996
802

Marcelino Ignacio Nunez Espinoza (Norwich City FC) løfter inn en corner fra venstre på Carrow Road.
    1'
    Borja Sainz
    Målsjanse! Borja Sainz (Norwich City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Leif Davis (Ipswich Town) slår en corner fra høyre side på Carrow Road.
    5'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    5'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Ipswich Town på egen banehalvdel.
    6'
    Ipswich Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    9'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Ipswich Town.
    11'
    Frispark for Ipswich Town på egen banehalvdel.
    16'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Norwich City FC på egen banehalvdel.
    18'
    I Norwich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Matt Donohue tildeler Ipswich Town en corner. Leif Davis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Cameron Burgess
    Cameron Burgess (Ipswich Town) kommer til en målsjanse på Carrow Road, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Frispark Norwich City FC.
    27'
    Gabriel
    Gabriel (Norwich City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    29'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Norwich City FC like utenfor Ipswich Town-området.
    30'
    Gult kort til Ipswich Town
    Axel Tuanzebe
    Dommeren gir Axel Tuanzebe (Ipswich Town) et gult kort.
    31'
    I Norwich slår Gabriel en corner fra høyre.
    33'
    Ipswich Town må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Norwich City FC.
    35'
    Matt Donohue tildeler Norwich City FC en corner. Gabriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    37'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Ipswich Town.
    38'
    Mål for Norwich City!
    Norwich City 1 - 0 Ipswich Town
    Mål: Marcelino Ignacio Nunez Espinoza
    Mål! Marcelino Ignacio Nunez Espinoza gir Norwich City FC ledelsen 1-0 i Norwich.
    39'
    41'
    Leif Davis (Ipswich Town) slår en corner fra venstre side på Carrow Road.
    43'
    44'
    49'
    Ipswich Towns Leif Davis blåses av for offside på Carrow Road.
    57'
    Borja Sainz
    Sjanse! Norwich City FC avanserer forover, men Borja Sainz avslutter utenfor.
    58'
    Matt Donohue signaliserer et frispark til Norwich City FC.
    59'
    Jack Stacey
    Norwich City FC fosser forover og Jack Stacey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    Ipswich Town, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Spillerbytte - Ipswich Town
    Inn: Harrison Thomas Clarke
    Ut: Axel Tuanzebe
    Ipswich Town bytter ut Axel Tuanzebe med Harrison Thomas Clarke.
    62'
    Inn: Jeremy Sarmiento
    Ut: Nathan Broadhead
    Ipswich Town bytter ut Nathan Broadhead med Jeremy Sarmiento. Dette er det andre byttet som Kieran McKenna gjør i dagens kamp.
    62'
    Kieffer Moore
    Kieffer Moore (Ipswich Town) header ballen mot mål, men Norwich City FC klarerer.
    64'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Norwich City FC fosser fremover, men Josh Sargent går rett i offsidefella.
    65'
    Omari Hutchinson
    Sjanse til Ipswich Town! Omari Hutchinson er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Leif Davis (Ipswich Town) løfter inn en corner fra høyre på Carrow Road.
    68'
    Josh Sargent
    Norwich City FC angriper. Josh Sargent får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Borja Sainz
    Norwich City FC avanserer forover i Norwich. Borja Sainz avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    72'
    Leif Davis (Ipswich Town) løfter inn en corner fra venstre på Carrow Road.
    73'
    Conor Chaplin
    Ipswich Town angriper i Norwich. Conor Chaplin fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Conor Chaplin (Ipswich Town) kommer til en målsjanse på Carrow Road, men klarer ikke å score.
    74'
    Inn: Marcus Harness
    Ut: Conor Chaplin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ipswich Town. Inn kommer Marcus Harness, mens Conor Chaplin tar plass på benken.
    74'
    Inn: Ali Al-Hamadi
    Ut: Kieffer Moore
    Kieran McKenna gjør dagens fjerde bytte i Norwich, når han tar ut Kieffer Moore og setter inn Ali Al-Hamadi.
    75'
    Inn: Jack Taylor
    Ut: Massimo Luongo
    Bytte for Ipswich Town. Jack Taylor kommer inn for Massimo Luongo på Carrow Road.
    75'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Liam Gibbs
    Ut: Ashley Barnes
    David Wagner (Norwich City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Liam Gibbs erstatter Ashley Barnes.
    75'
    76'
    I Norwich slår Leif Davis en corner fra venstre.
    79'
    Jeremy Sarmiento
    Jeremy Sarmiento (Ipswich Town) kommer seg fri på Carrow Road, men avslutningen går utenfor.
    81'
    82'
    I Norwich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    Ali Al-Hamadi
    Sjanse i Norwich! Ali Al-Hamadi (Ipswich Town) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.