Hugo Miguel signaliserer et frispark til Angers SCO.
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til Montpellier HSC.
    11'
    Dommer Hugo Miguel venter med å sette i gang spillet fordi Mathias Pereira Lage ligger nede.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    13'
    Gult kort til Angers
    Boufal Sofiane
    Dommeren gir Boufal Sofiane (Angers SCO) et gult kort.
    13'
    Angers SCO slipper å klare seg uten Mathias Pereira Lage som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Angers
    Mål: Teji Savanier
    Mål! Teji Savanier gir Montpellier HSC ledelsen 1-0 i Montpellier.
    14'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    20'
    Angers SCO må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.
    22'
    Hjørnespark til Angers
    26'
    Kan Angers SCO utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    30'
    Montpellier 2 - 0 Angers
    Mål: Nicolas Cozza
    Målgivende: Teji Savanier
    Montpellier HSC øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Nicolas Cozza. Teji Savanier sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Målet til Angers sjekkes av VAR
    31'
    Målet til Angers blir stående
    32'
    33'
    36'
    Skudd på mål, Angers
    37'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Azzedine Ounahi
    Angers SCO angriper i Montpellier. Azzedine Ounahi fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Angers SCO angriper, men avslutningen til Azzedine Ounahi går utenfor.
    41'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    42'
    I Montpellier slår Boufal Sofiane en corner fra høyre.
    43'
    45'
    Frisparket tildelt Angers SCO er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    45'
    Mål for Angers!
    Montpellier 2 - 1 Angers
    Mål: Mathias Pereira Lage
    Mål! Angers SCO reduserer til 2-1 på Stade de la Mosson. Mathias Pereira Lage raget høyest og headet ballen i mål.
    45'+1
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    45'+2
    Spillet på Stade de la Mosson er stoppet midlertidig fordi Jordan Ferri ligger nede.
    45'+3
    Jordan Ferri ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Montpellier.
    45'+5
    Frispark Angers SCO.
    46'
    47'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Gult kort til Montpellier
    Junior Sambia
    Dommer Hugo Miguel viser Junior Sambia (Montpellier HSC) det gule kortet.
    48'
    Montpellier 3 - 1 Angers
    Mål: Mihailo Ristic
    Målgivende: Stephy Mavididi
    Mihailo Ristic setter ballen i mål og øker Montpellier HSCs ledelse til 3-1 i Montpellier. Stephy Mavididi var nest sist på ballen.
    51'
    53'
    Angers SCO avanserer forover i Montpellier. Boufal Sofiane avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    En av Angers SCOs spillere blir avblåst for offside på Stade de la Mosson.
    58'
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montpellier fordi Stephy Mavididi får behandling for en skade på banen.
    59'
    Stephy Mavididi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    63'
    63'
    Angers SCO angriper i Montpellier, men blir avblåst for offside.
    66'
    Angelo Fulgini
    Sjanse til Angers SCO! Angelo Fulgini er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Målsjanse til Angers SCO! Angelo Fulgini treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    71'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Antonin Bobichon
    Ut: Pierrick Capelle
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt første bytte for dagen. Antonin Bobichon erstatter Pierrick Capelle.
    71'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Valere Germain
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Sepe Elye Wahi (Montpellier HSC) erstattes av Valere Germain.
    71'
    Boufal Sofiane (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    72'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Junior Sambia (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Montpellier 4 - 1 Angers
    Mål: Stephy Mavididi
    Mål! Stephy Mavididi gir Montpellier HSC en komfortabel 4-1 ledelse.
    76'
    Inn: Casimir Ninga
    Ut: Stephane Bahoken
    Bytte for Angers SCO. Casimir Ninga kommer inn for Stephane Bahoken på Stade de la Mosson.
    78'
    Inn: Waniss Taibi
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Angers SCO gjør sitt andre bytte. Mathias Pereira Lage erstattes av Waniss Taibi.
    78'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Junior Sambia
    Montpellier HSC bytter ut Junior Sambia med Nicholas Gioacchini. Dette er det andre byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    En av Angers SCOs spillere går i offside.
    79'
    Skudd utenfor mål, Angers
    80'
    Inn: Thuler
    Ut: Mamadou Sakho
    Montpellier HSC bytter ut Mamadou Sakho med Thuler.
    82'
    83'
    85'
    Angers SCO fosser forover og Boufal Sofiane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    88'
    Stephy Mavididi
    Sjanse til Montpellier HSC! Stephy Mavididi er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    90'+1
    Sjanse i Montpellier! Boufal Sofiane (Angers SCO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.