Frispark for NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    Joey Kooij signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    I Nijmegen slår Tjaronn Chery en corner fra venstre.
    17'
    Bram Nuytinck
    NEC Nijmegen angriper på Goffertstadion, men Bram Nuytinck header utenfor.
    17'
    Joey Kooij tildeler SC Heerenveen en corner. Pelle van Amersfoort sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Sven Van Beek
    I Nijmegen header Sven Van Beek (SC Heerenveen) mot mål, men ballen går utenfor.
    21'
    I Nijmegen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Anas Tahiri
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Anas Tahiri avslutter utenfor.
    28'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nijmegen fordi Anas Tahiri får behandling for en skade på banen.
    29'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Anas Tahiri som kommer tilbake på banen igjen.
    32'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    34'
    43'
    Frispark SC Heerenveen.
    43'
    Kan NEC Nijmegen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Målsjanse til NEC Nijmegen! Bram Nuytinck treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Mees Hoedemakers
    Sjanse i Nijmegen! Mees Hoedemakers (NEC Nijmegen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Joey Kooij tildeler NEC Nijmegen en corner. Bram Nuytinck sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    48'
    Youri Baas
    Youri Baas (NEC Nijmegen) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    48'
    Koki Ogawa
    Koki Ogawa (NEC Nijmegen) kommer seg fri på Goffertstadion, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Dommer Joey Kooij venter med å sette i gang spillet fordi Tjaronn Chery ligger nede.
    49'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Yvandro Borges Sanches
    Ut: Sontje Hansen
    NEC Nijmegen gjør sitt andre bytte. Sontje Hansen erstattes av Yvandro Borges Sanches.
    50'
    Inn: Lasse Schone
    Ut: Tjaronn Chery
    Rogier Meijer (NEC Nijmegen) gjør sitt første bytte for dagen. Lasse Schone erstatter Tjaronn Chery.
    50'
    Tjaronn Chery ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nijmegen.
    50'
    Bram Nuytinck (NEC Nijmegen) slår en corner fra høyre side på Goffertstadion.
    51'
    En av SC Heerenveens spillere går i offside.
    51'
    Kodai Sano
    NEC Nijmegen avanserer forover i Nijmegen. Kodai Sano avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    56'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    59'
    60'
    I Nijmegen slår Thom Haye en corner fra høyre.
    61'
    Joey Kooij tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til SC Heerenveen.
    63'
    63'
    66'
    67'
    Mål for NEC Nijmegen!
    NEC Nijmegen 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Koki Ogawa
    Målgivende: Lasse Schone
    Mål! Koki Ogawa gir NEC Nijmegen ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Lasse Schone var nest sist på ballen.
    67'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Patrik Walemark
    SC Heerenveen bytter ut Patrik Walemark med Che Nunnely. Dette er det fjerde byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    68'
    NEC Nijmegen 2 - 0 Heerenveen
    Mål: Roberto Gonzalez
    Målgivende: Mees Hoedemakers
    I Nijmegen øker NEC Nijmegen ledelsen til 2-0 takket være et mål av Roberto Gonzalez. Mees Hoedemakers sto for den målgivende pasningen.