2-0
2-2
    Frispark til Moreirense på halvdelen til Estrela Amadora.
    1'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    8'
    Leonel Bucca
    Estrela Amadora angriper, men avslutningen til Leonel Bucca går utenfor.
    12'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Estrela Amadora angriper, men Andre Luiz vinkes av for offside.
    14'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Moreirense er nær straffområde.
    18'
    Ponck
    Moreirense avanserer forover og Ponck kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    18'
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    21'
    Kobamelo Kodisang (Moreirense) løfter inn en corner fra venstre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    22'
    Ponck
    Moreirense angriper på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas, men Ponck header utenfor.
    22'
    Maracas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    25'
    Mål for Moreirense FC!
    Moreirense FC 1 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Andre Castro
    Målgivende: Goncalo Franco
    Moreirense leder 1-0 etter en scoring av Andre Castro. Goncalo Franco var nest sist på ballen.
    26'
    Leo Jaba
    Leo Jaba (Estrela Amadora) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Maracas er tilbake på banen igjen.
    26'
    Målet til Moreirense FC sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Moreirense FC blir stående
    28'
    29'
    30'
    32'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Moreirense.
    32'
    Moreirense angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    Alosio de Souza Genezio
    Estrela Amadora angriper i Moreira de Conegos. Alosio de Souza Genezio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Estrela Amadora angriper i Moreira de Conegos. Leonel Bucca fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Estrela Amadora
    Mansur
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho viser Mansur (Estrela Amadora) det gule kortet.
    41'
    Straffe til Moreirense FC
    41'
    Estrela Amadora scorer selvmål!
    Moreirense FC 2 - 0 Estrela Amadora
    Mål: Bruno de Oliveira Brigido
    Bruno de Oliveira Brigido banker inn et straffespark på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! Moreirense øker dermed ledelsen til 2-0.
    43'
    Kialonda Gaspar
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gir Kialonda Gaspar (Estrela Amadora) et gult kort.
    44'
    Frispark Moreirense.
    45'
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Leo Silva
    Ut: Alosio de Souza Genezio
    Estrela Amadora gjør sitt første bytte. Alosio de Souza Genezio erstattes av Leo Silva.
    46'
    Inn: Regis Ndo
    Ut: Leo Jaba
    Estrela Amadora bytter ut Leo Jaba med Regis Ndo. Dette er det andre byttet som Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Kikas
    Ut: Ronaldo Rodrigues Tavares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estrela Amadora. Inn kommer Kikas, mens Ronaldo Rodrigues Tavares tar plass på benken.
    46'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    47'
    Goncalo Franco
    Sjanse! Moreirense avanserer forover, men Goncalo Franco avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Mål for Estrela Amadora!
    Moreirense FC 2 - 1 Estrela Amadora
    Mål: Andre Luiz
    Målgivende: Mansur
    Andre Luiz scorer og reduserer til 2-1 på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Mansur sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Målet til Estrela Amadora sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Estrela Amadora blir stående
    56'
    Kikas
    Målsjanse på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! Kikas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    I Moreira de Conegos slår Andre Luiz en corner fra høyre.
    58'
    Inn: Ruben Lima
    Ut: Kialonda Gaspar
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira (Estrela Amadora) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ruben Lima erstatter Kialonda Gaspar.
    59'
    En av Estrela Amadoras spillere går i offside.
    61'
    65'
    Frispark Estrela Amadora.
    67'
    69'
    Gult kort til Moreirense FC
    Vinicius Mingotti
    Dommeren gir Vinicius Mingotti (Moreirense) et gult kort.
    70'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Pedro Miguel Santos Aparicio
    Ut: Kobamelo Kodisang
    Bytte for Moreirense. Pedro Miguel Santos Aparicio kommer inn for Kobamelo Kodisang på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    70'
    Inn: Luis Nlavo
    Ut: Vinicius Mingotti
    Rui Manuel Gomes Borges gjør dagens andre bytte i Moreira de Conegos, når han tar ut Vinicius Mingotti og setter inn Luis Nlavo.
    70'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Estrela Amadora en corner. Kikas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Ruben Lima (Estrela Amadora) slår en corner fra høyre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    73'
    Moreirenses Goncalo Franco blåses av for offside på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    73'
    75'
    Pedro Miguel Santos Aparicio (Moreirense) slår en corner fra venstre side på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    77'
    77'
    Inn: Matheus Aias
    Ut: Andre Castro
    Moreirense bytter ut Andre Castro med Matheus Aias. Dette er det tredje byttet som Rui Manuel Gomes Borges gjør i dagens kamp.
    77'
    78'
    I Moreira de Conegos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Goncalo Franco (Moreirense) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Estrela Amadora.
    82'
    83'
    Moreirense FC 2 - 2 Estrela Amadora
    Mål: Kikas
    Målgivende: Ruben Lima
    Mål! bortelag utligner ved Kikas. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Ruben Lima.
    83'
    Inn: Jean Felipe
    Ut: Hevertton
    Bytte for Estrela Amadora. Jean Felipe kommer inn for Hevertton på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
    85'
    Kan Estrela Amadora utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Andre gule kort til Estrela Amadora
    Mansur
    Utvisning! Mansur (Estrela Amadora) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    88'
    I Moreira de Conegos slår Ruben Lima en corner fra høyre.
    88'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Moreirense like utenfor Estrela Amadora-området.
    88'
    Maracas
    Maracas (Moreirense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Matheus Aias
    Moreirense angriper, og Matheus Aias sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    90'+1
    Ponck
    Sjanse i Moreira de Conegos! Ponck (Moreirense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Målsjanse! Matheus Aias (Moreirense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho venter med å sette i gang spillet fordi Bruno de Oliveira Brigido ligger nede.
    90'+3
    Estrela Amadora slipper å klare seg uten Bruno de Oliveira Brigido som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+4
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Estrela Amadora en corner. Jean Felipe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+5
    Jean Felipe (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra venstre på Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.