0-1
0-2

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Hei, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Newcastle og Manchester United!
    Kamp nummer fire for Ole Gunnar Solskjær. Det har blitt tre seire, to hjemme, og borte mot Cardiff i hans debut, nå venter en ny bortekamp.
    Da lagene møttes i høst vant Manchester United 3-2 på Old Trafford. Men det var etter at Newcastle hadde ledet 2-0. Den gang ble det sagt at José Mourinho ville miste jobben uansett resultat, det skjedde ikke, men noen måneder senere var han ferdig.
    Mens Manchester United har tre strake seire, er Newcastle i svak form. De har to uavgjorte og ett tap på sine tre siste kamper.
    Solskjær mangler tre midtstoppere. Chris Smalling og Marcos Rojo er skadet, Eric Baily er suspendert etter sitt røde kort mot Bournemouth. Alexis Sanchez er derimot tilbake fra skade og kan få sin første opptreden under klubbens norske manager.
    Forrige sesong vant Newcastle 1-0 hjemme mot United. Om de vinner igjen denne sesongen, vil det være første gang siden 1987 at de klarer å slå Manchester United på hjemmebane to år på rad.
    Ole Gunnar Solskjærs første kamp som Cardiff-manager var forøvrig borte mot Newcastle. Den gang ledet han waliserne til seier 2-1 i FA-Cupen.
    MANCHESTER UNITED (4-3-3): David De Gea - Antonio Valencia, Victor Lindlöf, Phil Jones, Luke Shaw - Ander Herrera, Nemanja Matic, Paul Pogba - Juan Mata, Marcus Rashford, Anthony Martial. RESERVER: Sergio Romero, Matteo Darmian, Ashley Young, Fred, Jesse Lingard, Aelxis Sanchez, Romelu Lukaku.
    Det er tre endringer. Phil Jones erstatter en suspendert Eric Baily, mens Antonio Valencia er inne for Ashley Young og tar over kapteinsbindet. Juan Mata er inne for Jesse Lingard på høyrekant. Romelu Lukaku og Alexis Sanchez sitter på benken.
    NEWCASTLE (4-2-3-1): Dubravka - Yedlin, Schär, Lascelles, Dummett - Hayden, Diamé - Ritchie, Perez, Atsu - Rondon.
    Spillerne står klare til å gå ut.
    Solskjær tygger tyggis på benken, kapteinene hilser, spillerne står klare. Manchester United i sine rød drakter, men hvite shorts for anledningen.
    Kampen er i gang!
    1'
    Phil Jones vinner den første duellen med Newcastle-spiss Rondon.
    1'
    Solskjær-sangen synes umiddelbart fra borteseksjonen i Newcastle.
    3'
    Martial dribler seg inn i boksen og slår vegg med Mata, men den blir lest. Pogba plukker opp andreballen. Drar seg ned på venstre og skyter inn et innlegg, men for nære keeper.
    4'
    Manchester United som har mest ball her i åpningsminuttene.
    7'
    United vinner duellene og ser bra ut.
    8'
    Martial snurrer rundt med Yedlin og får frispark. I god innleggsposisjon til venstre i banen.
    9'
    Rashford skyter på frisparket. Får godt treff, Dubravka må gi retur, men Phil Jones roter det til når han får ballen ved dødlinja.
    10'
    Lindelöf slår ballen i bakrom mot Rashford, han blir stoppet av Lascelles som dundrer inn i kroppen hans rett utenfor 16-meteren. Rashford vil ha frispark, men får ingenting.
    11'
    Rashford går i bakken igjen, ikke frispark denne gangen heller. Rashford blir sittende litt på bakken før han kommer seg opp, så ut til å tråkke feil.
    12'
    Newcastle får kveldens første halvsjanse! Atsu får legge ned ballen inne i Manchester Uniteds felt og skyter kjapt, men greit for De Gea å redde. Passivt forsvarsspill!
    13'
    Atus prøver seg igjen. Får ballen på venstre og utfordrer inn i feltet, får skutt, men forsøket er igjen altfor tamt. De Gea holder.
