Har du VG+ kan du se kampen direkte her på VGTV i kveld.
    Norge XI (4-2-3-1): Klaesson, Sebulonsen, Daland, Heggheim, Hjelde, Askildsen, Hove, Mannsverk, Sahraoui, Botheim, Strand Larsen
    Vi venter fremdeles på gjestenes lagoppstilling på Marienlyst.
    Sist lagene møttes på dette nivået, knuste Finland Norge hele 8-3.
    Norge er avhengige av seier for å henge på tabelltopp Kroatia. For øyeblikket er det seks poeng opp. Gruppevinnerne går direkte til EM, mens den beste andreplassen av de ni også slår følge. De åtte siste andreplassene gjør opp om de siste fire EM-plassene i en playoff.
    Finland XI (5-4-1): Sinisalo, Antman, Hämäläinen, Tihi, Koski, Tauriainen, Skyttä, Suhonen, Väänänen, Mömmö, Ablade
    Norges benk: Christiansen, Petersen, Evjen, Holm, Kolskogen, Østrøm, Edh, Palumbo og Christensen.
    Finlands benk: Bergström, Hyvärinen, Vainionpää. Oksanen, Olusanya, Terho, Kilo, Hannola og Koskela.
    Det er danske Mads-Kristoffer Kristoffersen som skal dømme kveldens oppgjør. Med seg på linjene har han landsmennene Dennis Rasmussen og Ole Kronlykke.
    Nærmer seg avspark nå. Minner om at du kan følge oppladningen hos VG+ Sport!
    Straks klart for avspark på Marienlyst!
    Lagene har unnagjort nasjonalsangene og er nå klare.
    Norge offensivt ut fra start.
    2'
    Sebulonsen blokkerer et innlegg fra Mömmö
    3'
    Misforståelse mellom Koski og Mömmö. Norge overtar.
    4'
    Norge står høyt og forsøker å låse av. Lykkes delvis med det.
    7'
    Innkast til Norge høyt i banen.
    8'
    Leo Hjelde slår godt inn mot Strand Larsen. Spissen tar godt for seg, men får aldri avsluttet. Litt tendenser her nå!
    8'
    Sivert Mannsverk viser klasse på midten.
    9'
    Sahraoui rykker herlig inn i feltet, noe det finske forsvaret sliter med. Slår inn mot bakre stolpe. Der er det dessverre ingen nordmenn!
    10'
    Heggheim tar med seg ballen, men lite alternativer foran ballfører.
    12'
    Nydelig opprulling fra Norge! Sahraoui setter opp Leo Hjelde, som slår strålende inn på Botheim. Det første vi ser at Glimt-spissen er en innsideavslutning rett i tverrliggeren!
    12'
    Corner til Norge. Virkelig festet grepet nå, hjemmelaget.
    14'
    Den går over samtlige, men Sebulonsen presser frem enda et hjørnespark. Denne gang fra motsatt side.
    14'
    Corneren slås inn mot første stolpe. Askildsen stusser den videre før den heades unna.
    15'
    Finland kan kontre, men der er Heggheim!
    15'
    Sahraoui med et voldsomt raid etter at Norge snapper opp ballen på midten. Kanskje litt beslutningsvegring fra Vålerenga-spilleren der.
    16'
    Lite fornøyd nå, den finske benken.
    17'
    Vi minner om at du med VG+ Sport-abonnement kan se kampen fra Marienlyst direkte.
    18'
    Finlands første! Antman slår godt inn mot Adlade, som nesten sklir ballen i nettet! Slipper med skrekken der.
    18'
    Ny god mulighet for gjestene! Oksanen får ballen på elleve meter, og sender den like over!
    19'
    Heggheim mister ballen, og finnene er nære ved å utnytte det. Ender i en corner.
    20'
    Mannsverk med godt driv, før han spiller ut til Sebulonsen. Innlegget kommer, men stanges unna.
    22'
    Sahraoui slår inn mot Strand Larsen. Får aldri avsluttet.
    23'
    Etter gode finske minutter, har Norge klart å få kampen litt mer inn i sitt spor igjen.
    24'
    Askildsen fyrer av fra 25 meter - liten halvmeter over.
    25'
    Antman skyter fra hjørnet av 16-meteren. Rett på Klaesson! Antman virkelig vist at han er en man skal se opp for.
