Kampen har startet.
    Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    1'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    1'
    Maxi Moralez
    New York City FC fosser forover og Maxi Moralez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark DC United.
    5'
    I Bronx slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    7'
    Mål for DC United!
    New York City FC 0 - 1 DC United
    Mål: Nigel Robertha
    Målgivende: Moses Nyeman
    Mål! DC United tar ledelsen 0-1 ved Nigel Robertha. Det er en fin assist fra Moses Nyeman.
    9'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC.
    15'
    Maxime Chanot
    Maxime Chanot (New York City FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Julian Gressel
    DC United angriper. Julian Gressel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    21'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Målsjanse til New York City FC! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til DC United.
    28'
    30'
    32'
    Moses Nyeman (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yankee Stadium.
    35'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Moses Nyeman
    Det virker som Moses Nyeman ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Felipe Martins.
    35'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Thiago
    Ut: Jesus Medina
    Ronny Deila gjør dagens første bytte i Bronx, når han tar ut Jesus Medina og setter inn Thiago.
    37'
    Felipe Martins
    Målsjanse! Felipe Martins (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    41'
    Maxime Chanot (New York City FC) header utenfor.
    41'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    43'
    Donovan Pines
    DC United angriper på Yankee Stadium. Donovan Pines header utenfor.
    43'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Frispark New York City FC.
    45'+2
    Valentin Castellanos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+2
    Frederic Brillant vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+3
    DC United slipper å klare seg uten Frederic Brillant som kommer tilbake på banen i Bronx.
    45'+5
    Valentin Castellanos er tilbake i kampen igjen.
    45'+5
    Inn: Keaton Parks
    Ut: Alfredo Morales
    Alfredo Morales (New York City FC) erstattes av Keaton Parks.
    46'
    Inn: Andy Najar
    Ut: Brendan Hines-Ike
    Hernan Losada (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Andy Najar erstatter Brendan Hines-Ike.
    46'
    Robert Sibiga tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    47'
    50'
    52'
    Gult kort til DC United
    Joseph Mora
    Dommeren gir Joseph Mora (DC United) et gult kort.
    52'
    Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi Alfredo Morales ligger nede.
    52'
    54'
    New York City FC angriper i Bronx, men blir avblåst for offside.
    54'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    55'
    56'
    57'
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Yamil Asad
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Adrien Perez, mens Yamil Asad tar plass på benken.
    57'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Joseph Mora
    DC United bytter ut Joseph Mora med Kevin Paredes. Dette er det fjerde byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    58'
    Maxi Moralez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    59'
    Maxi Moralez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    59'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Thiago
    Sjanse til New York City FC! Thiago er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bronx fordi Kevin Paredes får behandling for en skade på banen.
    62'
    64'
    Kevin Paredes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside på Yankee Stadium.
    67'
    68'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Inn: Tony Alfaro
    Ut: Frederic Brillant
    Bytte for DC United. Tony Alfaro kommer inn for Frederic Brillant på Yankee Stadium.
    69'
    Tony Alfaro
    DC United angriper. Tony Alfaro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    70'
    Nigel Robertha
    Nigel Robertha (DC United) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    70'
    New York City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    72'
    Inn: Santiago Rodriguez
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    New York City FC gjør sitt tredje bytte. Ismael Tajouri erstattes av Santiago Rodriguez.
    73'
    Inn: Talles Magno
    Ut: Valentin Castellanos
    New York City FC bytter ut Valentin Castellanos med Talles Magno. Dette er det fjerde byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    73'
    74'
    74'
    78'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Santiago Rodriguez
    New York City FC angriper, men avslutningen til Santiago Rodriguez går utenfor.
    80'
    Talles Magno
    Målsjanse på Yankee Stadium! Talles Magno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    I Bronx slår Maxi Moralez en corner fra høyre.
    84'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 1 DC United
    Mål: Keaton Parks
    Målgivende: Maxi Moralez
    Keaton Parks (New York City FC) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Yankee Stadium. Maxi Moralez sto for den målgivende pasningen.
    84'
    New York City FC angriper i Bronx. Talles Magno fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    DC United avanserer forover i Bronx. Julian Gressel avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    New York City FC angriper, men Robert Sibiga blåser for offside.
    90'+2
    90'+2
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    90'+4
    New York City FC 2 - 1 DC United
    Mål: Thiago
    Målgivende: Sean Johnson
    Thiago setter ballen i nettet og New York City FC leder nå 2-1. Sean Johnson var nest sist på ballen.