    14'
    Jones dummer seg nesten ut! Mister ballen som bakerste mann, Rondon er alene med keeper, men Jones får satt inn en sen og desperat takling som treffer ball.
    15'
    Manchester United kontrer. Martial drar seg inn i banen og skyter, treffer nettveggen.
    15'
    Diamé slår inn mot Rondon, men Jones er råsterk i duellen.
    16'
    Martial slår inn mot Rashford. Schär får en fot på ballen og den går til corner.
    16'
    God corner fra Rashford, men Diamé får ballen unna.
    17'
    Atsu slår luka på Paul Pogba inne på egen halvdel. St. James' Park jubler som om de skulle ha scoret.
    18'
    Ny mulighet for Atsu! Løper gjennom på venstre i en god Newcastle-kontring, men skuddet er elendig og minner mer om et innlegg foran mål hvor ingen kommer.
    19'
    Newcastle som er farligst nå. Har hatt tre brukbare sjanser, men avslutningene har vært svake. Alle fra Atsu.
    20'
    Igjen får Rashford litt juling i nærkampene. Får ingenting denne gangen heller.
    24'
    Nesten for Rashford! Plutselig er spissen gjennom, men Dubravka kommer kjapt ut og får ballen unna.
    25'
    Mata setter opp Martial i feltet, men sistnevnte er ute av balanse når han skal avslutte og sender den over.
    26'
    Pogba prøver å finne Mata som er helt alene på bakerste stolpe, men innlegget er for lavt, og Dummett får hodet på ballen.
    27'
    Gult kort til Newcastle United
    Jamaal Lascelles
    Lascelles mister ballen og hiver seg i en takling på Herrera. Småstygt og altfor sent ute.
    29'
    Pogba skyter fra 20 meter. Men halvannen meter utenfor. Fint spill av de røde i forkant.
    30'
    Martial har masse rom å løpe i, men Fabian Schär setter inn en perfekt takling.
    31'
    Kaos i Newcastle-forsvaret! Rashford får nesten avsluttet, men blir stoppet, så er ballen på vei til Mata, men Dubravka stormer ut og setter inn en god takling med beina.
    32'
    Yedlin kommer seg rundt på høyre og slår en høy ball inn, Rondon slår Lindelöf i hodeduellen, men headingen går over. Burde kanskje vært frispark til svensken. Rondon brukte armer i ryggen.
    35'
    Diamé prøver å skyte fra distanse, men blokkeres av Matic.
    37'
    Martial ligger nede. Får ballen midt i nesa fra kort hold.
    38'
    Rafael Benítez og Ole Gunnar Solskjær gir sine instrukser underveis. Mer for Solskjær å rette på i dagens kamp enn tidligere. Foto: Lee Smith/Reuters
    39'
    Frispark til Manchester United i god innleggsposisjon. Mata står ved ballen.
    41'
    Godt slått av Mata, Jones får hodet på ballen, men minner mer om en klarering enn en avslutning.
    42'
    Atsu har blitt tråkket av skoen og har tydeligvis vondt i hælen etter en duell med store og sterke Matic.
    43'
    Spillet er i gang igjen og Atsu er frisk og fin.
    45'
    Det går bare i et lite minutt, nå sitter Diamé nede og holder seg til lysken. Dette ser verre ut.
    45'
    Mata prøver å vri spillet til Martial, men pasningen er for lang.
    45'+2
    Vi er halvveis. Det står 0-0. For første gang ingen mål, og heller ingen ledelse til pause for Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-manager.
    Begge lag har hatt noen brukbare muligheter, uavgjort er foreløpig et rettferdig resultat.
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Gult kort til Manchester United
    Victor Lindelöf
    Rondon dytter Lindelöf ut av balanse, da tar han ballen med hånda. Frispark til Newcastle og gult kort, mener dommer.
    47'
    Misnøye med dommer Mariner blant hjemmefansen når han gir Manchester United et kast som var soleklart Newcastle sitt.
    50'
    Rashford skyter fra skrått hold. Til innkast. Hadde med seg spillere foran mål, men så kun målet der.
