Hahn66'
0-6
0-7
    Kampen har startet.
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Daniel Caligiuri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Wwk Arena.
    3'
    MTV Eintracht Celle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for MTV Eintracht Celle på egen banehalvdel.
    7'
    FC Augsburg fosser fremover, men Daniel Schlager blåser for offside på Wwk Arena.
    9'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    12'
    I Augsburg slår Daniel Caligiuri en corner fra venstre.
    16'
    FC Augsburg angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til MTV Eintracht Celle på egen banehalvdel.
    18'
    Florian Niederlechner
    I Augsburg header Florian Niederlechner (FC Augsburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Mål for FC Augsburg!
    MTV Eintracht Celle 0 - 1 FC Augsburg
    Mål: Ruben Vargas
    Målgivende: Florian Niederlechner
    Mål! Ruben Vargas gir FC Augsburg en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Florian Niederlechner.
    20'
    Frispark MTV Eintracht Celle.
    22'
    Serhat Yazgan
    Sjanse i Augsburg! Serhat Yazgan (MTV Eintracht Celle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Wwk Arena.
    27'
    MTV Eintracht Celle 0 - 2 FC Augsburg
    Mål: Daniel Caligiuri
    Målgivende: Ruben Vargas
    I Augsburg øker FC Augsburg ledelsen til 0-2 takket være et mål av Daniel Caligiuri. Ruben Vargas sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Målsjanse! Florian Niederlechner (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    30'
    Frispark til MTV Eintracht Celle på halvdelen til FC Augsburg.
    32'
    I Augsburg slår Yannik Ehlers en corner fra høyre.
    34'
    37'
    Gult kort til FC Augsburg
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Ruben Vargas
    Ruben Vargas (FC Augsburg) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    39'
    39'
    Frispark FC Augsburg.
    40'
    Gult kort til MTV Eintracht Celle
    Gerbi Kaplan
    Dommeren gir Gerbi Kaplan (MTV Eintracht Celle) et gult kort.
    40'
    Michael Gregoritsch
    FC Augsburg fosser forover og Michael Gregoritsch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    MTV Eintracht Celle, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    43'
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Daniel Caligiuri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    45'
    Sjanse til FC Augsburg! Florian Niederlechner er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Alfred Finnbogason
    Ut: Michael Gregoritsch
    Heiko Herrlich gjør dagens første bytte i Augsburg, når han tar ut Michael Gregoritsch og setter inn Alfred Finnbogason.
    46'
    Inn: Andre Hahn
    Ut: Ruben Vargas
    FC Augsburg gjør sitt andre bytte. Ruben Vargas erstattes av Andre Hahn.
    46'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Augsburg får straffe!
    47'
    FC Augsburg scorer på straffe!
    MTV Eintracht Celle 0 - 3 FC Augsburg
    Mål: Alfred Finnbogason
    Alfred Finnbogason scorer på straffe og FC Augsburg øker ledelsen til 0-3.
    47'
    Serhat Yazgan (MTV Eintracht Celle) løfter inn en corner fra venstre på Wwk Arena.
    50'
    Serhat Yazgan (MTV Eintracht Celle) slår en corner fra venstre side på Wwk Arena.
    51'
    56'
    MTV Eintracht Celle 0 - 4 FC Augsburg
    Mål: Florian Niederlechner
    Målgivende: Andre Hahn
    Florian Niederlechner setter ballen i mål og øker FC Augsburgs ledelse til 0-4 i Augsburg. Flott spill fra Andre Hahn før målet.
    57'
    Inn: Tobias Strobl
    Ut: Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (FC Augsburg) erstattes av Tobias Strobl.
    58'
    Rodi Hezo
    Rodi Hezo (MTV Eintracht Celle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - MTV Eintracht Celle
    Inn: Felix Kruger
    Ut: Jean-Luca van Eupen
    MTV Eintracht Celle bytter ut Jean-Luca van Eupen med Felix Kruger.
    59'
    Inn: Tom Schaper
    Ut: Rodi Hezo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MTV Eintracht Celle. Inn kommer Tom Schaper, mens Rodi Hezo tar plass på benken.
    59'
    Alfred Finnbogason
    FC Augsburg angriper i Augsburg. Alfred Finnbogason avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Felix Kruger
    Sjanse! MTV Eintracht Celle avanserer forover, men Felix Kruger avslutter utenfor.
    61'
    Frispark i en god posisjon for FC Augsburg!
    62'
    Felix Ohis Uduokhai
    Felix Ohis Uduokhai (FC Augsburg) header utenfor.
    63'
    Andre Hahn
    FC Augsburg angriper. Andre Hahn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Inn: Fredrik Jensen
    Ut: Daniel Caligiuri
    Daniel Caligiuri (FC Augsburg) erstattes av Fredrik Jensen.
    65'
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Fredrik Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    MTV Eintracht Celle 0 - 5 FC Augsburg
    Mål: Andre Hahn
    Andre Hahn øker FC Augsburgs ledelse til 0-5!
    66'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    67'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg like utenfor MTV Eintracht Celle-området.
    69'
    Inn: Faisal Soma
    Ut: Alexander Laube
    Bytte for MTV Eintracht Celle. Faisal Soma kommer inn for Alexander Laube på Wwk Arena.
    72'
    Inn: Lars Borchert
    Ut: Malte Marquardt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MTV Eintracht Celle. Inn kommer Lars Borchert, mens Malte Marquardt tar plass på benken.
    72'
    Inn: Robert Gumny
    Ut: Raphael Framberger
    FC Augsburg bytter ut Raphael Framberger med Robert Gumny.
    72'
    Hjørnespark til MTV Eintracht Celle
    72'
    MTV Eintracht Celle angriper, men avslutningen til Felix Kruger går utenfor.
    73'
    I Augsburg slår Fredrik Jensen en corner fra høyre.
    77'
    Målsjanse til FC Augsburg! Alfred Finnbogason treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Inn: Christof Rienass
    Ut: Tjark Klindworth
    MTV Eintracht Celle bytter ut Tjark Klindworth med Christof Rienass. Dette er det femte byttet som Hilger Wirtz von Elmendorff gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    Andre Hahn
    Målsjanse på Wwk Arena! Andre Hahn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Andre Hahn
    Andre Hahn (FC Augsburg) avanserer forover på Wwk Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Tom Schaper (MTV Eintracht Celle) slår en corner fra venstre side på Wwk Arena.
    84'
    FC Augsburg angriper. Felix Ohis Uduokhai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Wwk Arena.
    86'
    MTV Eintracht Celle angriper, men Daniel Schlager blåser for offside.
    87'
    MTV Eintracht Celle 0 - 6 FC Augsburg
    Mål: Fredrik Jensen
    Mål! Fredrik Jensen øker FC Augsburgs ledelse til 0-6 på Wwk Arena. Andre Hahn var nest sist på ballen.
    88'
    MTV Eintracht Celle 0 - 7 FC Augsburg
    Målgivende: Iago
    Mål! Fredrik Jensen gir FC Augsburg en komfortabel 0-7 ledelse. Iago sto for den målgivende pasningen.