Mål for West Ham United!
    Newcastle United 0 - 1 West Ham United
    Mål: Michail Antonio
    Målgivende: Jarrod Bowen
    Mål! Michail Antonio gir West Ham Utd ledelsen 0-1 i Newcastle upon Tyne. Det er en fin assist fra Jarrod Bowen.
    4'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Newcastle Utd.
    9'
    Dwight Gayle
    Newcastle Utd angriper. Dwight Gayle får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Michail Antonio
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! Michail Antonio (West Ham Utd) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Jonjo Shelvey (Newcastle Utd) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    13'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til West Ham Utd på egen banehalvdel.
    14'
    West Ham Utds Michail Antonio blåses av for offside på St James' Park.
    15'
    Mål for Newcastle United!
    Newcastle United 1 - 1 West Ham United
    Mål: Miguel Almiron
    Målgivende: Emil Krafth
    Utligning! Miguel Almiron setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Emil Krafth var nest sist på ballen.
    17'
    I Newcastle upon Tyne slår Jonjo Shelvey en corner fra venstre.
    19'
    Jonjo Shelvey (Newcastle Utd) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    20'
    Allan Saint-Maximin
    Newcastle Utd angriper i Newcastle upon Tyne. Allan Saint-Maximin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Frispark til Newcastle Utd på halvdelen til West Ham Utd.
    27'
    Craig Pawson tildeler Newcastle Utd en corner. Jonjo Shelvey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Frispark for Newcastle Utd på egen banehalvdel.
    29'
    Frisparket tildelt West Ham Utd er farlig nær Newcastle Utds målområde.
    30'
    Jarrod Bowen
    Jarrod Bowen (West Ham Utd) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    West Ham Utd tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark West Ham Utd.
    37'
    Gult kort til Newcastle United
    Dwight Gayle (Newcastle Utd) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Craig Pawson tildeler West Ham Utd en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Sjanse til Newcastle Utd! Allan Saint-Maximin er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    Isaac Hayden ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Nabil Bentaleb
    Ut: Isaac Hayden
    Newcastle Utd bytter ut Isaac Hayden som ikke ser ut til å kunne fortsette. Steve Bruce blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Nabil Bentaleb.
    43'
    Jarrod Bowen (West Ham Utd) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Spillet på St James' Park er stoppet midlertidig fordi Allan Saint-Maximin ligger nede.
    45'+2
    Newcastle Utd tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    46'
    I Newcastle upon Tyne slår Jonjo Shelvey en corner fra høyre.
    47'
    Jamaal Lascelles
    Newcastle Utd angriper på St James' Park. Jamaal Lascelles header utenfor.
    47'
    Allan Saint-Maximin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på St James' Park.
    47'
    Miguel Almiron
    Miguel Almiron (Newcastle Utd) kommer seg fri på St James' Park, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Issa Diop
    West Ham Utd angriper og Issa Diop får avsluttet. Headingen treffer ikke Newcastle Utd-målet.
    50'
    54'
    55'
    57'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Mark Noble
    Ut: Manuel Lanzini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham Utd. Inn kommer Mark Noble, mens Manuel Lanzini tar plass på benken.
    57'
    Newcastle Utd angriper i Newcastle upon Tyne. Miguel Almiron fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    60'
    62'
    Newcastle United 1 - 2 West Ham United
    Mål: Tomas Soucek
    Mål! West Ham Utd tar ledelsen 1-2 ved Tomas Soucek.
    65'
    Jarrod Bowen (West Ham Utd) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    65'
    Declan Rice
    Declan Rice (West Ham Utd) kommer til en målsjanse på St James' Park, men klarer ikke å score.
    66'
    Newcastle United 2 - 2 West Ham United
    Mål: Jonjo Shelvey
    Målgivende: Dwight Gayle
    Mål! Jonjo Shelvey utligner til 2-2. Flott spill fra Dwight Gayle før målet.
    67'
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Dwight Gayle
    Steve Bruce (Newcastle Utd) gjør sitt andre bytte for dagen. Matt Ritchie erstatter Dwight Gayle.
    69'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Allan Saint-Maximin
    Newcastle Utd gjør sitt tredje bytte. Allan Saint-Maximin erstattes av Valentino Lazaro.
    70'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Newcastle Utd på egen banehalvdel.
    70'
    Dommer Craig Pawson ser at linjemannen løfter flagget, og Newcastle Utds Miguel Almiron blåses av for offside.
    72'
    Nabil Bentaleb
    Newcastle Utd avanserer forover i Newcastle upon Tyne. Nabil Bentaleb avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Inn: Andriy Yarmolenko
    Ut: Pablo Fornals
    West Ham Utd bytter ut Pablo Fornals med Andrey Yarmolenko. Dette er det andre byttet som David Moyes gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Andy Carroll
    Ut: Joelinton
    Bytte for Newcastle Utd. Andy Carroll kommer inn for Joelinton på St James' Park.
    81'
    Tomas Soucek
    West Ham Utd avanserer forover på St James' Park og Tomas Soucek kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Newcastle Utd.
    81'
    81'
    82'
    83'
    Andriy Yarmolenko
    West Ham Utd fosser forover og Andrey Yarmolenko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.