I Norwich slår Gabriel en corner fra venstre.
    Målsjanse til Norwich City FC! Borja Sainz treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza (Norwich City FC) løfter inn en corner fra høyre på Carrow Road.
    13'
    Ashley Barnes
    I Norwich header Ashley Barnes (Norwich City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Frispark for Norwich City FC på egen banehalvdel.
    15'
    Mål for Cardiff City!
    Norwich City 0 - 1 Cardiff City
    Mål: Jamilu Collins
    Mål! Cardiff City tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jamilu Collins på Carrow Road.
    19'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    21'
    Gabriel
    Norwich City FC avanserer forover og Gabriel får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    22'
    Gabriel (Norwich City FC) slår en corner fra høyre side på Carrow Road.
    25'
    I Norwich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Darren Bond tildeler Norwich City FC en corner. Gabriel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    32'
    Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Marcelino Ignacio Nunez Espinoza (Norwich City FC) løfter inn en corner fra venstre på Carrow Road.
    34'
    I Norwich slår Marcelino Ignacio Nunez Espinoza en corner fra venstre.
    35'
    Norwich City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Frispark til Norwich City FC på halvdelen til Cardiff City.
    39'
    Mål for Norwich City!
    Norwich City 1 - 1 Cardiff City
    Mål: Josh Sargent
    Mål! hjemmelag utligner ved Josh Sargent. Stillingen er nå 1-1.
    39'
    Norwich City FCs Ashley Barnes blåses av for offside på Carrow Road.
    41'
    Rubin Colwill
    Cardiff City avanserer forover i Norwich. Rubin Colwill avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Kan Norwich City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Norwich City 2 - 1 Cardiff City
    Mål: Gabriel
    Gabriel dundrer ballen i mål og Norwich City FC tar ledelsen 2-1 på Carrow Road.
    44'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Josh Bowler
    Ut: Josh Wilson-Esbrand
    Erol Bulut gjør dagens første bytte i Norwich, når han tar ut Josh Wilson-Esbrand og setter inn Josh Bowler.
    46'
    Gult kort til Cardiff City
    Rubin Colwill (Cardiff City) får et gult kort av dommer Darren Bond.
    47'
    Frispark Norwich City FC.
    47'
    Josh Bowler
    Cardiff City angriper. Josh Bowler får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    Norwich City, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Offside! Sam McCallum blir vinket av og Norwich City FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    Karlan Grant
    Cardiff City fosser forover og Karlan Grant fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Norwich City 3 - 1 Cardiff City
    Norwich City FC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Josh Sargent.
    54'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Norwich City FC!
    58'
    Inn: Ryan Wintle
    Ut: Joe Ralls
    Erol Bulut (Cardiff City) gjør sitt andre bytte for dagen. Ryan Wintle erstatter Joe Ralls.
    59'
    Inn: Kion Etete
    Ut: Famara Diedhiou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Kion Etete, mens Famara Diedhiou tar plass på benken.
    59'
    Spillerbytte - Norwich City
    Inn: Dimitris Giannoulis
    Ut: Sam McCallum
    Bytte for Norwich City FC. Dimitris Giannoulis kommer inn for Sam McCallum på Carrow Road.
    61'
    Inn: Christian Fassnacht
    Ut: Onel Hernandez
    Norwich City FC bytter ut Onel Hernandez med Christian Fassnacht. Dette er det andre byttet som David Wagner gjør i dagens kamp.
    61'
    Josh Sargent
    Sjanse til Norwich City FC! Josh Sargent er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Cardiff City angriper i Norwich. Karlan Grant fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Kion Etete
    Cardiff City angriper, men avslutningen til Kion Etete går utenfor.
    65'
    Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    68'
    Nat Phillips
    Dommeren gir Nathaniel Phillips (Cardiff City) et gult kort.
    69'
    Darren Bond signaliserer et frispark til Norwich City FC.
    70'
    Inn: Jakob Lungi Sorensen
    Ut: Ashley Barnes
    Ashley Barnes (Norwich City FC) erstattes av Jakob Lungi Sorensen.
    70'
    Inn: Sydney Van Hooijdonk
    Ut: Josh Sargent
    Norwich City FC gjør sitt fjerde bytte. Josh Sargent erstattes av Sydney Van Hooijdonk.
    70'
    73'
    Sydney Van Hooijdonk (Norwich City FC) vinkes av for offside i Norwich.
    74'
    76'
    Borja Sainz
    Borja Sainz (Norwich City FC) kommer til en målsjanse på Carrow Road, men klarer ikke å score.
    76'
    Norwich City 4 - 1 Cardiff City
    Mål: Christian Fassnacht
    Målgivende: Sydney Van Hooijdonk
    Christian Fassnacht øker Norwich City FCs ledelse til 4-1! Sydney Van Hooijdonk sto for den målgivende pasningen.