    52'
    Fabian Schär sitter nede nå.
    52'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Jonjo Shelvey
    Ut: Mohamed Diame
    Diamé, som fikk en smell før pause må ut.
    53'
    Schär er tilbake på banen, får seg en tøff, men ren takling av Rashford med en gang.
    54'
    Manchester United har ikke samme rytme i angrep som de har hatt i Solskjærs tre første kamper.
    56'
    Som nevnt. Navn som Lukaku og Sanchez sitter på benken. Samt Jesse Lingard.
    57'
    Atus skyter for fjerde gang i dag. Med løskrutt igjen.
    58'
    Martial sender en stikker mot Rashford. Frekt forsøk, men den blir litt for lang.
    59'
    Perez er nesten gjennom på høyre, men Shaw setter inn en kanontakling. Shelveys pasning som åpner opp forsvaret.
    60'
    Shelvey skyter fra distanse. Bra forsøk, men De Gea redder.
    60'
    Atsu går i bakken inne i feltet. Publikum roper på straffe, dommer ser ingen grunn til å blåse.
    61'
    Mata felles på rundt 30 meter.
    63'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Anthony Martial
    63'
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Juan Mata
    Da kommer de to storsigneringene fra forrige sesong inn.
    64'
    Mål for Manchester United!
    Newcastle United 0 - 1 Manchester United
    Mål: Romelu Lukaku
    LUKAKU SCORER! Kun sekunder etter han kom inn. Rashford skyter på frisparket. Rett på keeper, men han gir retur, den er Lukaku først på.
    64'
    Og for et bytte av Solskjær da! Superinnbytteren selv.
    65'
    Atsu prøver å slå inn, men Pogba gjør en god defensiv jobb og stopper ham.
    68'
    Shelvey skyter fra distanse, utenfor.
    69'
    Inn: Robert Kenedy
    Ut: Ayoze Perez
    72'
    Pogba avanserer og Manchester United er tre mot to, men så slår han pasningen i hælen på Dummett.
    73'
    Shelvey med en stygg takling på Pogba, som er sint på Shelvey.
    73'
    38 sekunder brukte Lukaku på å score etter å ha kommet på banen. Foto: Scott Heppell/Reuters
    74'
    Luke Shaw
    Shaw river ned Kenedy som er på vei fremover med ballen i en farlig Newcastle-kontring.
    75'
    Atus skyter for femte gang. Bedre denne gangen, men en drøyt meter utenfor.
    76'
    Rashford med lekre dragninger og setter i gang Pogba, men blir ingenting ut av det.
    79'
    Newcastle United 0 - 2 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Alexis Sanchez
    2-0! Rashford! Vakker kontring av Manchester United. Lukaku til Sanchez, som gir den videre til Rashford som står helt alene og triller ballen i mål.
    80'
    Newcastle var inne i en god periode før 2-0-scoringen, og fortsetter å presse litt på nå.
    83'
    Herrera feller Atsu i god innleggsposisjon for Newcastle.
    84'
    Newcastle biter seg fast etter dødballen. Ender med et skudd fra Ritchie som er nærmere cornerflagget enn mål.
    85'
    Inn: Jesse Lingard
    Ut: Marcus Rashford
    87'
    Seks minutter er lagt til.
    90'+1
    Det er fortsatt litt dårlig stemning ute på banen mellom Shelvey og Pogba.
    90'+1
    Manchester United har full kontroll nå.
    90'+2
    Pogba løper gjennom, passerer keeper og så prøver han å skyte fra skrått hold, men treffer nettveggen. Foran mål var Lukaku ledig.
    90'+4
    Ritchie slår inn mot Rondon. Kaos i Manchester United-boksen, De Gea er ute og bommer, men de slipper unna med skrekken.
    90'+5
    Lukaku drar seg inn i banen og skyter, men enkelt å redde for Dubravka.
    90'+6
    Seier nummer fire for Ole Gunnar Solskjær er et faktum!
    Samtidig har Chelsea spilt uavgjort, og avstanden opp til 4. plass er kun seks poeng for Manchester United.