Lindsey Horan (USA) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    Kate Jacewicz signaliserer et frispark til USA.
    17'
    Mål for Nederland!
    Nederland 1 - 0 USA
    Mål: Vivianne Miedema
    Mål! Nederland tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Vivianne Miedema på Nissan Stadium.
    18'
    Lieke Martens
    Målsjanse på Nissan Stadium! Lieke Martens fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    USA, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tobin Heath (USA) løfter inn en corner fra venstre på Nissan Stadium.
    24'
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sari Van Veenendaal (Nederland) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Sari Van Veenendaal er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Mål for USA!
    Nederland 1 - 1 USA
    Mål: Samantha Mewis
    Målgivende: Lynn Williams
    Samantha Mewis (USA) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Lynn Williams.
    28'
    30'
    30'
    Kate Jacewicz tildeler USA en corner. Tobin Heath sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Nederland 1 - 2 USA
    Mål: Lynn Williams
    Mål! USA tar ledelsen 1-2 ved Lynn Williams.
    31'
    Tobin Heath
    Tobin Heath (USA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    USA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for USA på egen banehalvdel.
    38'
    Kelley O Hara
    USA angriper, men avslutningen til Kelley O Hara går utenfor.
    39'
    I Yokohama slår Jill Roord en corner fra høyre.
    43'
    Vivianne Miedema
    Vivianne Miedema (Nederland) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    43'
    43'
    45'
    Kate Jacewicz signaliserer et frispark til Nederland.
    50'
    Frispark til Nederland på halvdelen til USA.
    50'
    Daniëlle van de Donk
    Van de Donk Danielle (Nederland) kommer til en målsjanse på Nissan Stadium, men klarer ikke å score.
    51'
    Nederland 2 - 2 USA
    Mål! Vivianne Miedema utligner til 2-2.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for USA er nær straffområde.
    55'
    55'
    Spillerbytte - USA
    Inn: Rose Lavelle
    Ut: Lynn Williams
    USA bytter ut Lynn Williams med Rose Lavelle.
    57'
    Inn: Alex Morgan
    Ut: Carli Lloyd
    USA bytter ut Carli Lloyd med Alex Morgan. Dette er det andre byttet som Vlatko Andonovski gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Christen Press
    Ut: Samantha Mewis
    Vlatko Andonovski (USA) gjør sitt tredje bytte for dagen. Christen Press erstatter Samantha Mewis.
    58'
    Christen Press
    Sjanse i Yokohama! Christen Press (USA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Lineth Beerensteyn
    Ut: Shanice van de Sanden
    Bytte for Nederland. Lineth Beerensteyn kommer inn for Shanice Van de Sanden på Nissan Stadium.
    63'
    USA fosser fremover, men Kate Jacewicz blåser for offside på Nissan Stadium.
    63'
    Inn: Megan Rapinoe
    Ut: Tobin Heath
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for USA. Inn kommer Megan Rapinoe, mens Tobin Heath tar plass på benken.
    64'
    71'
    Dommer Kate Jacewicz venter med å sette i gang spillet fordi Stefanie Van der Gragt ligger nede.
    71'
    Stefanie Van der Gragt kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nissan Stadium.
    72'
    Kate Jacewicz tildeler USA en corner. Megan Rapinoe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    74'
    76'
    77'
    Gult kort til USA
    Dommer Kate Jacewicz gir Lindsey Horan (USA) et gult kort.
    77'
    Jackie Groenen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Jackie Groenen er tilbake på banen igjen.
    78'
    80'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Nederland får straffe!
    80'
    Nederland fikk tildelt et straffespark som Lieke Martens mislyktes med å sette i mål!
    81'
    Jill Roord
    Sjanse! Nederland avanserer forover, men Jill Roord avslutter utenfor.
    83'
    Kate Jacewicz signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    84'
    Nederland angriper på Nissan Stadium, men Van de Donk Danielle header utenfor.
    86'
    Lineth Beerensteyn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    I Yokohama slår Megan Rapinoe en corner fra venstre.
    89'
    Nederland slipper å klare seg uten Lineth Beerensteyn som kommer tilbake på banen i Yokohama.
    90'
    90'+4
    Gult kort til Nederland
    Van de Donk Danielle (Nederland) mottar sitt første gule kort for dagen på Nissan Stadium.
    90'+4
    1. ekstraomgang
    Nederland avanserer forover i Yokohama. Vivianne Miedema avslutter, men treffer ikke mål.
    91'
    Nederland angriper i Yokohama. Vivianne Miedema avslutter på mål, men greier ikke å score.
    92'
    92'
    93'
    Jill Roord (Nederland) slår en corner fra høyre side på Nissan Stadium.
    94'
    En av Nederlands spillere blir avblåst for offside på Nissan Stadium.
    95'
    Inn: Victoria Pelova
    Ut: Jill Roord
    Sarina Wiegman (Nederland) gjør sitt andre bytte for dagen. Victoria Pelova erstatter Jill Roord.
    97'
    97'
    Megan Rapinoe
    USA angriper i Yokohama. Megan Rapinoe fyrer av et skudd som går utenfor.
    99'
    Victoria Pelova
    Målsjanse! Victoria Pelova (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    101'
    101'
    102'
    Alex Morgan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    102'
    Alex Morgan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Yokohama.