Aaron Leya Iseka (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Spillet på Stade de la Mosson er stoppet midlertidig fordi Junior Sambia ligger nede.
    En av FC Metzs spillere går i offside.
    10'
    I Montpellier slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    13'
    Jeremie Pignard tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    15'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Farid Boulaya (FC Metz) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    19'
    Kiki
    Kiki (FC Metz) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    21'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    23'
    Teji Savanier
    Montpellier HSC fosser forover og Teji Savanier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Thomas Delaine
    Sjanse til FC Metz! Thomas Delaine er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frisparket tildelt Montpellier HSC er farlig nær FC Metzs målområde.
    30'
    Habib Maiga
    Habib Maiga (FC Metz) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    30'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    31'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Metz.
    34'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    38'
    Dommeren gir Thomas Delaine (FC Metz) et gult kort.
    38'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Metz.
    39'
    Gult kort til Montpellier
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    39'
    Farid Boulaya
    Farid Boulaya (FC Metz) prøver å heade ballen i mål på Stade de la Mosson, men mislykkes.
    41'
    41'
    Sjanse! FC Metz avanserer forover, men Thomas Delaine avslutter utenfor.
    45'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    45'+1
    Jeremie Pignard tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    47'
    Straffe til FC Metz!
    49'
    FC Metz scorer på straffe!
    Montpellier 0 - 1 FC Metz
    Mål: Aaron Leya Iseka
    Mål! FC Metz tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Aaron Leya Iseka.
    50'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    53'
    56'
    Gaetan Laborde
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Frispark i en god posisjon for Montpellier HSC!
    60'
    Andy Delort
    Montpellier HSC angriper. Andy Delort får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Mihailo Ristic (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    61'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Opa Nguette
    Ut: Aaron Leya Iseka
    FC Metz bytter ut Aaron Leya Iseka med Opa Nguette.
    63'
    64'
    Stephy Mavididi
    Dommer Jeremie Pignard gir Stephy Mavididi (Montpellier HSC) et gult kort.
    64'
    Junior Sambia
    Junior Sambia (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Mihailo Ristic
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Mihailo Ristic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    70'
    Inn: Pape Ndiaga Yade
    Ut: Lamine Gueye
    Lamine Gueye (FC Metz) erstattes av Pape Ndiaga Yade.
    70'
    71'
    76'
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    76'
    FC Metz angriper i Montpellier. Farid Boulaya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Jeremie Pignard tildeler FC Metz en corner. Farid Boulaya sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    79'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Il-Lok Yun
    Ut: Florent Mollet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Yun Il-Lok, mens Florent Mollet tar plass på benken.
    79'
    Inn: Petar Skuletic
    Ut: Stephy Mavididi
    Bytte for Montpellier HSC. Petar Skuletic kommer inn for Stephy Mavididi på Stade de la Mosson.
    79'
    Inn: Arnaud Souquet
    Ut: Junior Sambia
    Montpellier HSC bytter ut Junior Sambia med Arnaud Souquet. Dette er det tredje byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    80'
    Il-Lok Yun
    Målsjanse! Yun Il-Lok (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    82'
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Gaetan Laborde fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Dommer Jeremie Pignard venter med å sette i gang spillet fordi Alexandre Oukidja ligger nede.
    83'
    Alexandre Oukidja er på beina igjen og fortsetter kampen.
    83'
    Mihailo Ristic (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Gaetan Laborde
    Montpellier HSC gjør sitt fjerde bytte. Gaetan Laborde erstattes av Sepe Elye Wahi.
    86'
    Sepe Elye Wahi
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Sepe Elye Wahi avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Pape Ndiaga Yade
    Sjanse i Montpellier! Pape Ndiaga Yade (FC Metz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Mål for FC Metz!
    Montpellier 0 - 2 FC Metz
    Mål: Habib Maiga
    Målgivende: Pape Ndiaga Yade
    Habib Maiga setter ballen i mål og øker FC Metzs ledelse til 0-2 i Montpellier. Det er en fin assist fra Pape Ndiaga Yade.
    90'+1
    Inn: Keagan Dolly
    Ut: Teji Savanier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Keagan Dolly, mens Teji Savanier tar plass på benken.