Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    Frispark Montpellier HSC.
    5'
    I Montpellier slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    6'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Montpellier HSC en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    7'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    14'
    Stephy Mavididi
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Stephy Mavididi avslutter utenfor.
    14'
    Hjørnespark til Montpellier
    19'
    Yacine Adli
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Florent Mollet
    Montpellier HSC angriper. Florent Mollet får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    23'
    Remi Oudin
    FC Girondins Bordeaux angriper i Montpellier. Remi Oudin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Gaetan Laborde
    Målsjanse til Montpellier HSC! Gaetan Laborde treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Hakim Ben el Hadj tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Mål for Bordeaux!
    Montpellier 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Ui-jo Hwang
    Målgivende: Paul Baysse
    Hwang Ui-Jo dundrer ballen i mål og FC Girondins Bordeaux tar ledelsen 0-1 på Stade de la Mosson. Det er en fin assist fra Paul Baysse.
    28'
    Hjørnespark til Bordeaux
    31'
    Andy Delort
    I Montpellier header Andy Delort (Montpellier HSC) mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Bordeaux
    Jean Seri
    Jean Seri (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Hakim Ben el Hadj.
    34'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    34'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 1 Bordeaux
    Mål: Junior Sambia
    Mål! Montpellier HSC utligner på Stade de la Mosson. Målscorer: Junior Sambia.
    35'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    39'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Stephy Mavididi (Montpellier HSC) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Gaetan Laborde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    Målsjanse! Stephy Mavididi (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    52'
    53'
    Ui-jo Hwang
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Hwang Ui-Jo avslutter utenfor.
    53'
    Nicolas De Preville
    Sjanse i Montpellier! Nicolas De Preville (FC Girondins Bordeaux) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    55'
    56'
    Toma Basic
    Toma Basic (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    56'
    Montpellier 2 - 1 Bordeaux
    Mål: Gaetan Laborde
    Målgivende: Andy Delort
    Mål! Montpellier HSC tar ledelsen 2-1 ved Gaetan Laborde. Flott spill fra Andy Delort før målet.
    58'
    60'
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Andy Delort
    Montpellier HSC avanserer forover på Stade de la Mosson og Andy Delort kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Girondins Bordeaux.
    65'
    65'
    Offside! Stephy Mavididi blir vinket av og Montpellier HSC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    67'
    67'
    Montpellier 3 - 1 Bordeaux
    Mål: Stephy Mavididi
    I Montpellier øker Montpellier HSC ledelsen til 3-1 takket være et mål av Stephy Mavididi.
    69'
    FC Girondins Bordeaux fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Stephy Mavididi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Sepe Elye Wahi, mens Stephy Mavididi tar plass på benken.
    70'
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) erstattes av Joris Chotard.
    70'
    71'
    72'
    Gult kort til Montpellier
    Nicolas Cozza
    Nicolas Cozza (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Nicolas Cozza
    Montpellier HSC gjør sitt tredje bytte. Nicolas Cozza erstattes av Mihailo Ristic.
    74'
    Inn: Arnaud Souquet
    Ut: Junior Sambia
    Montpellier HSC bytter ut Junior Sambia med Arnaud Souquet.
    74'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Amadou Traore
    Ut: Jean Seri
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt første bytte. Jean Seri erstattes av Amadou Traore.
    75'
    77'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    77'
    Ui-jo Hwang
    Sjanse i Montpellier! Hwang Ui-Jo (FC Girondins Bordeaux) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    80'
    Andy Delort
    Målsjanse! Andy Delort (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Sepe Elye Wahi
    Montpellier HSC avanserer forover og Sepe Elye Wahi kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    82'
    82'
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Gaetan Laborde avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Pedro Mendes
    Ut: Gaetan Laborde
    Bytte for Montpellier HSC. Pedro Mendes kommer inn for Gaetan Laborde på Stade de la Mosson.
    82'
    83'
    Inn: Issouf Sissokho
    Ut: Toma Basic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Issouf Sissokho, mens Toma Basic tar plass på benken.
    83'
    Inn: Sekou Mara
    Ut: Remi Oudin
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Remi Oudin med Sekou Mara. Dette er det tredje byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    83'
    Ui-jo Hwang
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Hwang Ui-Jo går utenfor.
    84'
    85'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til Montpellier HSC.
    86'
    88'
    Inn: Jimmy Briand
    Ut: Nicolas De Preville
    Jean-Louis Gasset gjør dagens fjerde bytte i Montpellier, når han tar ut Nicolas De Preville og setter inn Jimmy Briand.
    88'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside.
    90'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere går i offside.
    90'
    90'+2
    90'+3
    Loris Benito
    Loris Benito (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    90'+3
    Andy Delort
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Andy Delort avslutter på mål, men greier ikke å score.