3-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    En av Montreal Impacts spillere går i offside.
    2'
    Fotis Bazakos tildeler New England Revolution en corner. Lee Nguyen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Henry Kessler
    Henry Kessler (New England Revolution) kommer til en målsjanse på Gillette Stadium, men klarer ikke å score.
    3'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Foxborough slår Lee Nguyen en corner fra høyre.
    9'
    Kelyn Rowe
    New England Revolution avanserer forover på Gillette Stadium og Kelyn Rowe kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Montreal Impact.
    9'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Lee Nguyen (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    10'
    Kelyn Rowe
    New England Revolution angriper på Gillette Stadium. Kelyn Rowe header utenfor.
    10'
    En av Montreal Impacts spillere blir avblåst for offside på Gillette Stadium.
    12'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    12'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Orji Okwonkwo
    Orji Okwonkwo (Montreal Impact) avanserer forover på Gillette Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Teal Bunbury
    Teal Bunbury (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Sjanse i Foxborough! Teal Bunbury (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    21'
    Bojan Krkic
    Montreal Impact fosser forover og Bojan Krkic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Montreal Impact angriper i Foxborough, men blir avblåst for offside.
    23'
    Bojan Krkic (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    23'
    Dommer Fotis Bazakos venter med å sette i gang spillet fordi Orji Okwonkwo ligger nede.
    24'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Lassi Lappalainen
    Ut: Orji Okwonkwo
    Orji Okwonkwo, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Lassi Lappalainen kommer inn for Montreal Impact.
    27'
    Lee Nguyen (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    27'
    Fotis Bazakos tildeler Montreal Impact en corner. Bojan Krkic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Samuel Piette
    Montreal Impact angriper i Foxborough. Samuel Piette fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Spillet på Gillette Stadium er stoppet midlertidig fordi Alex Buttner ligger nede.
    29'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: DeJuan Jones
    Ut: Alex Buttner
    DeJuan Jones (New England Revolution) erstatter Alex Buttner som ser ut til å måtte forlate Gillette Stadium med en skade.
    30'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    33'
    Kan New England Revolution utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Kelyn Rowe
    Kelyn Rowe (New England Revolution) header utenfor.
    36'
    I Foxborough slår Lee Nguyen en corner fra venstre.
    38'
    Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Frispark New England Revolution.
    40'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til New England Revolution
    Andrew Farrell
    Dommer Fotis Bazakos gir Andrew Farrell (New England Revolution) et gult kort.
    41'
    Lassi Lappalainen
    Målsjanse på Gillette Stadium! Lassi Lappalainen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    45'
    Kelyn Rowe
    I Foxborough header Kelyn Rowe (New England Revolution) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    45'+2
    Lee Nguyen (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    45'+2
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 CF Montreal
    Mål: Henry Kessler
    Mål! New England Revolution tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Henry Kessler på Gillette Stadium.
    45'+2
    New England Revolution fosser fremover, men Fotis Bazakos blåser for offside på Gillette Stadium.
    45'+4
    Dommer Fotis Bazakos ser at linjemannen løfter flagget, og New England Revolutions Teal Bunbury blåses av for offside.
    46'
    New England Revolution 2 - 0 CF Montreal
    Mål: Gustavo Bou
    Mål! Gustavo Bou gir New England Revolution en komfortabel 2-0 ledelse.
    49'
    I Foxborough slår Bojan Krkic en corner fra venstre.
    52'
    Zachary Brault-Guillard
    Zachary Brault Guillard (Montreal Impact) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Gult kort til CF Montreal
    Luis Binks
    Luis Binks (Montreal Impact) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    53'
    Bojan Krkic (Montreal Impact) vinkes av for offside i Foxborough.
    56'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    57'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Jorge Luis Corrales (Montreal Impact) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gillette Stadium.
    58'
    Jorge Luis Corrales er tilbake i kampen igjen.
    59'
    En av Montreal Impacts spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Inn: Matt Polster
    Ut: Kelyn Rowe
    Bruce Arena gjør dagens andre bytte i Foxborough, når han tar ut Kelyn Rowe og setter inn Matt Polster.
    63'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Lee Nguyen
    New England Revolution bytter ut Lee Nguyen med Diego Fagundez.
    63'
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Jorge Luis Corrales Cordero
    Jorge Luis Corrales (Montreal Impact) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Maximiliano Urruti.
    64'
    New England Revolution 3 - 0 CF Montreal
    Mål: Diego Fagundez
    Målgivende: Tajon Buchanan
    Diego Fagundez øker New England Revolutions ledelse til 3-0! Tajon Buchanan sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Inn: Cristian Anderson Penilla Caicedo
    Ut: Teal Bunbury
    Bruce Arena (New England Revolution) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Cristian Penilla erstatter Teal Bunbury.
    69'
    Inn: Adam Buksa
    Ut: Gustavo Bou
    New England Revolution bytter ut Gustavo Bou med Adam Buksa. Dette er det femte byttet som Bruce Arena gjør i dagens kamp.
    69'
    New England Revolutions Tajon Buchanan blåses av for offside på Gillette Stadium.
    71'
    Cristian Anderson Penilla Caicedo
    New England Revolution angriper i Foxborough. Cristian Penilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    Fotis Bazakos tildeler New England Revolution en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    76'
    Diego Fagundez (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    77'
    Inn: Amar Sejdic
    Ut: Bojan Krkic
    Bytte for Montreal Impact. Amar Sejdic kommer inn for Bojan Krkic på Gillette Stadium.
    79'
    80'
    I Foxborough slår Diego Fagundez en corner fra venstre.
    81'
    Sjanse til New England Revolution! Cristian Penilla er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Diego Fagundez (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    82'
    Offside! Tajon Buchanan (New England Revolution) er alene igjennom, men dommer Fotis Bazakos ser at linjemannen er oppe med flagget.
    82'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til Montreal Impact.
    83'
    85'
    Mål for CF Montreal!
    New England Revolution 3 - 1 CF Montreal
    Mål: Lassi Lappalainen
    Målgivende: Maciel
    Mål! Montreal Impact reduserer til 3-1 ved Lassi Lappalainen. Flott spill fra Maciel før målet.
    86'
    Diego Fagundez
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Diego Fagundez avslutter utenfor.
    88'
    90'
    Adam Buksa
    I Foxborough får Adam Buksa (New England Revolution) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.