Tajouri-Shradi55' (Str.)
2-1
4-1
    Kampen har startet.
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og New York City FC får straffe av Drew Fischer på Yankee Stadium.
    2'
    New York City FC scorer på straffe!
    New York City FC 1 - 0 DC United
    Mål: Valentin Castellanos
    Mål! Valentin Castellanos gir New York City FC ledelsen 1-0 på Yankee Stadium. Målet kom på et straffespark.
    4'
    Valentin Castellanos
    Sjanse i Bronx! Valentin Castellanos (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til DC United like utenfor New York City FC-området.
    9'
    DC United har fått straffe!
    11'
    I Bronx slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    11'
    DC United scorer på straffe!
    New York City FC 1 - 1 DC United
    Mål: Ola Kamara
    Ola Kamara setter ballen i mål fra straffemerket på Yankee Stadium. Dermed står det 1-1 i Bronx.
    12'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Ismael Tajouri-Shradi
    Ismael Tajouri (New York City FC) avanserer forover på Yankee Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Skudd på mål, New York City FC
    19'
    19'
    Alexander Ring
    Målsjanse! Alexander Ring (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    24'
    Ronald Matarrita (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    26'
    Sjanse til New York City FC! Valentin Castellanos er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    29'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til New York City FC.
    30'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    30'
    Drew Fischer tildeler New York City FC en corner. Ismael Tajouri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    38'
    41'
    Ismael Tajouri (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    43'
    43'
    44'
    Ismael Tajouri (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    45'+1
    Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi James Sands ligger nede.
    45'+2
    James Sands er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    49'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    50'
    Maxime Chanot
    New York City FC angriper. Maxime Chanot får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Frispark New York City FC.
    52'
    Gary Mackay-Steven
    New York City FC angriper og Gary Mackay Steven får avsluttet. Headingen treffer ikke DC United-målet.
    53'
    Straffe! Dommer Drew Fischer plasserer ballen på krittmerket for New York City FC...
    54'
    New York City FC 2 - 1 DC United
    Mål: Ismael Tajouri-Shradi
    New York City FC går opp i en 2-1 ledelse etter at Ismael Tajouri setter straffesparket sikkert i mål på Yankee Stadium.
    55'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til DC United.
    58'
    Drew Fischer tildeler New York City FC en corner. Ronald Matarrita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    61'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 3 - 1 DC United
    Målgivende: Anton Tinnerholm
    Mål! Ismael Tajouri øker New York City FCs ledelse til 3-1 på Yankee Stadium. Det er en fin assist fra Anton Tinnerholm.
    63'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Kevin Paredes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Yamil Asad, mens Kevin Paredes tar plass på benken.
    65'
    Griffin Yow
    Målsjanse på Yankee Stadium! Griffin Yow fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Ismael Tajouri (New York City FC) kommer seg fri på Yankee Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    69'
    70'
    Inn: Joseph Mora
    Ut: Oniel Fisher
    Oniel Fisher (DC United) erstattes av Joseph Mora.
    72'
    Inn: Gelmin Javier Rivas Boada
    Ut: Ola Kamara
    Bytte for DC United. Gelmin Rivas kommer inn for Ola Kamara på Yankee Stadium.
    72'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Gary Mackay-Steven
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Gudmundur Thorarinsson erstatter Gary Mackay Steven.
    73'
    74'
    Keaton Parks
    Keaton Parks (New York City FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    77'
    Frispark til DC United på halvdelen til New York City FC.
    79'
    Inn: Erik Sorga
    Ut: Griffin Yow
    DC United bytter ut Griffin Yow med Erik Sorga.
    81'
    Inn: Chris Odoi-Atsem
    Ut: Axel Sjöberg
    DC United bytter ut Axel Sjoberg med Chris Odoi-Atsem. Dette er det femte byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    81'
    Julian Gressel
    Julian Gressel (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Gult kort til New York City FC
    Valentin Castellanos (New York City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    83'
    DC United fosser forover og Julian Gressel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    New York City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra høyre side på Yankee Stadium.
    85'
    Inn: Jesus Medina
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    Ronny Deila gjør dagens andre bytte i Bronx, når han tar ut Ismael Tajouri og setter inn Jesus Medina.
    86'
    Inn: Tony Rocha
    Ut: Ronald Matarrita
    Ronny Deila (New York City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tony Rocha erstatter Ronald Matarrita.
    87'
    New York City FC 4 - 1 DC United
    Mål: Keaton Parks
    Målgivende: Gudmundur Thorarinsson
    Keaton Parks header inn 4-1 og New York City FC øker ledelsen på Yankee Stadium. Gudmundur Thorarinsson var nest sist på ballen.
    88'
    New York City FC angriper i Bronx. Valentin Castellanos avslutter på mål, men greier ikke å score.