    25'
    Finnene har i mye større grad klart å demme opp for Norges venstreside det siste kvarteret.
    27'
    Hjelde vender spillet fint. Vært frisk her, 2003-modellen.
    28'
    Godt innlegg fra Hove mot Strand Larsen. Rett på keeper!
    28'
    Heggheim får frispark på egen halvdel.
    30'
    Blir liggende nede her, midtstopperen.
    30'
    Spillet er i gang igjen.
    31'
    Hove finner Strand Larsen inne i feltet. Får ingenting ut av den, spissen. Stemmer ikke helt.
    33'
    Norge står veldig høyt i det finnene forsøker å spille seg ut bakfra. Spiller av presset, gjestene.
    33'
    Klaesson holder på å gi bort 0-1! Alt for ubesluttsom med ballen i beina, og da er Ablade der. Norge heldige når Klaesson får snappet opp igjen ballen!
    34'
    Sahraoui stjeler ballen tilbake etter å ha mistet den høyt i banen. Forsøker å ta seg inn i feltet, men stoppes - nok en gang.
    37'
    Mangler litt balltempo her nå. Finnene forsvarer seg veldig enkelt.
    39'
    Tihi ligger nede etter en duell med Sahraoui.
    40'
    41'
    Hove vanvittig sterk i gjenvinningsspillet. Får slått inn mot Strand Larsen, men heller ikke denne gangen stemmer det.
    42'
    Ny stor Norge-mulighet! Mannsverk fonner Hove, som perfekt slår inn mot Botheim. Utrolig nok setter han den over fra ti meter!
    42'
    Lenge siden Finland har vært i nærheten av noe nå.
    44'
    Strand Larsen i offside.
    44'
    Mannsverk vært veldig god hittil. Enorm gjenvinning nå fra Molde-spilleren.
    44'
    Finsk frispark ute i korridor.
    45'
    Frisparket er keepermat for Klaesson.
    45'
    Det legges til to minutter i Drammen.
    45'
    Der er vi i gang igjen!
    45'
    Strålende initiativ fra Sebulonsen! Tar seg inn i feltet hvor han har et hav av rom og boltre seg i. Innlegget står dessverre ikke i stil til medtaket i forkant.
    45'+1
    Finsk skudd på volley fra 25 meter. Keepermat for Klaesson.
    45'+2
    Foreløpig ingen bytter. Noah Holm er i oppvarming.
    46'
    Botheim kommer til omgangens første avslutning. Roper på corner, men får ikke gehør fra dommer.
    47'
    Sahraoui skyter via et bein og ut. Corner til Norge.
    49'
    Hjørnesparket slås på første stolpe. Avslutningen kommer omsider fra Askildsen. Ny corner.
    49'
    Den heades unna, før Sebulonsen gjør en enorm defensiv jobb.
    50'
    Gult kort til Norge
    Finnene overtar igjen, noe Leo Hjelde må stoppe. Pådrar seg et kynisk gult kort der, unggutten.
    50'
    Frisparket klareres enkelt unna fra det norske forsvaret.
    52'
    Askildsen igjen farlig frempå inne i feltet, men avslutningen kommer aldri. Straffes av en dårlig berøring der.
    53'
    Sahraoui og Strand Larsen med lekre kombinasjoner inne i Finlands 16-meter. Ny corner!
    54'
    Stor mulighet for Hove! Strømsgodset-spilleren får ballen av Sahraoui fra hjørneflagget. Hove skyter fra skrå vinkel - rett i nettveggen!
    54'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 0 Finland
    Der sitter den for Norge! Strålende løp av Jørgen Strand Larsen, som på elegant vis vipper ballen med utsiden av foten over Finlands sisteskanse. Og for et fremspill av Kristoffer Askildsen!
    55'
    Norge forsvarer seg godt i 4-4-2 nå.
    58'
    Strand Larsen sitter nede.
    59'
    Spillet er i gang igjen, og Strand Larsen ser ut til å fortsette.
    60'
    Strålende nedtak av Suhonen etter en langpasning. Finland med ballen i laget.
    61'
    Finsk corner nå.
    61'
    Corneren havner rett i klypene på Kristoffer Klaesson.
    62'
    For en trollmann Ousame Sahraoui er! Åpner opp hele forsvaret med en genial stikker frem mot Hove, men dessverre får han ikke avsluttet ordentlig.
