Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    Dommeren gir Andy Delort (Montpellier HSC) et gult kort.
    7'
    Gaetan Laborde
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Leo Dubois (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    11'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Montpellier HSC.
    11'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Houssem Aouar
    Olympique Lyon avanserer forover på Stade de la Mosson og Houssem Aouar kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Montpellier HSC.
    16'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Francois Letexier tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    21'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra venstre.
    23'
    Andy Delort
    Andy Delort (Montpellier HSC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Andy Delort
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Andy Delort går utenfor.
    25'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Karl Toko Ekambi treffer mål, men keeper redder.
    26'
    26'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    30'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    32'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Montpellier HSC får straffe!
    36'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Bruno Guimaraes
    Dommer Francois Letexier gir Bruno Guimaraes (Olympique Lyon) et gult kort.
    36'
    Montpellier scorer på straffe!
    Montpellier 1 - 0 Olympique Lyon
    Mål: Teji Savanier
    Teji Savanier dundrer inn et straffespark på Stade de la Mosson. Stillingen er nå 1-0.
    38'
    Frisparket tildelt Olympique Lyon er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    40'
    I Montpellier slår Leo Dubois en corner fra høyre.
    42'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    43'
    Rødt kort til Olympique Lyon
    Olympique Lyon må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Francois Letexier viser Houssem Aouar det røde kortet.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Arnaud Souquet (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    44'
    Rødt kort!
    Spilleren på Olympique Lyon får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    45'
    45'+2
    45'+2
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    45'+2
    Arnaud Souquet er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Mosson.
    46'
    47'
    48'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    52'
    53'
    Montpellier HSC angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Jean Lucas
    Ut: Bruno Guimaraes
    Rudi Garcia gjør dagens første bytte i Montpellier, når han tar ut Bruno Guimaraes og setter inn Jean Lucas.
    55'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Tino Kadewere
    Rudi Garcia (Olympique Lyon) gjør sitt andre bytte for dagen. Memphis Depay erstatter Tino Kadewere.
    55'
    58'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 2 - 0 Olympique Lyon
    Målgivende: Mihailo Ristic
    Montpellier HSC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Teji Savanier. Mihailo Ristic sto for den målgivende pasningen.
    59'
    60'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    62'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Florent Mollet
    Ut: Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) erstattes av Florent Mollet.
    63'
    Inn: Stephy Mavididi
    Ut: Andy Delort
    Montpellier HSC gjør sitt andre bytte. Andy Delort erstattes av Stephy Mavididi.
    63'
    64'
    66'
    Inn: Melvin Bard
    Ut: Jason Denayer
    Bytte for Olympique Lyon. Melvin Michel Maxence Bard kommer inn for Jason Denayer på Stade de la Mosson.
    68'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon bytter ut Karl Toko Ekambi med Rayan Cherki. Dette er det fjerde byttet som Rudi Garcia gjør i dagens kamp.
    68'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    68'
    Marcelo
    Marcelo (Olympique Lyon) kommer til avslutning på Stade de la Mosson, men headingen blir reddet.
    69'
    69'
    Francois Letexier tildeler Olympique Lyon en corner. Leo Dubois sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Joachim Andersen
    Olympique Lyon angriper og Joachim Andersen får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    71'
    Vitorino Hilton
    Dommer Francois Letexier gir Vitorino Hilton (Montpellier HSC) et gult kort.
    71'
    Memphis Depay
    Olympique Lyon fosser forover og Memphis Depay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    73'
    Maxence Caqueret
    Sjanse til Olympique Lyon! Maxence Caqueret er nær ved å score, men keeper redder.
    73'
    73'
    Florent Mollet
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Florent Mollet fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Teji Savanier
    Montpellier HSC bytter ut Teji Savanier med Joris Chotard.
    75'
    Inn: Moussa Dembele
    Ut: Maxwel Cornet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Moussa Dembele, mens Maxwel Cornet tar plass på benken.
    75'
    75'
    Sjanse i Montpellier! Memphis Depay (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    76'
    Olympique Lyon har fått straffe!
    81'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Lyon
    81'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Lyon
    81'
    Rødt kort til Montpellier
    Utvisning! Montpellier HSC må klare seg uten Vitorino Hilton resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    81'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Montpellier 2 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Memphis Depay
    Olympique Lyon får et straffespark som Memphis Depay setter i mål på Stade de la Mosson. Reduseringen er dermed et faktum i Montpellier.
    82'
    84'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Gaetan Laborde
    Montpellier HSC gjør sitt fjerde bytte. Gaetan Laborde erstattes av Junior Sambia.
    86'
    87'
    89'
    Leo Dubois (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    89'
    Marcelo
    Marcelo (Olympique Lyon) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    89'
    89'
    I Montpellier slår Leo Dubois en corner fra venstre.
    90'
    Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    90'+2
    Marcelo
    Marcelo (Olympique Lyon) header utenfor.
    90'+2
    Memphis Depay (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    90'+4
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.