Daniele Doveri signaliserer et frispark til SSC Napoli på egen banehalvdel.
    3'
    SSC Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Diego Armando Maradona.
    6'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin angriper og Adrien Rabiot får avsluttet. Headingen treffer ikke SSC Napoli-målet.
    6'
    Cristiano Ronaldo
    Juventus Turin fosser forover og Cristiano Ronaldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    8'
    Offside! Juan Cuadrado (Juventus Turin) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    9'
    I Napoli slår Juan Cuadrado en corner fra høyre.
    10'
    Offside! Juan Cuadrado blir vinket av og Juventus Turin må dermed bygge opp et nytt angrep.
    11'
    Federico Bernardeschi
    Juventus Turin angriper i Napoli. Federico Bernardeschi fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Lorenzo Insigne
    Sjanse! SSC Napoli avanserer forover, men Lorenzo Insigne avslutter utenfor.
    15'
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) slår en corner fra høyre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    17'
    Daniele Doveri tildeler SSC Napoli en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Napoli
    Giovanni Di Lorenzo
    Dommer Daniele Doveri gir Giovanni Di Lorenzo (SSC Napoli) et gult kort.
    23'
    Juventus Turin angriper, men Cristiano Ronaldo vinkes av for offside.
    24'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Frisparket tildelt SSC Napoli er farlig nær Juventus Turins målområde.
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Amir Rrahmani (SSC Napoli) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for SSC Napoli...
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Napoli
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Napoli
    30'
    Gult kort til Juventus
    Giorgio Chiellini
    Giorgio Chiellini (Juventus Turin) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Diego Armando Maradona.
    30'
    Napoli scorer på straffe!
    Napoli 1 - 0 Juventus
    Mål: Lorenzo Insigne
    Mål! Lorenzo Insigne gir SSC Napoli ledelsen 1-0 på Stadio Diego Armando Maradona. Målet kom på et straffespark.
    31'
    SSC Napoli slipper å klare seg uten Amir Rrahmani som kommer tilbake på banen i Napoli.
    31'
    Frispark SSC Napoli.
    33'
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) kommer til en målsjanse på Stadio Diego Armando Maradona, men klarer ikke å score.
    34'
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til Juventus Turin.
    37'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    37'
    42'
    Federico Chiesa
    Målsjanse! Federico Chiesa (Juventus Turin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til SSC Napoli like utenfor Juventus Turin-området.
    45'
    Juan Cuadrado
    Juan Cuadrado (Juventus Turin) får et gult kort av dommer Daniele Doveri.
    45'
    Hirving Lozano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Sjanse til SSC Napoli! Lorenzo Insigne er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Hirving Lozano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Juventus Turin er nær straffområde.
    45'+2
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Alex Sandro
    Ut: Juan Cuadrado
    Andrea Pirlo gjør dagens første bytte i Napoli, når han tar ut Juan Cuadrado og setter inn Alex Sandro.
    46'
    Alvaro Morata
    I Napoli header Alvaro Morata (Juventus Turin) mot mål, men ballen går utenfor.
    46'
    Juventus Turin avanserer forover i Napoli. Cristiano Ronaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    49'
    Sjanse i Napoli! Cristiano Ronaldo (Juventus Turin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    49'
    SSC Napoli må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    51'
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Cristiano Ronaldo går utenfor.
    52'
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Napoli fordi Adrien Rabiot får behandling for en skade på banen.
    53'
    Adrien Rabiot er tilbake på banen igjen.
    54'
    SSC Napoli fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    Kan Juventus Turin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Tiemoue Bakayoko
    Tiemoue Bakayoko (SSC Napoli) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Målsjanse på Stadio Diego Armando Maradona! Federico Chiesa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    I Napoli slår Federico Bernardeschi en corner fra høyre.
    57'
    58'
    59'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    60'
    63'
    Offside! Giorgio Chiellini (Juventus Turin) er alene igjennom, men dommer Daniele Doveri ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    Inn: Weston McKennie
    Ut: Federico Bernardeschi
    Andrea Pirlo (Juventus Turin) gjør sitt andre bytte for dagen. Weston McKennie erstatter Federico Bernardeschi.
    63'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Piotr Zielinski
    Bytte for SSC Napoli. Eljif Elmas kommer inn for Piotr Zielinski på Stadio Diego Armando Maradona.
    64'
    Inn: Fabian Ruiz
    Ut: Matteo Politano
    SSC Napoli bytter ut Matteo Politano med Fabian Ruiz. Dette er det andre byttet som Gennaro Gattuso gjør i dagens kamp.
    65'
    67'
    Alex Sandro
    Alex Sandro (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    71'
    Inn: Dejan Kulusevski
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Andrea Pirlo (Juventus Turin) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dejan Kulusevski erstatter Rodrigo Bentancur.
    72'
    Daniele Doveri tildeler SSC Napoli en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Målsjanse til Juventus Turin! Cristiano Ronaldo treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Andrea Petagna
    Ut: Victor Osimhen
    Gennaro Gattuso gjør dagens tredje bytte i Napoli, når han tar ut Victor Osimhen og setter inn Andrea Petagna.
    75'
    Daniele Doveri tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Hirving Lozano ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    78'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    79'
    79'
    Hirving Lozano er tilbake i kampen igjen.
    80'
    80'
    Juventus Turin fosser fremover, men Daniele Doveri blåser for offside på Stadio Diego Armando Maradona.
    81'
    Juventus Turin fosser fremover, men Cristiano Ronaldo går rett i offsidefella.
    82'
    84'
    Juventus Turin angriper, men avslutningen til Federico Chiesa går utenfor.
    85'
    Alvaro Morata (Juventus Turin) avanserer forover på Stadio Diego Armando Maradona. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Alex Meret ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Alex Meret kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Diego Armando Maradona.
    87'
    Inn: Stanislav Lobotka
    Ut: Lorenzo Insigne
    SSC Napoli gjør sitt fjerde bytte. Lorenzo Insigne erstattes av Stanislav Lobotka.
    88'
    I Napoli slår Federico Chiesa en corner fra venstre.
    88'
    Alex Sandro
    Alex Sandro (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Stadio Diego Armando Maradona, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    Juventus Turin avanserer forover og Cristiano Ronaldo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'
    90'
    Cristiano Ronaldo (Juventus Turin) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Dommer Daniele Doveri venter med å sette i gang spillet fordi Hirving Lozano ligger nede.
    90'+2
    90'+3
    Adrien Rabiot (Juventus Turin) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    90'+3
    Hirving Lozano er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Diego Armando Maradona.
    90'+3
    Sjanse! Juventus Turin avanserer forover, men Federico Chiesa avslutter utenfor.