VAR sjekker om det er straffe til Newcastle United
    Dommeren dømmer straffe til Newcastle United
    5'
    Newcastle United scorer på straffe!
    Newcastle United 1 - 0 West Ham United
    Mål: Alexander Isak
    Newcastle United FC går opp i en 1-0 ledelse etter at Alexander Isak setter straffesparket sikkert i mål på St James' Park.
    6'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    9'
    Alexander Isak
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Alexander Isak avslutter utenfor.
    11'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jamaal Lascelles (Newcastle United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    11'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Jamaal Lascelles er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Newcastle upon Tyne fordi Jamaal Lascelles får behandling for en skade på banen.
    17'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Emil Krafth
    Ut: Jamaal Lascelles
    Emil Krafth (Newcastle United FC) erstatter Jamaal Lascelles som ser ut til å måtte forlate St James' Park med en skade.
    17'
    Michail Antonio
    Michail Antonio (West Ham United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Mål for West Ham United!
    Newcastle United 1 - 1 West Ham United
    Mål: Michail Antonio
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Michail Antonio scorer og utligningen er et faktum på St James' Park. 1-1. Flott spill fra Lucas Paqueta før målet.
    21'
    Robert Jones signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    23'
    Anthony Gordon
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! Anthony Gordon (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    28'
    Offside! Mohammed Kudus blir vinket av og West Ham United FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    32'
    Dommer Robert Jones venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Paqueta ligger nede.
    34'
    Lucas Paqueta er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    I Newcastle upon Tyne header Anthony Gordon (Newcastle United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Robert Jones signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    38'
    Tomas Soucek
    Tomas Soucek (West Ham United FC) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    39'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til West Ham United FC.
    40'
    Gult kort til West Ham United
    Dommeren gir Tomas Soucek (West Ham United FC) et gult kort.
    40'
    44'
    Sean Longstaff
    Målsjanse på St James' Park! Sean Longstaff fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Newcastle United FC!
    45'+2
    Joseph Willock
    Newcastle United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Joseph Willock avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+4
    45'+4
    Bruno Guimaraes
    Kjempesjanse! Bruno Guimaraes (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    45'+5
    Robert Jones tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+7
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (West Ham United FC) header utenfor.
    45'+7
    Det blir farlig! Frispark for West Ham United FC er nær straffområde.
    45'+9
    Newcastle United 1 - 2 West Ham United
    Mål: Mohammed Kudus
    Målgivende: Jarrod Bowen
    Mål! West Ham United FC tar ledelsen 1-2 ved Mohammed Kudus. Det er en fin assist fra Jarrod Bowen.
    45'+10
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Lukasz Fabianski
    Ut: Alphonse Areola
    West Ham United FC bytter ut Alphonse Areola med Lukasz Fabianski. Dette er det første byttet som David William Moyes gjør i dagens kamp.
    46'
    I Newcastle upon Tyne slår Jacob Murphy en corner fra venstre.
    47'
    Newcastle United 1 - 3 West Ham United
    Mål: Jarrod Bowen
    Målgivende: Mohammed Kudus
    Mål! Jarrod Bowen øker West Ham United FCs ledelse til 1-3 på St James' Park. Mohammed Kudus var nest sist på ballen.
    48'
    Frispark West Ham United FC.
    51'
    53'
    Spillet på St James' Park er stoppet midlertidig fordi Valentino Livramento ligger nede.
    55'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Valentino Livramento
    Newcastle United FC bytter ut Valentino Livramento som ikke ser ut til å kunne fortsette. Eddie Howe blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Miguel Almiron.
    56'
    Inn: Elliot Anderson
    Ut: Joseph Willock
    Bytte for Newcastle United FC. Elliot Anderson kommer inn for Joseph Willock på St James' Park.
    57'
    Inn: Lewis Hall
    Ut: Emil Krafth
    Emil Krafth (Newcastle United FC) erstattes av Lewis Hall.
    57'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    57'
    Lewis Hall (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    59'
    Newcastle United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Bruno Guimaraes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Målsjanse! Alexander Isak (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Sean Longstaff (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på St James' Park, men klarer ikke å score.
    65'
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på St James' Park.
    67'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Miguel Almiron
    Harvey Barnes (Newcastle United FC) erstatter Miguel Almiron som muligens er skadet.
    67'
    Inn: Kalvin Phillips
    Ut: Michail Antonio
    West Ham United FC bytter ut Michail Antonio med Kalvin Phillips.
    69'
    West Ham United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Harvey Barnes
    Harvey Barnes (Newcastle United FC) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Målsjanse til Newcastle United FC! Harvey Barnes treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    75'
    76'
    Newcastle United 2 - 3 West Ham United
    Alexander Isak setter et straffespark i mål og Newcastle United FC reduserer dermed til 2-3.
    77'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Gult kort til Newcastle United
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    82'
    Mål for Newcastle United!
    Newcastle United 3 - 3 West Ham United
    Mål: Harvey Barnes
    Målgivende: Alexander Isak
    Utligning! Harvey Barnes setter ballen i mål og stillingen er nå 3-3. Alexander Isak sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: James Ward Prowse
    West Ham United FC gjør sitt tredje bytte. James Ward Prowse erstattes av Ben Johnson.
    84'
    Newcastle United FC angriper, men Robert Jones blåser for offside.
    88'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) kommer seg fri på St James' Park, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Newcastle United 4 - 3 West Ham United
    Målgivende: Anthony Gordon
    Newcastle United FC leder 4-3 etter en scoring av Harvey Barnes. Flott spill fra Anthony Gordon før målet.
    90'
    Inn: Danny Ings
    Ut: Vladimir Coufal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Danny Ings, mens Vladimir Coufal tar plass på benken.
    90'+3
    Harvey Barnes (Newcastle United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.