Bou90'+6
2-1
    Kampen har startet.
    Bojan Krkic
    Målsjanse på Gillette Stadium! Bojan Krkic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Gult kort til New England Revolution
    Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    6'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    En av Montreal Impacts spillere går i offside.
    8'
    Tajon Buchanan
    Sjanse til New England Revolution! Tajon Buchanan er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Romell Quioto
    Montreal Impact fosser forover og Romell Quioto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    10'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    11'
    Adam Buksa
    På Gillette Stadium skyter Adam Buksa (New England Revolution) rett i tverrliggeren!
    11'
    Jair Marrufo tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    12'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Montreal Impact like utenfor New England Revolution-området.
    20'
    Tommy McNamara
    Tommy McNamara (New England Revolution) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Bojan Krkic
    Bojan Krkic (Montreal Impact) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Gillette Stadium.
    24'
    I Foxborough slår Amar Sejdic en corner fra høyre.
    26'
    Gustavo Bou
    Målsjanse! Gustavo Bou (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    28'
    Tajon Buchanan (New England Revolution) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    29'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra venstre.
    35'
    Henry Kessler
    New England Revolution avanserer forover i Foxborough. Henry Kessler avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Carles Gil
    Målgivende: Gustavo Bou
    New England Revolution leder 1-0 etter en scoring av Carles Gil. Gustavo Bou sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Tajon Buchanan avslutter utenfor.
    40'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Adam Buksa
    Sjanse i Foxborough! Adam Buksa (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    42'
    Bojan Krkic
    Montreal Impact angriper i Foxborough. Bojan Krkic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Gult kort til CF Montreal
    Jorge Luis Corrales Cordero
    Dommer Jair Marrufo viser Jorge Luis Corrales (Montreal Impact) det gule kortet.
    43'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Mustafa Kizza
    Ut: Jorge Luis Corrales Cordero
    Jorge Luis Corrales (Montreal Impact) erstattes av Mustafa Kizza.
    46'
    Spillet på Gillette Stadium er stoppet midlertidig fordi Andrew Farrell ligger nede.
    48'
    Andrew Farrell er tilbake i kampen igjen.
    48'
    Tajon Buchanan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Scott Caldwell
    Ut: Tajon Buchanan
    New England Revolution bytter ut Tajon Buchanan som ikke ser ut til å kunne fortsette. Bruce Arena blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Scott Caldwell.
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Foxborough fordi Mustafa Kizza får behandling for en skade på banen.
    54'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    56'
    56'
    Montreal Impact slipper å klare seg uten Mustafa Kizza som kommer tilbake på banen i Foxborough.
    57'
    Inn: Mason Toye
    Ut: Anthony Jackson-Hamel
    Montreal Impact bytter ut Anthony Jackson-Hamel med Mason Toye.
    57'
    Inn: Orji Okwonkwo
    Ut: Maciel
    Thierry Henry gjør dagens tredje bytte i Foxborough, når han tar ut Maciel og setter inn Orji Okwonkwo.
    58'
    Mustafa Kizza
    Målsjanse til Montreal Impact! Mustafa Kizza treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til New England Revolution.
    60'
    Mål for CF Montreal!
    New England Revolution 1 - 1 CF Montreal
    Mål: Romell Quioto
    Målgivende: Rudy Camacho
    Mål! Romell Quioto (Montreal Impact) utligner med en heading på Gillette Stadium. Det er en fin assist fra Rudy Camacho.
    61'
    Inn: Lee Nguyen
    Ut: Tommy McNamara
    Bruce Arena (New England Revolution) gjør sitt andre bytte for dagen. Lee Nguyen erstatter Tommy McNamara.
    63'
    Amar Sejdic
    Amar Sejdic (Montreal Impact) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    68'
    Gustavo Bou
    New England Revolution angriper i Foxborough. Gustavo Bou fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Amar Sejdic (Montreal Impact) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    73'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til New England Revolution.
    74'
    Teal Bunbury
    Teal Bunbury (New England Revolution) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    78'
    78'
    80'
    Montreal Impact angriper i Foxborough. Romell Quioto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Inn: Justin Rennicks
    Ut: Teal Bunbury
    Bytte for New England Revolution. Justin Rennicks kommer inn for Teal Bunbury på Gillette Stadium.
    86'
    Gustavo Bou
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Gustavo Bou går utenfor.
    86'
    Carles Gil
    Målsjanse på Gillette Stadium! Carles Gil fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Jair Marrufo tildeler New England Revolution en corner. Gustavo Bou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    I Foxborough slår Amar Sejdic en corner fra venstre.
    90'
    Montreal Impact angriper. Mustafa Kizza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    Adam Buksa
    Adam Buksa (New England Revolution) kommer til avslutning på Gillette Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+2
    Carles Gil
    New England Revolution fosser forover og Carles Gil fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+3
    90'+3
    New England Revolution 2 - 1 CF Montreal
    Mål: Gustavo Bou
    Målgivende: DeJuan Jones
    I Foxborough tar New England Revolution ledelsen 2-1 etter et mål av Gustavo Bou. Flott spill fra DeJuan Jones før målet.