Mauricio Pineda (Chicago Fire) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Alvaro Medran
    Målsjanse på Gillette Stadium! Alvaro Medran fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    10'
    Gustavo Bou
    New England Revolution angriper i Foxborough. Gustavo Bou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Chicago Fire.
    15'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    16'
    Gustavo Bou (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    21'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra høyre.
    28'
    Gustavo Bou
    Målsjanse! Gustavo Bou (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Gustavo Bou
    New England Revolution avanserer forover i Foxborough. Gustavo Bou avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    New England Revolution angriper, men blir avblåst for offside.
    31'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til New England Revolution.
    32'
    Sjanse i Foxborough! Alvaro Medran (Chicago Fire) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Joseph Dickerson tildeler Chicago Fire en corner. Alvaro Medran sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    35'
    Robert Beric
    Robert Beric (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    36'
    38'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    41'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra venstre.
    43'
    New England Revolution angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    45'
    DeJuan Jones
    New England Revolution angriper. DeJuan Jones får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Joseph Dickerson tildeler New England Revolution en corner. Wilfrid Kaptoum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Wilfrid Kaptoum
    Mål! Wilfrid Kaptoum gir New England Revolution ledelsen 1-0 i Foxborough.
    47'
    Mål for Chicago Fire!
    New England Revolution 1 - 1 Chicago Fire
    Mål: Alvaro Medran
    Målgivende: Jhon Espinoza
    Mål! bortelag utligner ved Alvaro Medran. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Jhon Espinoza.
    49'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    51'
    En av New England Revolutions spillere går i offside.
    51'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Adam Buksa
    Ut: Teal Bunbury
    Bruce Arena gjør dagens første bytte i Foxborough, når han tar ut Teal Bunbury og setter inn Adam Buksa.
    58'
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Tommy McNamara
    Bytte for New England Revolution. Tajon Buchanan kommer inn for Tommy McNamara på Gillette Stadium.
    58'
    Adam Buksa
    Målsjanse til New England Revolution! Adam Buksa treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til New England Revolution.
    60'
    Gult kort til Chicago Fire
    Federico Navarro
    Federico Navarro (Chicago Fire) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Ignacio Aliseda
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Ignacio Aliseda avslutter utenfor.
    62'
    63'
    I Foxborough slår Alvaro Medran en corner fra venstre.
    64'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor New England Revolution-området.
    65'
    66'
    67'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Wilfrid Kaptoum
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Emmanuel Boateng, mens Wilfrid Kaptoum tar plass på benken.
    68'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Raphael Wicky (Chicago Fire) gjør sitt første bytte for dagen. Chinonso Offor erstatter Robert Beric.
    69'
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Stanislav Ivanov
    Stanislav Ivanov (Chicago Fire) erstattes av Brian Gutierrez.
    69'
    71'
    Joseph Dickerson tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    75'
    New England Revolution 2 - 1 Chicago Fire
    Mål: Gustavo Bou
    Målgivende: Carles Gil
    I Foxborough tar New England Revolution ledelsen 2-1 etter et mål av Gustavo Bou. Carles Gil sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Wyatt Omsberg
    Ut: Jhon Espinoza
    Chicago Fire bytter ut Jhon Espinoza med Wyatt Omsberg. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    77'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til Chicago Fire.
    80'
    81'
    Inn: Elliot Collier
    Ut: Federico Navarro
    Chicago Fire bytter ut Federico Navarro med Elliot Collier.
    81'
    84'
    Gustavo Bou
    Sjanse til New England Revolution! Gustavo Bou er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    87'
    New England Revolution 2 - 2 Chicago Fire
    Mål: Ignacio Aliseda
    Målgivende: Brian Gutierrez
    Mål! Chicago Fire utligner på Gillette Stadium. Målscorer: Ignacio Aliseda. Flott spill fra Brian Gutierrez før målet.
    88'
    Brian Gutierrez
    Brian Gutierrez (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    New England Revolution fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    Tajon Buchanan
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Tajon Buchanan går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Gult kort til New England Revolution
    Dommer Joseph Dickerson viser Tajon Buchanan (New England Revolution) det gule kortet.
    90'+3
    90'+3
    Miguel Navarro
    Dommeren gir Miguel Navarro (Chicago Fire) et gult kort.
    90'+4
    90'+4
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Gillette Stadium.