0-1
1-1

Alex Iwobi
    Nigeria angriper i Abidjan. Alex Iwobi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    Ekvatorial-Guinea, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Abongile Tom signaliserer et frispark til Nigeria på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Ekvatorial-Guinea på egen banehalvdel.
    4'
    Victor Osimhen
    Målsjanse! Victor Osimhen (Nigeria) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Nigeria fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    6'
    Basilio Ndong Owono Nchama ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    9'
    Zaidu Sanusi
    Sjanse! Nigeria avanserer forover, men Zaidu Sanusi avslutter utenfor.
    10'
    Ekvatorial-Guinea slipper å klare seg uten Basilio Ndong Owono Nchama som kommer tilbake på banen igjen.
    10'
    Frispark til Nigeria på halvdelen til Ekvatorial-Guinea.
    12'
    Alhassan Yusuf
    Nigeria avanserer forover i Abidjan. Alhassan Yusuf avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Ekvatorial-Guinea fosser fremover, men Abongile Tom blåser for offside på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    16'
    Nigeria angriper i Abidjan, men blir avblåst for offside.
    21'
    Pablo Ganet Comitre (Ekvatorial-Guinea) løfter inn en corner fra høyre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    25'
    Pepin
    Pepin (Ekvatorial-Guinea) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Nigeria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Ekvatorial-Guinea
    Federico Bikoro
    Dommer Abongile Tom gir Federico Bikoro (Ekvatorial-Guinea) et gult kort.
    26'
    Victor Osimhen (Nigeria) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    30'
    31'
    Frispark Nigeria.
    35'
    Mål for Ekvatorial-Guinea!
    Nigeria 0 - 1 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Iban Salvador
    Målgivende: Pepin
    Iban Salvador dundrer ballen i mål og Ekvatorial-Guinea tar ledelsen 0-1 på Stade Olympique Alassane Ouattara. Flott spill fra Pepin før målet.
    36'
    Mål for Nigeria!
    Nigeria 1 - 1 Ekvatorial-Guinea
    Mål: Victor Osimhen
    Målgivende: Ademola Lookman
    Mål! Victor Osimhen (Nigeria) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Ademola Lookman sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Abongile Tom signaliserer et frispark til Ekvatorial-Guinea.
    40'
    Emilio Nsue Lopez
    Ekvatorial-Guinea angriper på Stade Olympique Alassane Ouattara. Emilio Nsue Lopez header utenfor.
    41'
    Ekvatorial-Guinea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    Abongile Tom signaliserer et frispark til Ekvatorial-Guinea på egen banehalvdel.
    44'
    44'
    45'+1
    Moses Simon
    Nigeria fosser forover og Moses Simon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Hjørnespark til Nigeria
    45'+3
    47'
    Frispark for Nigeria på egen banehalvdel.
    48'
    Pablo Ganet Comitre
    Ekvatorial-Guinea angriper, men avslutningen til Pablo Ganet Comitre går utenfor.
    50'
    Sjanse til Nigeria! Alhassan Yusuf er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    52'
    Abongile Tom tildeler Ekvatorial-Guinea en corner. Iban Salvador sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Sjanse i Abidjan! Zaidu Sanusi (Nigeria) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Ademola Lookman
    Ademola Lookman (Nigeria) kommer til en målsjanse på Stade Olympique Alassane Ouattara, men klarer ikke å score.
    54'
    Målsjanse til Nigeria! Victor Osimhen treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Nigeria er nær straffområde.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Abidjan fordi Federico Bikoro får behandling for en skade på banen.
    58'
    59'
    Federico Bikoro er tilbake i kampen igjen.
    60'
    Ekvatorial-Guinea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nigeria.
    62'
    Spillet på Stade Olympique Alassane Ouattara er stoppet midlertidig fordi Alhassan Yusuf ligger nede.
    64'
    Gult kort til Nigeria
    Zaidu Sanusi (Nigeria) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Alhassan Yusuf ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Abidjan.
    66'
    Aina Ola
    Aina Ola (Nigeria) avanserer forover på Stade Olympique Alassane Ouattara. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Alhassan Yusuf (Nigeria) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    67'
    Spillerbytte - Nigeria
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Moses Simon
    Nigeria bytter ut Moses Simon med Samuel Chukwueze.
    69'
    Inn: Joe Aribo
    Ut: Alhassan Yusuf
    Alhassan Yusuf, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joe Aribo kommer inn for Nigeria.
    69'
    Spillerbytte - Ekvatorial-Guinea
    Inn: Alejandro Balboa Bandeira
    Ut: Pablo Ganet Comitre
    Juan Micha Obiang Bicogo gjør dagens første bytte i Abidjan, når han tar ut Pablo Ganet Comitre og setter inn Alejandro Balboa Bandeira.
    75'
    Inn: Jose Nabil Ondo
    Ut: Jannick Buyla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ekvatorial-Guinea. Inn kommer Jose Nabil Ondo, mens Jannick Buyla tar plass på benken.
    75'
    Nigeria angriper i Abidjan. Victor Osimhen fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Emilio Nsue Lopez (Ekvatorial-Guinea) kommer seg fri på Stade Olympique Alassane Ouattara, men avslutningen går utenfor.
    77'
    79'
    Kan Nigeria utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Aina Ola
    Aina Ola (Nigeria) erstattes av Bright Osayi-Samuel.
    83'
    Inn: Calvin Bassey
    Ut: Zaidu Sanusi
    Nigeria bytter ut Zaidu Sanusi med Calvin Ughelumba. Dette er det fjerde byttet som Jose Vitor Dos Santos Peseiro gjør i dagens kamp.
    83'
    85'
    Alejandro Balboa Bandeira
    Alejandro Balboa Bandeira (Ekvatorial-Guinea) får et gult kort av dommer Abongile Tom.
    85'
    Inn: Santiago Bocari Eneme
    Ut: Pepin
    Bytte for Ekvatorial-Guinea. Santiago Bocari Eneme kommer inn for Pepin på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    86'
    Nigeria angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Iban Salvador (Ekvatorial-Guinea) vrir seg av smerte i gresset.
    89'
    Iban Salvador kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    90'+2
    Frispark til Ekvatorial-Guinea på halvdelen til Nigeria.
    90'+3
    Inn: Luis Nlavo
    Ut: Iban Salvador
    Det virker som Iban Salvador ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Luis Nlavo.
    90'+3
    Inn: Paul Onuachu
    Ut: Alex Iwobi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nigeria. Inn kommer Paul Onuachu, mens Alex Iwobi tar plass på benken.