Kyle Johnston signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    Kyle Johnston signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    10'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Kyle Johnston signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til Chicago Fire.
    16'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark New England Revolution.
    18'
    Gult kort til Chicago Fire
    Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Mål for Chicago Fire!
    New England Revolution 0 - 1 Chicago Fire
    Mål: Hugo Cuypers
    Målgivende: Fabian Herbers
    Mål! Chicago Fire tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Hugo Cuypers på Gillette Stadium. Fabian Herbers sto for den målgivende pasningen.
    20'
    21'
    25'
    Giacomo Vrioni
    Målsjanse på Gillette Stadium! Giacomo Vrioni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    26'
    Henry Kessler
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Henry Kessler avslutter utenfor.
    26'
    Chicago Fire angriper i Foxborough, men blir avblåst for offside.
    29'
    Hugo Cuypers
    Chicago Fire angriper i Foxborough. Hugo Cuypers fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New England Revolution.
    33'
    Kellyn Acosta
    Målsjanse! Kellyn Acosta (Chicago Fire) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    36'
    Hugo Cuypers vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Chicago Fire slipper å klare seg uten Hugo Cuypers som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    42'
    Brian Gutierrez
    Dommer Kyle Johnston gir Brian Gutierrez (Chicago Fire) et gult kort.
    44'
    44'
    Allan Arigoni
    Allan Arigoni (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Kyle Johnston.
    45'+2
    45'+3
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Nacho Gil
    Målgivende: Carles Gil
    Nacho Gil utligner til 1-1 på Gillette Stadium. Carles Gil var nest sist på ballen.
    45'+4
    47'
    Allan Arigoni (Chicago Fire) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    52'
    Frispark Chicago Fire.
    54'
    55'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    55'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Gult kort til New England Revolution
    Ian Harkes
    Dommer Kyle Johnston viser Ian Harkes (New England Revolution) det gule kortet.
    60'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Ryan Spaulding
    Ut: Andrew Farrell
    Bytte for New England Revolution. Ryan Spaulding kommer inn for Andrew Farrell på Gillette Stadium.
    61'
    63'
    I Foxborough slår Kellyn Acosta en corner fra høyre.
    64'
    Kyle Johnston tildeler Chicago Fire en corner. Kellyn Acosta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Brian Gutierrez
    Fotios Frank Klopas gjør dagens første bytte i Foxborough, når han tar ut Brian Gutierrez og setter inn Georgios Koutsias.
    65'
    New England Revolutions Matt Polster blåses av for offside på Gillette Stadium.
    66'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    67'
    Georgios Koutsias
    Georgios Koutsias (Chicago Fire) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    Frisparket tildelt New England Revolution er farlig nær Chicago Fires målområde.
    68'
    Giacomo Vrioni (New England Revolution) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    72'
    74'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Hugo Cuypers
    Fotios Frank Klopas (Chicago Fire) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tom Barlow erstatter Hugo Cuypers.
    77'
    Inn: Chase Gasper
    Ut: Robert Jonathan Dean Jr
    Chicago Fire bytter ut Robert Jonathan Dean Jr med Chase Gasper. Dette er det fjerde byttet som Fotios Frank Klopas gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Mauricio Pineda
    Ut: Gaston Gimenez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Mauricio Pineda, mens Gaston Gimenez tar plass på benken.
    77'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    80'
    Matt Polster
    Matt Polster (New England Revolution) pådrar seg et gult kort.
    81'
    81'
    Chase Gasper ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Inn: Carlos Teran
    Ut: Chase Gasper
    Chase Gasper (Chicago Fire) erstattes av Carlos Teran.
    84'
    Chase Gasper er tilbake i kampen igjen.
    85'
    86'
    Kyle Johnston tildeler New England Revolution en corner. Tomas Chancalaym sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.