Sjanse! NY Red Bulls avanserer forover, men Aaron Long avslutter utenfor.
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    10'
    Patryk Klimala
    NY Red Bulls angriper i Foxborough. Patryk Klimala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Victor Rivas tildeler NY Red Bulls en corner. Lewis Morgan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    14'
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til New England Revolution.
    16'
    17'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til NY Red Bulls.
    17'
    DeJuan Jones
    Målsjanse på Gillette Stadium! DeJuan Jones fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Offside! Jozy Altidore blir vinket av og New England Revolution må dermed bygge opp et nytt angrep.
    22'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    24'
    25'
    Gult kort til New England Revolution
    Henry Kessler
    Henry Kessler (New England Revolution) pådrar seg et gult kort.
    25'
    Frispark NY Red Bulls.
    27'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til New England Revolution.
    27'
    Frankie Amaya
    NY Red Bulls fosser forover og Frankie Amaya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    I Foxborough slår Frankie Amaya en corner fra venstre.
    29'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    32'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Dommer Victor Rivas viser Frankie Amaya (NY Red Bulls) det gule kortet.
    33'
    34'
    Justin Rennicks
    New England Revolution angriper på Gillette Stadium. Justin Rennicks header utenfor.
    35'
    35'
    Tom Barlow
    Tom Barlow (NY Red Bulls) mottar sitt første gule kort for dagen på Gillette Stadium.
    35'
    36'
    38'
    40'
    41'
    44'
    Dru Yearwood
    Dru Yearwood (NY Red Bulls) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Adam Buksa
    Ut: Jozy Altidore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Adam Buksa, mens Jozy Altidore tar plass på benken.
    46'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    46'
    49'
    Sjanse i Foxborough! Dru Yearwood (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Lewis Morgan (NY Red Bulls) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    54'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Cristhian Casseres Jr.
    Ut: Tom Barlow
    Gerhard Struber gjør dagens første bytte i Foxborough, når han tar ut Tom Barlow og setter inn Cristhian Casseres Jr..
    55'
    Inn: Luquinhas
    Ut: Omir Fernandez
    Bytte for NY Red Bulls. Luquinhas kommer inn for Omir Fernandez på Gillette Stadium.
    55'
    Cristhian Casseres Jr.
    Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til NY Red Bulls
    57'
    Ingen straffe til NY Red Bulls
    57'
    I Foxborough slår Lewis Morgan en corner fra høyre.
    57'
    58'
    Sjanse i Foxborough! Cristhian Casseres Jr. (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Victor Rivas tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    60'
    Adam Buksa
    I Foxborough får Adam Buksa (New England Revolution) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    60'
    60'
    60'
    Inn: Maciel
    Ut: Tommy McNamara
    Bruce Arena (New England Revolution) gjør sitt andre bytte for dagen. Maciel erstatter Tommy McNamara.
    61'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Justin Rennicks
    Justin Rennicks (New England Revolution) erstattes av Emmanuel Boateng.
    61'
    62'
    Sebastian Lletget
    Sebastian Lletget (New England Revolution) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    65'
    Målsjanse! Patryk Klimala (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Hjørnespark til NY Red Bulls
    68'
    71'
    71'
    73'
    73'
    Andre gule kort til NY Red Bulls
    Utvisning! Frankie Amaya (NY Red Bulls) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    73'
    Patryk Klimala ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Lewis Morgan
    NY Red Bulls bytter ut Lewis Morgan med Ashley Fletcher. Dette er det tredje byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Patryk Klimala
    Dylan Nealis (NY Red Bulls) erstatter Patryk Klimala som ser ut til å måtte forlate Gillette Stadium med en skade.
    78'
    80'
    Sebastian Lletget (New England Revolution) header ballen mot mål, men NY Red Bulls klarerer.
    81'
    81'
    Hjørnespark til New England Revolution
    81'
    84'
    84'
    Tom Edwards vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra høyre.
    87'
    Tom Edwards er på beina igjen og fortsetter kampen.
    87'
    87'
    88'
    89'
    Sebastian Lletget (New England Revolution) kommer til avslutning på Gillette Stadium, men headingen blir reddet.
    89'
    89'
    New England Revolution scorer selvmål!
    New England Revolution 0 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Matt Polster
    Selvmål! En sønderknust Matt Polster kan bli kampens syndebukk på Gillette Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    90'+1
    Adam Buksa
    Adam Buksa (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    90'+4
    Andre gule kort til New England Revolution
    Adam Buksa
    Utvisning! New England Revolution må klare seg resten av kampen uten Adam Buksa etter at han får sitt andre gule.