NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Koki Ogawa
    Målsjanse! Koki Ogawa (NEC Nijmegen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Silvester Van der Water
    PEC Zwolle fosser forover og Silvester Van der Water fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    7'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til PEC Zwolle.
    8'
    Odysseus Velanas
    PEC Zwolle angriper i Nijmegen. Odysseus Velanas fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Mål for PEC Zwolle!
    NEC Nijmegen 0 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Thomas Lam
    Målgivende: Younes Namli
    I Nijmegen tar PEC Zwolle ledelsen 0-1 etter et mål av Thomas Lam. Younes Namli var nest sist på ballen.
    10'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (PEC Zwolle) kommer til en målsjanse på Goffertstadion, men klarer ikke å score.
    13'
    Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark NEC Nijmegen.
    15'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    20'
    En av NEC Nijmegens spillere går i offside.
    22'
    23'
    24'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Mees Hoedemakers
    Mees Hoedemakers (NEC Nijmegen) mottar sitt første gule kort for dagen på Goffertstadion.
    27'
    Kodai Sano
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Kodai Sano treffer mål, men keeper redder.
    30'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Hjørnespark til NEC Nijmegen
    31'
    Koki Ogawa
    Sjanse til NEC Nijmegen! Koki Ogawa er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    31'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Roberto Gonzalez
    Ut: Dirk Wanner Proper
    Bytte for NEC Nijmegen. Roberto Gonzalez kommer inn for Dirk Wanner Proper på Goffertstadion.
    32'
    I Nijmegen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Filip Yavorov Krastev
    PEC Zwolle avanserer forover i Nijmegen. Filip Yavorov Krastev avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    35'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Odysseus Velanas (PEC Zwolle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    36'
    Kan NEC Nijmegen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Tjaronn Chery
    NEC Nijmegen angriper. Tjaronn Chery får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Lennart Thy
    Målsjanse på Goffertstadion! Lennart Thy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    42'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    42'
    45'+1
    45'+2
    47'
    Mål for NEC Nijmegen!
    NEC Nijmegen 1 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Koki Ogawa
    Målgivende: Roberto Gonzalez
    Koki Ogawa (NEC Nijmegen) header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Roberto Gonzalez før målet.
    47'
    PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Straffe til NEC Nijmegen
    52'
    Skudd på mål, PEC Zwolle
    52'
    52'
    NEC Nijmegen scorer på straffe!
    NEC Nijmegen 2 - 1 PEC Zwolle
    Koki Ogawa scorer og NEC Nijmegen leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    53'
    PEC Zwolle angriper, men avslutningen til Silvester Van der Water går utenfor.
    56'
    Sontje Hansen
    Sjanse! NEC Nijmegen avanserer forover, men Sontje Hansen avslutter utenfor.
    57'
    NEC Nijmegen fosser fremover, men Dennis John Higler blåser for offside på Goffertstadion.
    58'
    62'
    62'
    Dommer Dennis John Higler venter med å sette i gang spillet fordi Sontje Hansen ligger nede.
    64'
    Inn: Youri Baas
    Ut: Sontje Hansen
    Youri Baas (NEC Nijmegen) erstatter Sontje Hansen som muligens er skadet.
    64'
    Frispark i en god posisjon for PEC Zwolle!
    67'
    NEC Nijmegen 2 - 2 PEC Zwolle
    Mål: Odysseus Velanas
    Odysseus Velanas scorer og utligningen er et faktum på Goffertstadion. 2-2. Det er en fin assist fra Younes Namli.
    68'
    I Nijmegen slår Roberto Gonzalez en corner fra venstre.
    73'
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) løfter inn en corner fra venstre på Goffertstadion.
    76'
    Skade: PEC Zwolle
    77'
    Dennis John Higler tildeler NEC Nijmegen en corner. Roberto Gonzalez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Tilbake fra skade: PEC Zwolle
    78'
    Skudd på mål, NEC Nijmegen
    78'
    78'
    Roberto Gonzalez (NEC Nijmegen) slår en corner fra venstre side på Goffertstadion.
    79'
    80'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Mees Hoedemakers
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NEC Nijmegen. Inn kommer Sylla Sow, mens Mees Hoedemakers tar plass på benken.
    81'
    Roberto Gonzalez
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Roberto Gonzalez treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    82'
    83'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Silvester Van der Water
    PEC Zwolle gjør sitt første bytte. Silvester Van der Water erstattes av Apostolos Vellios.
    84'
    Skudd utenfor mål, NEC Nijmegen
    85'
    Inn: Damian van der Haar
    Ut: Anouar El Azzouzi
    Anouar El Azzouzi (PEC Zwolle) erstattes av Damian van der Haar.
    86'
    Frispark PEC Zwolle.
    86'
    Philippe Sandler
    Philippe Sandler (NEC Nijmegen) pådrar seg et gult kort.
    87'
    PEC Zwolle angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    87'
    Inn: Lennart Czyborra
    Ut: Anselmo Garcia MacNulty
    PEC Zwolle bytter ut Anselmo Garcia MacNulty med Lennart Czyborra.
    88'
    Inn: Anthony Fontana
    Ut: Younes Namli
    PEC Zwolle gjør sitt fjerde bytte. Younes Namli erstattes av Anthony Fontana.
    88'
    Frisparket tildelt NEC Nijmegen er farlig nær PEC Zwolles målområde.
    90'
    Sylla Sow
    NEC Nijmegen angriper i Nijmegen. Sylla Sow avslutter på mål, men greier ikke å score.