Gil45'+3
1-0
    Serhii Boiko tildeler Charlotte FC en corner. Brecht Dejaegere sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Patrick Agyemang
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til Charlotte FC
    14'
    Giacomo Vrioni
    New England Revolution kommer till avslut på Gillette Stadium men Giacomo Vrioni nickar utanför.
    19'
    Charlotte FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    New England Revolution angriper på Gillette Stadium. Giacomo Vrioni header utenfor.
    22'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til New England Revolution.
    25'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    30'
    I Foxborough slår Jere Uronen en corner fra høyre.
    31'
    Tomas Chancalaym
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Tomas Chancalaym går utenfor.
    34'
    Serhii Boiko signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    38'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Jonathan Mensah (New England Revolution) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gillette Stadium.
    39'
    Jonathan Mensah er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Hjørnespark til New England Revolution
    42'
    Henry Kessler
    Henry Kessler (New England Revolution) header utenfor.
    42'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Dave Romney
    Ut: Jonathan Mensah
    Dave Romney (New England Revolution) erstatter Jonathan Mensah som ser ut til å måtte forlate Gillette Stadium med en skade.
    44'
    Frispark Charlotte FC.
    45'
    Giacomo Vrioni (New England Revolution) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    45'+1
    Gult kort til New England Revolution
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) mottar sitt første gule kort for dagen på Gillette Stadium.
    45'+2
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 Charlotte FC
    Mål: Carles Gil
    I Foxborough tar New England Revolution ledelsen 1-0 etter et mål av Carles Gil.
    45'+3
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    Matt Polster
    Dommer Serhii Boiko viser Matt Polster (New England Revolution) det gule kortet.
    47'
    Serhii Boiko tildeler Charlotte FC en corner. Jere Uronen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    New England Revolution avanserer forover i Foxborough. Giacomo Vrioni avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    51'
    New England Revolution angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    55'
    57'
    I Foxborough slår Tomas Chancalaym en corner fra venstre.
    58'
    New England Revolution fosser fremover, men Serhii Boiko blåser for offside på Gillette Stadium.
    58'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Liel Abada
    Charlotte FC bytter ut Liel Abada med Scott Arfield. Dette er det første byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    Målsjanse! Patrick Agyemang (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    64'
    Inn: Enzo Copetti
    Ut: Patrick Agyemang
    Bytte for Charlotte FC. Enzo Copetti kommer inn for Patrick Agyemang på Gillette Stadium.
    71'
    Andrew Privett ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Giacomo Vrioni
    New England Revolution bytter ut Giacomo Vrioni med Bobby Wood.
    73'
    Charlotte FC slipper å klare seg uten Andrew Privett som kommer tilbake på banen i Foxborough.
    73'
    Gult kort til Charlotte FC
    Scott Arfield
    Scott Arfield (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    75'
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Brecht Dejaegere
    Brecht Dejaegere (Charlotte FC) erstattes av Iuri Tavares.
    79'
    Carles Gil ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Carles Gil er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Inn: Mark-Anthony Kaye
    Ut: Ian Harkes
    New England Revolution gjør sitt tredje bytte. Ian Harkes erstattes av Mark-Anthony Kaye.
    87'
    Inn: Esmir Bajraktarevic
    Ut: Nacho Gil
    Caleb Porter gjør dagens fjerde bytte i Foxborough, når han tar ut Nacho Gil og setter inn Esmir Bajraktarevic.
    88'
    Scott Arfield (Charlotte FC) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+2
    En av New England Revolutions spillere går i offside.
    90'+2
    Serhii Boiko tildeler Charlotte FC en corner. Kerwin Vargas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+4
    New England Revolution må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.