    63'
    Straffespark til Norge! Botheim felles av Suhonen inne ved straffemerket. Dommer peker på ellevemeteren!
    64'
    Botheim sitter nede etter den situasjonen...
    65'
    Bytte Finland: Juho Kilo kommer inn for Eetu Mömmö.
    65'
    Bytte Finland: Pyry Hannola kommer inn for Jaakko Oksanen.
    65'
    Norge scorer på straffe!
    Norge 2 - 0 Finland
    Jørgen Strand Larsen triller den i nettet!
    67'
    Bytte for Norge: Håkon Evjen kommer inn for Kristoffer Askildsen.
    68'
    Norge med festfotball for øyeblikket. Minner at du med VG+ Sport kan se kampen direkte.
    69'
    Gult kort til Finland
    Suhonen får det gule kortet.
    69'
    Botheim setter den i stolpen! Avvinkes for offside.
    70'
    Ser nærmest ut til å ha gitt opp her, finnene.
    71'
    Noah Holm skal inn for Norge.
    71'
    Bytte Norge: Jørgen Strand Larsen ut. Noah Holm inn.
    72'
    Sahraoui gjør som han vil utpå her nå.
    74'
    Mål for Finland!
    Norge 2 - 1 Finland
    Hva gjør du der da, Kristoffer Klaesson?! Vi fikk en advarsel i førsteomgang, og denne gangen straffes Norge. Fryktelig utspill som gir Anssi Suhonen en gratismulighet. Den tar han, og dermed er det kamp igjen!
    74'
    Suhonen finner nesten Ablade. Godt lest av Jesper Daland!
    76'
    Evjen forsøker å spille igjennom Botheim. Burde spilt Sahraoui der.
    77'
    Hjelde med et godt innlegg mot Holm. Spissen må hente ballen, og dermed får han aldri ordentlig klem på den. Utspill fra mål.
    79'
    Sahraoui kommer seg elegant forbi inne i feltet. Forsøker å løfte mot bakre stolpe. Keeper fanger.
    80'
    Utrolig at denne kampen nå ser ut til å få spenning på tampen. Den kan du se på VG+ Sport!
    80'
    Finnene fikk seg en vitamininnsprøytning av den reduseringen. Antman fyrer av fra distanse nå. Corner!
    81'
    Solid redning av Klaesson! Skuddet kommer fra Skyttä, men der er Leeds-keeperen og får slått den unna.
    83'
    Ablade går ned inne i feltet. Finnene vil ha straffespark, men den danske pipeblåseren vinker spissen opp igjen!
    83'
    Ablade i offside.
    86'
    Bytte Norge: Tobias Christensen kommer inn for Erik Botheim.
    86'
    Sivert Mannsverk overtar kapteinsbindet.
    86'
    Sahraoui får frispark ute ved hjørnet av 16-meteren.
    88'
    Bruker naturlig nok - og helt riktig - enormt god tid her, de norske spillerne.
    88'
    Norge 3 - 1 Finland
    Der avgjør Johan Hove kampen! På sin egen hjemmebane i Drammen, slår han frisparket inn i feltet. Det går forbi alt og alle, før det sniker seg inn i lengste hjørne. Da kan Norge innkassere tre svært viktige poeng!
    89'
    Det legges til fem minutter på Marienlyst.
    90'+1
    Evjen pådrar seg et frispark på egen halvdel.
    90'+2
    Bytte Finland: Casper Terho kommer inn for Terry Ablade.
    90'+2
    De finske spillerne er frustrerte nå. Ny takling på Sahraoui. Nytt frispark.
    90'+3
    Klokken tikker Norges vei.
    90'+4
    Offside Finland.
    90'+5
    Christensen får kjæle litt med kula på tampen her.
    90'+6
    Der er det over i Drammen! Norge med tre sterke og viktige poeng mot Finland - etter en god andreomgang. Det ble litt spenning etter reduseringen, men Johan Hove avgjorde kampen med et frispark helt på tampen. Flere sterke norske prestasjoner på det individuelle plan, hvor spesielt Sivert Mannsverk Ousame Sahrauoi og Leo Hjelde bør trekkes frem. Nå er det Aserbajdsjan som venter i neste uke! Den kampen ser du naturlig nok direkte på VG+ Sport.