I Enschede slår Cody Gakpo en corner fra høyre.
    I Enschede header Denzel Dumfries (Nederland) mot mål, men ballen går utenfor.
    Mål for Italia!
    Nederland 0 - 1 Italia
    Mål: Federico Dimarco
    Målgivende: Giacomo Raspadori
    Mål! Federico Dimarco gir Italia en 0-1 ledelse. Giacomo Raspadori sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Frispark til Italia på halvdelen til Nederland.
    7'
    Frispark for Nederland på egen banehalvdel.
    12'
    Cody Gakpo (Nederland) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    14'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Frispark Italia.
    20'
    Nederland 0 - 2 Italia
    Mål: Davide Frattesi
    Italia går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Davide Frattesi.
    20'
    Målet til Italia sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Italia blir stående
    23'
    Italia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Federico Dimarco (Italia) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    27'
    Federico Dimarco
    Italia avanserer forover i Enschede. Federico Dimarco avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Nederland på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Italia
    Dommeren gir Federico Dimarco (Italia) et gult kort.
    34'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Nederland.
    34'
    35'
    Alessandro Buongiorno vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Alessandro Buongiorno er tilbake i kampen igjen.
    39'
    39'
    Cody Gakpo
    Sjanse! Nederland avanserer forover, men Cody Gakpo avslutter utenfor.
    40'
    Frispark Nederland.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Nederland!
    42'
    Glenn Nyberg tildeler Nederland en corner. Cody Gakpo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Glenn Nyberg signaliserer et frispark til Italia på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Frispark til Nederland på halvdelen til Italia.
    45'+1
    Cody Gakpo (Nederland) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    45'+2
    Frispark for Italia på egen banehalvdel.
    45'+4
    Glenn Nyberg tildeler Italia en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+6
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Wout Weghorst
    Ut: Noa Lang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nederland. Inn kommer Wout Weghorst, mens Noa Lang tar plass på benken.
    46'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Lutsharel Geertruida
    Nederland bytter ut Lutsharel Geertruida med Georginio Wijnaldum.
    46'
    Inn: Steven Bergwijn
    Ut: Donyell Malen
    Ronald Koeman gjør dagens tredje bytte i Enschede, når han tar ut Donyell Malen og setter inn Steven Bergwijn.
    46'
    Cody Gakpo
    Sjanse i Enschede! Cody Gakpo (Nederland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    Italia, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Enschede fordi Gianluigi Donnarumma får behandling for en skade på banen.
    48'
    Gianluigi Donnarumma er tilbake på banen igjen.
    49'
    I Enschede slår Cody Gakpo en corner fra venstre.
    50'
    51'
    52'
    Cody Gakpo
    Nederland angriper, men avslutningen til Cody Gakpo går utenfor.
    52'
    53'
    54'
    58'
    Målsjanse til Nederland! Denzel Dumfries treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Inn: Teun Koopmeiners
    Ut: Xavi Simons
    Ronald Koeman (Nederland) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Teun Koopmeiners erstatter Xavi Simons.
    63'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Federico Chiesa
    Ut: Giacomo Raspadori
    Italia gjør sitt første bytte. Giacomo Raspadori erstattes av Federico Chiesa.
    63'
    Inn: Nicolo Zaniolo
    Ut: Degnand Wilfried Gnonto
    Degnand Wilfried Gnonto (Italia) erstattes av Nicolo Zaniolo.
    64'
    65'
    I Enschede slår Teun Koopmeiners en corner fra venstre.
    65'
    66'
    67'
    Mål for Nederland!
    Nederland 1 - 2 Italia
    Mål: Steven Bergwijn
    Mål! Steven Bergwijn holder Nederlandet inne i kampen med en redusering til 1-2.
    68'
    Frisparket tildelt Italia er farlig nær Nederlands målområde.
    71'
    Bryan Cristante
    Målsjanse! Bryan Cristante (Italia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Nederland 1 - 3 Italia
    Mål: Federico Chiesa
    Målgivende: Davide Frattesi
    I Enschede øker Italia ledelsen til 1-3 takket være et mål av Federico Chiesa. Det er en fin assist fra Davide Frattesi.
    72'
    Inn: Leonardo Spinazzola
    Ut: Federico Dimarco
    Italia bytter ut Federico Dimarco med Leonardo Spinazzola. Dette er det tredje byttet som Roberto Mancini gjør i dagens kamp.
    74'
    Francesco Acerbi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Inn: Joey Veerman
    Ut: Mats Wieffer
    Mats Wieffer (Nederland) erstattes av Joey Veerman.
    76'
    Francesco Acerbi er på beina igjen og fortsetter kampen på Grolsch Veste Stadium.
    77'
    Federico Chiesa
    Federico Chiesa (Italia) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Kan Nederland utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Målet til Nederland sjekkes av VAR
    83'
    Dommer Glenn Nyberg ser at linjemannen løfter flagget, og Nederlands Wout Weghorst blåses av for offside.
    84'
    Målet til Nederland blir annullert
    84'
    Inn: Nicolo Barella
    Ut: Marco Verratti
    Bytte for Italia. Nicolo Barella kommer inn for Marco Verratti på Grolsch Veste Stadium.
    85'
    Inn: Lorenzo Pellegrini
    Ut: Mateo Retegui
    Italia bytter ut Mateo Retegui med Lorenzo Pellegrini.
    86'
    86'
    Alessandro Buongiorno ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Alessandro Buongiorno er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    Nederland 2 - 3 Italia
    Mål: Georginio Wijnaldum
    Målgivende: Joey Veerman
    Georginio Wijnaldum scorer og reduserer til 2-3 på Grolsch Veste Stadium. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    89'
    90'+1
    90'+2
    Nederland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella (Italia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Georginio Wijnaldum
    Georginio Wijnaldum (Nederland) prøver å heade ballen i mål på Grolsch Veste Stadium, men mislykkes.
    90'+2
    90'+2
    Lorenzo Pellegrini
    Lorenzo Pellegrini (Italia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Gult kort til Nederland
    Wout Weghorst
    Wout Weghorst (Nederland) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Francesco Acerbi
    Dommer Glenn Nyberg gir Francesco Acerbi (Italia) et gult kort.
    90'+4
    Nederland må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Italia.
    90'+5
    Glenn Nyberg tildeler Italia en corner. Lorenzo Pellegrini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+7
    90'+7
    90'+9
    90'+10
    Teun Koopmeiners (Nederland) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.