103
373
    Frispark til Napoli på halvdelen til Monza.
    1'
    Offside! Victor Osimhen blir vinket av og Napoli må dermed bygge opp et nytt angrep.
    4'
    Frispark for Monza på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Monza!
    Monza 1 - 0 Napoli
    Mål: Milan Djuric
    Målgivende: Alessio Zerbin
    Monza leder 1-0 etter en scoring av Milan Djuric. Flott spill fra Alessio Zerbin før målet.
    9'
    Frispark Napoli.
    11'
    I Monza slår Cyril Ngonge en corner fra venstre.
    17'
    Giovanni Di Lorenzo
    Giovanni Di Lorenzo (Napoli) kommer til en målsjanse på Stadio Brianteo, men klarer ikke å score.
    17'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Napoli på egen banehalvdel.
    20'
    Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Piotr Zielinski (Napoli) slår en corner fra høyre side på Stadio Brianteo.
    25'
    Spillerbytte - Monza
    Inn: Daniel Maldini
    Ut: Dany Mota
    Monza gjør sitt første bytte. Dany Mota erstattes av Daniel Maldini.
    27'
    Daniele Doveri tildeler Napoli en corner. Cyril Ngonge sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Monza må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Napoli.
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Napoli
    35'
    Ingen straffe til Napoli
    35'
    Monza tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Monza har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Khvicha Kvaratskhelia
    Napoli fosser forover og Khvicha Kvaratskhelia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    Monza, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    40'
    41'
    Piotr Zielinski (Napoli) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Brianteo.
    41'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Monza på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Napoli
    Cyril Ngonge
    Dommeren gir Cyril Ngonge (Napoli) et gult kort.
    41'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Napoli.
    42'
    43'
    43'
    Napoli angriper i Monza. Khvicha Kvaratskhelia fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Monza angriper, men avslutningen til Jean-Daniel Akpa-Akpro går utenfor.
    45'+3
    45'+4
    Dommer Daniele Doveri ser at linjemannen løfter flagget, og Napolis Victor Osimhen blåses av for offside.
    45'+5
    45'+5
    45'+6
    46'
    Gult kort til Monza
    Jean-Daniel Akpa-Akpro (Monza) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    46'
    Målsjanse! Cyril Ngonge (Napoli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Napoli angriper, men Daniele Doveri blåser for offside.
    49'
    Målet til Napoli sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Napoli blir annullert
    49'
    Daniel Maldini
    Monza avanserer forover i Monza. Daniel Maldini avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Inn: Warren Bondo
    Ut: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Jean-Daniel Akpa-Akpro (Monza) erstattes av Warren Bondo.
    54'
    Inn: Patrick Ciurria
    Ut: Alessio Zerbin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Monza. Inn kommer Patrick Ciurria, mens Alessio Zerbin tar plass på benken.
    54'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Matteo Politano
    Ut: Cyril Ngonge
    Napoli bytter ut Cyril Ngonge med Matteo Politano. Dette er det første byttet som Francesco Calzona gjør i dagens kamp.
    55'
    Mål for Napoli!
    Monza 1 - 1 Napoli
    Mål: Victor Osimhen
    Målgivende: Andre-Frank Zambo Anguissa
    Victor Osimhen header ballen i mål og utligner til 1-1. Andre-Frank Zambo Anguissa var nest sist på ballen.
    55'
    Victor Osimhen (Napoli) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Brianteo.
    56'
    Victor Osimhen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Monza.
    57'
    Monza 1 - 2 Napoli
    Mål: Matteo Politano
    Mål! Napoli tar ledelsen 1-2 ved Matteo Politano.
    57'
    Monza 1 - 3 Napoli
    Mål: Piotr Zielinski
    Målgivende: Khvicha Kvaratskhelia
    Piotr Zielinski setter ballen i mål og øker Napolis ledelse til 1-3 i Monza. Det er en fin assist fra Khvicha Kvaratskhelia.
    61'
    Monza 2 - 3 Napoli
    Mål: Andrea Colpani
    Målgivende: Samuele Birindelli
    Mål! Monza reduserer til 2-3 etter et mål av Andrea Colpani på Stadio Brianteo. Samuele Birindelli sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Victor Osimhen
    Sjanse i Monza! Victor Osimhen (Napoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Monza angriper i Monza, men blir avblåst for offside.
    64'
    I Monza slår Matteo Politano en corner fra venstre.
    67'
    Inn: Jens-Lys Cajuste
    Ut: Piotr Zielinski
    Napoli bytter ut Piotr Zielinski med Jens-Lys Cajuste.
    68'
    Inn: Giacomo Raspadori
    Ut: Khvicha Kvaratskhelia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Napoli. Inn kommer Giacomo Raspadori, mens Khvicha Kvaratskhelia tar plass på benken.
    68'
    Monza 2 - 4 Napoli
    Mål: Giacomo Raspadori
    Mål! Giacomo Raspadori gir Napoli en komfortabel 2-4 ledelse.
    69'
    Giovanni Di Lorenzo (Napoli) kommer seg fri på Stadio Brianteo, men avslutningen går utenfor.
    70'
    72'
    Napoli angriper. Victor Osimhen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Inn: Valentin Carboni
    Ut: Roberto Gagliardini
    Bytte for Monza. Valentin Carboni kommer inn for Roberto Gagliardini på Stadio Brianteo.
    76'
    Inn: Giorgos Kyriakopoulos
    Ut: Samuele Birindelli
    Raffaele Palladino gjør dagens femte bytte i Monza, når han tar ut Samuele Birindelli og setter inn Giorgos Kyriakopoulos.
    76'
    78'
    Inn: Mario Rui
    Ut: Mathias Olivera
    Napoli gjør sitt fjerde bytte. Mathias Olivera erstattes av Mario Rui.
    80'
    81'
    84'
    85'
    87'
    Luca Caldirola
    Luca Caldirola får gult kort av dommer Daniele Doveri, og må dermed stå over en kamp for Monza.
    87'
    I Monza har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Napoli fosser fremover, men Daniele Doveri blåser for offside på Stadio Brianteo.
    90'+2
    90'+3
    Daniele Doveri tildeler Monza en corner. Andrea Colpani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.