Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 FC Metz
    Mål: Issiaga Sylla
    Målgivende: Jordan Ferri
    I Montpellier tar Montpellier HSC ledelsen 1-0 etter et mål av Issiaga Sylla. Jordan Ferri var nest sist på ballen.
    3'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    6'
    Kan Montpellier HSC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    9'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra venstre.
    12'
    Frispark i en god posisjon for FC Metz!
    13'
    Gult kort til Montpellier
    Kiki
    Dommer Jeremy Stinat gir Kiki (Montpellier HSC) et gult kort.
    13'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    15'
    Mousa Al-Taamari
    Montpellier HSC angriper. Mousa Al-Taamari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    16'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    FC Metz angriper i Montpellier, men blir avblåst for offside.
    17'
    Jordan Ferri
    Målsjanse! Jordan Ferri (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    20'
    Silvan Hefti
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Silvan Hefti fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Metz.
    23'
    Spillet på Stade de la Mosson er stoppet midlertidig fordi Mousa Al-Taamari ligger nede.
    23'
    Modibo Sagnan
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Mousa Al-Taamari kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Mosson.
    25'
    Frispark FC Metz.
    25'
    Jeremy Stinat tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Joris Chotard
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Joris Chotard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Georges Mikautadze
    Georges Mikautadze (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    28'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Dommer Jeremy Stinat viser Modibo Sagnan (Montpellier HSC) det gule kortet.
    30'
    Lamine Camara (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    31'
    FC Metz angriper i Montpellier. Georges Mikautadze fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Montpellier HSC angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Mousa Al-Taamari (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    33'
    37'
    Sjanse til Montpellier HSC! Joris Chotard er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    39'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    39'
    40'
    Kiki
    Montpellier HSC angriper på Stade de la Mosson, men Kiki header utenfor.
    40'
    41'
    Skudd på mål, Montpellier
    42'
    42'
    Lamine Camara (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    44'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Metz.
    45'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    48'
    49'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    50'
    Montpellier 2 - 0 FC Metz
    Mål: Modibo Sagnan
    Målgivende: Teji Savanier
    Mål! Modibo Sagnan (Montpellier HSC) header inn 2-0. Flott spill fra Teji Savanier før målet.
    50'
    51'
    52'
    En av Montpellier HSCs spillere går i offside.
    54'
    54'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    56'
    56'
    Skudd på mål, FC Metz
    59'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Metz.
    59'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Fali Cande
    Ut: Ismael Traore
    Ismael Traore (FC Metz) erstattes av Fali Cande.
    63'
    Inn: Arthur Atta
    Ut: Joseph N'Duquidi
    Laszlo Boloni gjør dagens andre bytte i Montpellier, når han tar ut Joseph N'Duquidi og setter inn Arthur Atta.
    63'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Kevin Van Den Kerkhof
    Laszlo Boloni (FC Metz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joel Asoro erstatter Kevin Van Den Kerkhof.
    68'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Becir Omeragic
    Becir Omeragic (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Didier Lamkel Ze (FC Metz) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Didier Lamkel Ze ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Montpellier.
    70'
    Georges Mikautadze (FC Metz) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    72'
    72'
    Jeremy Stinat tildeler FC Metz en corner. Lamine Camara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Arthur Atta (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    73'
    Becir Omeragic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Falaye Sacko
    Ut: Becir Omeragic
    Michel Der Zakarian (Montpellier HSC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Falaye Sacko erstatter Becir Omeragic som sannsynligvis er skadet.
    75'
    76'
    Inn: Cheikh Sabaly
    Ut: Didier Lamkel Ze
    Laszlo Boloni (FC Metz) tar ut Didier Lamkel Ze som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Cheikh Tidiane Sabaly.
    76'
    FC Metz angriper, men Jeremy Stinat blåser for offside.
    77'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Gult kort til FC Metz
    Joel Asoro
    Joel Asoro (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    78'
    Inn: Akor Adams
    Ut: Arnaud Nordin
    Montpellier HSC bytter ut Arnaud Nordin med Akor Adams. Dette er det andre byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Jordan Ferri
    Bytte for Montpellier HSC. Leo Leroy kommer inn for Jordan Ferri på Stade de la Mosson.
    79'
    Akor Adams
    Akor Adams (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Frisparket tildelt FC Metz er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    81'
    Arthur Atta
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Arthur Atta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Fali Cande
    Dommeren gir Fali Cande (FC Metz) et gult kort.
    83'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Montpellier HSC like utenfor FC Metz-området.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    84'
    Straffe til Montpellier
    84'
    Montpellier scorer på straffe!
    Montpellier 3 - 0 FC Metz
    Mål: Teji Savanier
    Teji Savanier øker Montpellier HSCs ledelse til 3-0 etter et velplassert straffespark.