0-1
0-2
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Sporting CP en corner. Trincao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Mål for Sporting!
    Moreirense FC 0 - 1 Sporting
    Mål: Hidemasa Morita
    Målgivende: Quaresma
    Hidemasa Morita har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-1. Quaresma var nest sist på ballen.
    3'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Sporting CP.
    7'
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    11'
    Trincao
    Målsjanse til Sporting CP! Trincao treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Geny Catamo
    Sporting CP angriper. Geny Catamo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    12'
    15'
    Moreirense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting CP.
    16'
    Hidemasa Morita
    Hidemasa Morita (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    I Moreira de Conegos slår Pedro Goncalves en corner fra venstre.
    20'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Sporting CP.
    21'
    Moreirense FC 0 - 2 Sporting
    Mål: Pedro Goncalves
    Målgivende: Trincao
    Mål! Pedro Goncalves øker Sporting CPs ledelse til 0-2 på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Trincao var nest sist på ballen.
    23'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Moreirense.
    25'
    Trincao (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    32'
    Nuno Santos
    Sjanse i Moreira de Conegos! Nuno Santos (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    34'
    Frimpong (Moreirense) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    38'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Goncalo Inacio (Sporting CP) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Sporting CP slipper å klare seg uten Goncalo Inacio som kommer tilbake på banen igjen.
    41'
    Madson
    Madson (Moreirense) kommer seg fri på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men avslutningen går utenfor.
    43'
    45'+2
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    46'
    Pedro Goncalves
    Sporting CP angriper på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas og Pedro Goncalves skyter i stolpen!
    47'
    Offside! Trincao blir vinket av og Sporting CP må dermed bygge opp et nytt angrep.
    47'
    49'
    51'
    52'
    Geny Catamo
    Sporting CP angriper i Moreira de Conegos. Geny Catamo fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    56'
    Gult kort til Sporting
    Nuno Santos
    Nuno Santos (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    56'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    En av Moreirenses spillere går i offside.
    59'
    Frispark Moreirense.
    60'
    Alan (Moreirense) slår en corner fra venstre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    61'
    64'
    Fabio Jose Costa Verissimo signaliserer et frispark til Moreirense.
    64'
    Madson
    Madson (Moreirense) kommer til en målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men klarer ikke å score.
    65'
    Morten Hjulmand
    Sporting CP avanserer forover i Moreira de Conegos. Morten Hjulmand avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    67'
    Viktor Gyokeres
    Sporting CP angriper i Moreira de Conegos. Viktor Gyokeres fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    72'
    72'
    74'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Kobamelo Kodisang
    Ut: Madson
    Madson (Moreirense) erstattes av Kobamelo Kodisang.
    74'
    Inn: Jeremy Antonisse
    Ut: Joao Pedro Gomes Camacho
    Bytte for Moreirense. Jeremy Antonisse kommer inn for Joao Pedro Gomes Camacho på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    74'
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) avanserer forover på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moreira de Conegos fordi Jeremy Antonisse får behandling for en skade på banen.
    78'
    Inn: Lawrence Ofori
    Ut: Ismael
    Rui Manuel Gomes Borges gjør dagens tredje bytte i Moreira de Conegos, når han tar ut Ismael og setter inn Lawrence Ofori.
    79'
    Inn: Andre Castro
    Ut: Alan
    Moreirense gjør sitt fjerde bytte. Alan erstattes av Andre Castro.
    79'
    Jeremy Antonisse er tilbake på banen igjen.
    80'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    80'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Nuno Santos
    Sporting CP bytter ut Nuno Santos med Matheus Reis.
    82'
    Frimpong (Moreirense) løfter inn en corner fra venstre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    84'
    Luis Nlavo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Inn: Vinicius Mingotti
    Ut: Luis Nlavo
    Vinicius Mingotti (Moreirense) erstatter Luis Nlavo som ser ut til å måtte forlate Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas med en skade.
    86'
    Inn: Marcus Edwards
    Ut: Pedro Goncalves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Marcus Edwards, mens Pedro Goncalves tar plass på benken.
    89'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Hidemasa Morita
    Sporting CP gjør sitt tredje bytte. Hidemasa Morita erstattes av Daniel Braganca.
    89'
    Offside! Dinis Pinto (Moreirense) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'+1
    Moreirenses Kobamelo Kodisang blåses av for offside på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    90'+2
    Trincao
    Sporting CP angriper i Moreira de Conegos. Trincao avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    Fabio Jose Costa Verissimo tildeler Sporting CP en corner. Marcus Edwards sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.