyle Foster fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Burnley FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nottingham Forest.
    5'
    Frispark Nottingham Forest.
    8'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Burnley
    James Trafford
    James Trafford (Burnley FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Callum Hudson-Odoi
    Sjanse til Nottingham Forest! Callum Hudson-Odoi er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    17'
    Nottingham Forest angriper, men Robert Jones blåser for offside.
    18'
    Josh Brownhill (Burnley FC) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    24'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Nottingham Forest.
    26'
    Zeki Amdouni
    Zeki Amdouni (Burnley FC) avanserer forover på City Ground. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    Robert Jones tildeler Burnley FC en corner. Josh Brownhill sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    32'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Orel Mangala
    Orel Mangala (Nottingham Forest) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Burnley FC.
    34'
    Gonzalo Montiel
    Dommer Robert Jones gir Gonzalo Montiel (Nottingham Forest) et gult kort.
    34'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    I Nottingham slår Morgan Gibbs-White en corner fra venstre.
    37'
    38'
    39'
    41'
    Mål for Burnley!
    Nottingham Forest 0 - 1 Burnley
    Mål: Zeki Amdouni
    Målgivende: Lyle Foster
    Burnley FC leder 0-1 etter en scoring av Zeki Amdouni. Lyle Foster var nest sist på ballen.
    41'
    Målet til Burnley sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Burnley blir stående
    43'
    Aina Ola
    Nottingham Forest avanserer forover i Nottingham. Aina Ola avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Anthony Elanga
    Nottingham Forest fosser forover og Anthony Elanga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    En av Burnley FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Kan Burnley FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Josh Brownhill (Burnley FC) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    51'
    Charlie Taylor
    Sjanse! Burnley FC avanserer forover, men Charlie Taylor avslutter utenfor.
    51'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Nuno Tavares
    Ut: Gonzalo Montiel
    Steve Cooper (Nottingham Forest) gjør sitt første bytte for dagen. Nuno Tavares erstatter Gonzalo Montiel.
    53'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    55'
    Nottingham Forest angriper, men avslutningen til Orel Mangala går utenfor.
    55'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    56'
    Morgan Gibbs-White
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) header mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 1 Burnley
    Mål: Callum Hudson-Odoi
    Målgivende: Taiwo Awoniyi
    Callum Hudson-Odoi scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Taiwo Awoniyi.
    61'
    Målet til Nottingham Forest sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Nottingham Forest blir stående
    63'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Anass Zaroury
    Ut: Johann Gudmundsson
    Burnley FC gjør sitt første bytte. Johann Gudmundsson erstattes av Anass Zaroury.
    64'
    Inn: Sander Berge
    Ut: Zeki Amdouni
    Bytte for Burnley FC. Sander Berge kommer inn for Zeki Amdouni på City Ground.
    64'
    Inn: Ryan Yates
    Ut: Orel Mangala
    Nottingham Forest bytter ut Orel Mangala med Ryan Yates.
    71'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    Callum Hudson-Odoi (Nottingham Forest) erstattes av Divock Origi.
    71'
    Robert Jones tildeler Nottingham Forest en corner. Morgan Gibbs-White sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Anass Zaroury
    Anass Zaroury (Burnley FC) kommer til en målsjanse på City Ground, men klarer ikke å score.
    73'
    I Nottingham slår Morgan Gibbs-White en corner fra høyre.
    75'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Luca Koleosho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burnley FC. Inn kommer Mike Tresor Ndayishimiye, mens Luca Koleosho tar plass på benken.
    76'
    76'
    77'
    Målet til Burnley blir annullert
    79'
    79'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    81'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Nottingham Forest er nær straffområde.
    84'
    85'
    Louis Beyer ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Louis Beyer er tilbake på banen igjen.
    88'
    Inn: Hannes Delcroix
    Ut: Louis Beyer
    Hannes Delcroix (Burnley FC) erstatter Louis Beyer som ser ut til å måtte forlate City Ground med en skade.
    88'
    Ibrahim Sangare
    Ibrahim Sangare (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Inn: Chris Wood
    Ut: Taiwo Awoniyi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Chris Wood, mens Taiwo Awoniyi tar plass på benken.
    88'
    90'+1
    Lyle Foster
    Lyle Foster (Burnley FC) får en nickmöjlighet på City Ground men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    90'+1
    90'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Burnley
    90'+3
    Ingen straffe til Burnley
    90'+4
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+4
    Rødt kort!
    Spilleren på Burnley får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+4
    Rødt kort til Burnley
    Lyle Foster
    Utvisning! Burnley FC må klare seg uten Lyle Foster resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    90'+4
    Burnley FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    Connor Roberts
    Dommeren gir Connor Roberts (Burnley FC) et gult kort.
    90'+5
    Chris Wood
    Sjanse i Nottingham! Chris Wood (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+6
    90'+6
    90'+9
    Josh Cullen
    Dommer Robert Jones viser Joshua Cullen (Burnley FC) det gule kortet.
    90'+9
    Chris Wood
    Chris Wood (Nottingham Forest) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.