1-0
    Frispark til Moreirense på halvdelen til Chaves.
    3'
    Raphael Guzzo
    Sjanse i Moreira de Conegos! Raphael Guzzo (Chaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    6'
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Moreirense.
    11'
    Gult kort til GD Chaves
    Junior Pius
    Junior Pius (Chaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Alan
    Alan (Moreirense) kommer seg fri på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Frimpong (Moreirense) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    14'
    I Moreira de Conegos slår Frimpong en corner fra høyre.
    14'
    Jose Bessa tildeler Moreirense en corner. Frimpong sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til Chaves.
    15'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Dommer Jose Bessa viser Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes (Chaves) det gule kortet.
    17'
    Frimpong (Moreirense) løfter inn en corner fra høyre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    19'
    Goncalo Franco
    Moreirense avanserer forover og Goncalo Franco får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    19'
    Jeremy Antonisse
    Moreirense avanserer forover i Moreira de Conegos. Jeremy Antonisse avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    23'
    Luis Nlavo
    Målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! Luis Nlavo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Jose Bessa tildeler Moreirense en corner. Alan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    26'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Chaves på halvdelen til Moreirense.
    32'
    Ruben Ribeiro
    Ruben Ribeiro (Chaves) kommer til en målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men klarer ikke å score.
    33'
    I Moreira de Conegos slår Kelechi Nwakali en corner fra høyre.
    34'
    Sjanse! Chaves avanserer forover, men Ruben Ribeiro avslutter utenfor.
    35'
    Kelechi Nwakali (Chaves) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    36'
    38'
    Gult kort til Moreirense FC
    Dinis Pinto
    Dinis Pinto (Moreirense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    39'
    39'
    I Moreira de Conegos slår Alan en corner fra høyre.
    41'
    43'
    Dommeren gir Jeremy Antonisse (Moreirense) et gult kort.
    43'
    Dommer Jose Bessa venter med å sette i gang spillet fordi Dario Essugo ligger nede.
    43'
    Dario Essugo er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Raphael Guzzo (Chaves) avanserer forover på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Jose Bessa tildeler Chaves en corner. Kelechi Nwakali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Kobamelo Kodisang
    Ut: Jeremy Antonisse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense. Inn kommer Kobamelo Kodisang, mens Jeremy Antonisse tar plass på benken.
    46'
    Luis Nlavo
    Moreirense angriper. Luis Nlavo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    47'
    Chaves fosser forover og Raphael Guzzo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Joao Correia (Chaves) vinkes av for offside i Moreira de Conegos.
    52'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Moreirense angriper i Moreira de Conegos, men blir avblåst for offside.
    58'
    61'
    Maracas
    Maracas (Moreirense) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    61'
    61'
    62'
    Joao Correia
    Sjanse til Chaves! Joao Correia er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Frispark Chaves.
    66'
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Bernardo Sousa
    Ut: Kelechi Nwakali
    Chaves gjør sitt første bytte. Kelechi Nwakali erstattes av Bernardo Sousa.
    68'
    Offside! Ruben Ribeiro (Chaves) er alene igjennom, men dommer Jose Bessa ser at linjemannen er oppe med flagget.
    68'
    Lawrence Ofori
    Moreirense angriper, men avslutningen til Lawrence Ofori går utenfor.
    70'
    Inn: Andre Castro
    Ut: Lawrence Ofori
    Rui Manuel Gomes Borges gjør dagens andre bytte i Moreira de Conegos, når han tar ut Lawrence Ofori og setter inn Andre Castro.
    70'
    Inn: Ismael
    Ut: Goncalo Franco
    Moreirense bytter ut Goncalo Franco med Ismael.
    70'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    72'
    Mål for Moreirense FC!
    Moreirense FC 1 - 0 GD Chaves
    Mål: Madson
    Målgivende: Dinis Pinto
    I Moreira de Conegos tar Moreirense ledelsen 1-0 etter et mål av Madson. Flott spill fra Dinis Pinto før målet.
    73'
    Inn: Leandro Sanca
    Ut: Hector Hernandez Marrero
    Hector Hernandez Marrero (Chaves) erstattes av Leandro Sanca.
    78'
    Inn: Carraca
    Ut: Joao Correia
    Moreno (Chaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carraca erstatter Joao Correia.
    78'
    Inn: Joarlem Batista Santos
    Ut: Junior Pius
    Bytte for Chaves. Joarlem Batista Santos kommer inn for Junior Pius på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    78'
    79'
    Kobamelo Kodisang
    Moreirense angriper i Moreira de Conegos. Kobamelo Kodisang fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Vinicius Mingotti
    Ut: Luis Nlavo
    Moreirense gjør sitt fjerde bytte. Luis Nlavo erstattes av Vinicius Mingotti.
    82'
    Inn: Paulo Victor
    Ut: Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Chaves bytter ut Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes med Paulo Victor Ferreira de Jesus.
    83'
    85'
    Alan (Moreirense) slår en corner fra venstre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    87'
    Alan (Moreirense) løfter inn en corner fra venstre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.