0-2
1-2
    Rødt kort til Motherwell FC
    Bevis Mugabi
    Motherwell FC må klare seg med en spiller mindre etter at dommer William Collum viser Bevis Mugabi det røde kortet.
    2'
    Frispark for Hibernian FC på egen banehalvdel.
    2'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Motherwell fordi Josh Doig får behandling for en skade på banen.
    3'
    William Collum signaliserer et frispark til Motherwell FC.
    6'
    En av Motherwell FCs spillere går i offside.
    6'
    Josh Doig er tilbake på banen igjen.
    6'
    Gult kort til Motherwell FC
    Jordan Roberts
    Jordan Roberts (Motherwell FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    William Collum signaliserer et frispark til Hibernian FC på egen banehalvdel.
    7'
    Josh Doig ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    7'
    Josh Doig er tilbake i kampen igjen.
    8'
    Spillerbytte - Hibernian FC
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Josh Doig
    Shaun Maloney (Hibernian FC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Chris Mueller erstatter Josh Doig som sannsynligvis er skadet.
    8'
    William Collum tildeler Hibernian FC en corner. Ewan Henderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Drey Wright
    Målsjanse på Fir Park! Drey Wright fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Motherwell FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Gult kort til Hibernian FC
    Elias Hoff Melkersen
    Elias Hoff Melkersen (Hibernian FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Motherwell FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hibernian FC angriper, men William Collum blåser for offside.
    12'
    Liam Donnelly (Motherwell FC) løfter inn en corner fra venstre på Fir Park.
    14'
    Liam Donnelly (Motherwell FC) slår en corner fra høyre side på Fir Park.
    14'
    Sondre Solholm Johansen
    Motherwell FC angriper og Sondre Solholm Johansen får avsluttet. Headingen treffer ikke Hibernian FC-målet.
    14'
    Juhani Ojala
    Juhani Ojala (Motherwell FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Målsjanse! Jordan Roberts (Motherwell FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Mål for Hibernian FC!
    Motherwell FC 0 - 1 Hibernian FC
    Mål: Elias Hoff Melkersen
    Målgivende: Sylvester Jasper
    Mål! Elias Hoff Melkersen gir Hibernian FC ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Sylvester Jasper sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Joseph Efford
    Sjanse! Motherwell FC avanserer forover, men Joe Efford avslutter utenfor.
    20'
    Sylvester Jasper
    Hibernian FC angriper i Motherwell. Sylvester Jasper fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    I Motherwell slår Joe Newell en corner fra høyre.
    23'
    24'
    25'
    25'
    I Motherwell slår Ewan Henderson en corner fra venstre.
    30'
    31'
    33'
    Spillet på Fir Park er stoppet midlertidig fordi Kevin Van Veen ligger nede.
    34'
    Kevin Van Veen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Fir Park.
    35'
    Lewis Stevenson
    Sjanse i Motherwell! Lewis Stevenson (Hibernian FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Motherwell FC 0 - 2 Hibernian FC
    Mål! Elias Hoff Melkersen øker Hibernian FCs ledelse til 0-2 på Fir Park. Det er en fin assist fra Sylvester Jasper.
    36'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sylvester Jasper (Hibernian FC) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Sylvester Jasper er på beina igjen og fortsetter kampen på Fir Park.
    42'
    Mål for Motherwell FC!
    Motherwell FC 1 - 2 Hibernian FC
    Mål: Joseph Efford
    Målgivende: Jordan Roberts
    Mål! Joe Efford holder Motherwell FCet inne i kampen med en redusering til 1-2. Jordan Roberts var nest sist på ballen.
    43'
    45'
    Drey Wright
    Hibernian FC avanserer forover i Motherwell. Drey Wright avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Elias Hoff Melkersen (Hibernian FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Ewan Henderson (Hibernian FC) løfter inn en corner fra venstre på Fir Park.
    45'+3
    Chris Cadden
    Chris Cadden (Hibernian FC) avanserer forover på Fir Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Motherwell FC
    Inn: Stephen O'Donnell
    Ut: Juhani Ojala
    Motherwell FC bytter ut Juhani Ojala med Stephen O'Donnell.
    46'
    Elias Hoff Melkersen (Hibernian FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Frispark til Hibernian FC på halvdelen til Motherwell FC.
    50'
    Ewan Henderson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Dommer William Collum viser Sylvester Jasper (Hibernian FC) det gule kortet.
    53'
    William Collum signaliserer et frispark til Motherwell FC på egen banehalvdel.
    53'
    Inn: Scott Allan
    Ut: Ewan Henderson
    Det virker som Ewan Henderson ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Scott Allan.
    54'
    Ewan Henderson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Motherwell.
    54'
    58'
    Chris Mueller
    Sjanse til Hibernian FC! Chris Mueller er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Liam Donnelly
    Liam Donnelly (Motherwell FC) kommer til en målsjanse på Fir Park, men klarer ikke å score.
    61'
    Joe Newell (Hibernian FC) slår en corner fra venstre side på Fir Park.
    63'
    Frispark Motherwell FC.
    64'
    Motherwell FC avanserer forover på Fir Park og Sondre Solholm Johansen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Hibernian FC.
    65'
    Hibernian FC, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    66'
    67'
    En av Motherwell FCs spillere blir avblåst for offside på Fir Park.
    71'
    Motherwell FC angriper på Fir Park. Liam Donnelly header utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Darren McGregor
    Ut: Elias Hoff Melkersen
    Shaun Maloney (Hibernian FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Darren McGregor erstatter Elias Hoff Melkersen.
    76'
    Inn: Christian Doidge
    Ut: Chris Mueller
    Shaun Maloney gjør dagens fjerde bytte i Motherwell, når han tar ut Chris Mueller og setter inn Christian Doidge.
    76'
    Motherwell FC fosser fremover, men William Collum blåser for offside på Fir Park.
    77'
    Motherwell FC angriper i Motherwell, men blir avblåst for offside.
    78'
    Hibernian FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Nathan McGinley
    Dommeren gir Nathan McGinley (Motherwell FC) et gult kort.
    80'
    Inn: Kaiyne Woolery
    Ut: Jordan Roberts
    Jordan Roberts (Motherwell FC) erstattes av Kaiyne Woolery.
    81'
    81'
    Christian Doidge
    I Motherwell får Christian Doidge (Hibernian FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    82'
    82'
    Ricki Lamie
    Ricki Lamie (Motherwell FC) pådrar seg et gult kort.
    83'
    83'
    Kaiyne Woolery
    Kaiyne Woolery (Motherwell FC) kommer seg fri på Fir Park, men avslutningen går utenfor.
    83'
    I Motherwell har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Scott Allan
    Scott Allan (Hibernian FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.