Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Newcastle upon Tyne slår Ollie Arblaster en corner fra venstre.
    Mål for Sheffield United!
    Newcastle United 0 - 1 Sheffield United
    Mål: Anel Ahmedhodzic
    Målgivende: Gustavo Hamer
    Sheffield United FC tar ledelsen 0-1 i Newcastle upon Tyne etter en heading av Anel Ahmedhodzic! Det er en fin assist fra Gustavo Hamer.
    5'
    Målet til Sheffield United sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Sheffield United blir stående
    7'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    8'
    Ollie Arblaster (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    9'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    9'
    Newcastle United FC angriper, men Alexander Isak vinkes av for offside.
    12'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    13'
    Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på St James' Park, men klarer ikke å score.
    14'
    Tony Harrington tildeler Sheffield United FC en corner. Ollie Arblaster sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Anel Ahmedhodzic
    Anel Ahmedhodzic (Sheffield United FC) header utenfor.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Newcastle United FC!
    20'
    Elliot Anderson
    Newcastle United FC angriper på St James' Park, men Elliot Anderson header utenfor.
    24'
    Ben Brereton
    Sheffield United FC angriper. Ben Brereton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Mål for Newcastle United!
    Newcastle United 1 - 1 Sheffield United
    Mål: Alexander Isak
    Målgivende: Jacob Murphy
    Alexander Isak utligner til 1-1 på St James' Park. Jacob Murphy sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    29'
    Alexander Isak
    Newcastle United FC avanserer forover i Newcastle upon Tyne. Alexander Isak avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Tony Harrington tildeler Sheffield United FC en corner. Gustavo Hamer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Mason Holgate
    Sheffield United FC angriper og Mason Holgate header ballen i stolpen!
    31'
    Andre Brooks
    Sheffield United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Andre Brooks fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    33'
    36'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    38'
    Spillet på St James' Park er stoppet midlertidig fordi Andre Brooks ligger nede.
    39'
    Sheffield United FC slipper å klare seg uten Andre Brooks som kommer tilbake på banen i Newcastle upon Tyne.
    41'
    Bruno Guimaraes
    Bruno Guimaraes (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Cameron Archer
    Cameron Archer (Sheffield United FC) kommer seg fri på St James' Park, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Lewis Hall
    Målsjanse på St James' Park! Lewis Hall fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Emil Krafth
    Ut: Fabian Schar
    Eddie Howe gjør dagens første bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Fabian Schar og setter inn Emil Krafth.
    46'
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Andre Brooks går utenfor.
    51'
    Frisparket tildelt Newcastle United FC er farlig nær Sheffield United FCs målområde.
    53'
    Newcastle United 2 - 1 Sheffield United
    Mål: Bruno Guimaraes
    Målgivende: Anthony Gordon
    Mål! Bruno Guimaraes (Newcastle United FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 2-1 på St James' Park. Anthony Gordon var nest sist på ballen.
    54'
    Ben Brereton (Sheffield United FC) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    58'
    Straffe til Newcastle United
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Newcastle United
    59'
    Dommeren dømmer straffe til Newcastle United
    60'
    Newcastle United scorer på straffe!
    Newcastle United 3 - 1 Sheffield United
    Straffe og mål! Newcastle United FC øker ledelsen til 3-1 i Newcastle upon Tyne. Målscorer: Alexander Isak.
    61'
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på St James' Park.
    64'
    I Newcastle upon Tyne slår Anthony Gordon en corner fra høyre.
    65'
    Sheffield United scorer selvmål!
    Newcastle United 4 - 1 Sheffield United
    Mål: Ben Osborn
    Ben Osborn setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 4-1 på St James' Park.
    65'
    Inn: Callum Wilson
    Ut: Elliot Anderson
    Eddie Howe (Newcastle United FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Callum Wilson erstatter Elliot Anderson.
    66'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Jacob Murphy
    Bytte for Newcastle United FC. Harvey Barnes kommer inn for Jacob Murphy på St James' Park.
    66'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: William Osula
    Ut: Cameron Archer
    Cameron Archer (Sheffield United FC) erstattes av William Osula.
    67'
    Inn: Jack Robinson
    Ut: Mason Holgate
    Sheffield United FC gjør sitt andre bytte. Mason Holgate erstattes av Jack Robinson.
    67'
    Målsjanse til Newcastle United FC! Alexander Isak treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    En av Newcastle United FCs spillere går i offside.
    68'
    Inn: Vinicius
    Ut: Andre Brooks
    Sheffield United FC bytter ut Andre Brooks med Vinicius. Dette er det tredje byttet som Chris Wilder gjør i dagens kamp.
    70'
    Callum Wilson
    Newcastle United FC fosser forover og Callum Wilson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    Newcastle United 5 - 1 Sheffield United
    Mål: Callum Wilson
    Målgivende: Harvey Barnes
    Callum Wilson øker Newcastle United FCs ledelse til 5-1! Flott spill fra Harvey Barnes før målet.
    72'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    74'
    Tony Harrington tildeler Newcastle United FC en corner. Bruno Guimaraes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    77'
    Newcastle United FC fosser fremover, men Alexander Isak går rett i offsidefella.
    78'
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Gustavo Hamer
    Sheffield United FC bytter ut Gustavo Hamer med Anis Slimane.
    79'
    Newcastle United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sheffield United FC.
    80'
    81'
    Inn: Alex Murphy
    Ut: Lewis Hall
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Newcastle United FC. Inn kommer Alex Murphy, mens Lewis Hall tar plass på benken.
    82'
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Anthony Gordon
    Eddie Howe gjør dagens femte bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Anthony Gordon og setter inn Matt Ritchie.
    82'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    86'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    87'
    William Osula
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! William Osula (Sheffield United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.