Målsjanse! Kenny McLean (Norwich City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Adam Randell (Plymouth Argyle) mottar sitt første gule kort for dagen på Carrow Road.
    18'
    19'
    Borja Sainz
    Norwich City FC avanserer forover i Norwich. Borja Sainz avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark for Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    20'
    Sam McCallum
    Sam McCallum (Norwich City FC) kommer seg fri på Carrow Road, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Plymouth Argyle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark Plymouth Argyle.
    23'
    James Linington signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    27'
    James Linington signaliserer et frispark til Plymouth Argyle.
    28'
    Skudd utenfor mål, Norwich City
    29'
    I Norwich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Matthew Sorinola
    Dommer James Linington viser Matthew Sorinola (Plymouth Argyle) det gule kortet.
    30'
    Plymouth Argyle angriper, men James Linington blåser for offside.
    31'
    34'
    Norwich City FC fosser fremover, men James Linington blåser for offside på Carrow Road.
    34'
    James Linington signaliserer et frispark til Norwich City FC like utenfor Plymouth Argyle-området.
    35'
    Mikel Miller
    Dommeren gir Mikel Miller (Plymouth Argyle) et gult kort.
    35'
    37'
    Ryan Hardie
    Ryan Hardie (Plymouth Argyle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Morgan Whittaker
    Plymouth Argyle angriper i Norwich. Morgan Whittaker fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    41'
    I Norwich header Kenny McLean (Norwich City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    James Linington signaliserer et frispark til Plymouth Argyle på egen banehalvdel.
    41'
    Hjørnespark til Plymouth Argyle
    43'
    Skudd på mål, Plymouth Argyle
    43'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    44'
    45'+2
    45'+3
    Skudd på mål, Norwich City
    45'+3
    Plymouth Argyle, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    47'
    Dommer James Linington ser at linjemannen løfter flagget, og Norwich City FCs Borja Sainz blåses av for offside.
    51'
    51'
    55'
    56'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Christian Fassnacht
    Ut: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Norwich City FC bytter ut Marcelino Ignacio Nunez Espinoza med Christian Fassnacht.
    57'
    En av Norwich City FCs spillere går i offside.
    58'
    58'
    58'
    62'
    Matthew Sorinola ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Matthew Sorinola er på beina igjen og fortsetter kampen.
    63'
    Spillerbytte - Plymouth Argyle
    Inn: Joe Edwards
    Ut: Matthew Sorinola
    Plymouth Argyle bytter ut Matthew Sorinola med Joe Edwards. Dette er det første byttet som Ian Foster gjør i dagens kamp.
    64'
    Borja Sainz
    Borja Sainz (Norwich City FC) kommer til en målsjanse på Carrow Road, men klarer ikke å score.
    66'
    67'
    Mål for Norwich City!
    Norwich City 1 - 1 Plymouth Argyle
    Mål: Josh Sargent
    Målgivende: Christian Fassnacht
    Utligning! Josh Sargent setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Christian Fassnacht sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Alfie Devine
    Alfie Devine (Plymouth Argyle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Jordan Houghton
    Jordan Houghton (Plymouth Argyle) pådrar seg et gult kort.
    70'
    70'
    Inn: Lino Sousa
    Ut: Mikel Miller
    Ian Foster gjør dagens andre bytte i Norwich, når han tar ut Mikel Miller og setter inn Lino Sousa.
    70'
    Inn: Adam Forshaw
    Ut: Adam Randell
    Adam Randell (Plymouth Argyle) erstattes av Adam Forshaw.
    70'
    Lewis Gibson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    74'
    Plymouth Argyle scorer selvmål!
    Norwich City 2 - 1 Plymouth Argyle
    Mål: Ashley Phillips
    Ashley Phillips header ballen i mål og Norwich City FC tar ledelsen 2-1 på Carrow Road.
    74'
    Lewis Gibson er på beina igjen og fortsetter kampen på Carrow Road.
    75'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    78'
    78'
    79'
    Adam Forshaw
    Adam Forshaw (Plymouth Argyle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Julio Pleguezuelo
    Ut: Ashley Phillips
    Bytte for Plymouth Argyle. Julio Pleguezuelo kommer inn for Ashley Phillips på Carrow Road.
    80'
    Inn: Ben Waine
    Ut: Alfie Devine
    Plymouth Argyle gjør sitt femte bytte. Alfie Devine erstattes av Ben Waine.
    80'
    82'
    Julio Pleguezuelo
    Julio Pleguezuelo (Plymouth Argyle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Plymouth Argyle.
    85'
    85'
    85'
    Christian Fassnacht
    Norwich City FC angriper på Carrow Road. Christian Fassnacht header utenfor.
    85'
    Inn: Shane Duffy
    Ut: Borja Sainz
    David Wagner (Norwich City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Shane Duffy erstatter Borja Sainz.
    87'
    88'
    James Linington tildeler Norwich City FC en corner. Gabriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.