England XI: Pickford; Walker, Keane, Maguire, Rose; Rice, Dele, Barkley; Hudson-Odoi, Sterling, Kane.
    Hudson-Odoi har ikke fått starte en Premier League-kamp for Chelsea i kveld, men får sjansen fra start i dag.
    Rice får også sin første start i dag.
    Montenegro XI: Petkovic; Stojkovic, Savic, Simic, Tomasevic; Marusic, Ivanic, Vukecvic, Vesovic; Beqiraj, Mugosa.
    England vant 5-0 over Tsjekkia fredag. Sterling scoret hat trick da. Montenegro spilte 1-1 mot Bulgaria.
    Dette er den andre kampen i EM-kvaliken. Kosovo, Tsjekkia og Bulgaria er også med. Kosovo møter Bulgaria hjemme samtidig.
    England har ikke tapt på bortebane i en kvalikkamp siden 0-1-tapet mot Ukraina i 2009. Det er 21 kamper siden, melder BBC.
    Stefan Jovetic mangler for Montenegro grunnet skade. Jovetic har en fortid fra Manchester City blant annet.
    England har fire seire på rad. Får de den femte i dag?
    Kampen er i gang. Montenegro tar avspark
    1'
    Kampen spilles på Podgorica City Stadium. Aleksey Kulbakov er dommer.
    2'
    England tar kontroll på ballen i innledningen her.
    4'
    Sterling vrir til Hudson-Odoi. Unggutten mister ballen i et forsøk på å drible.
    4'
    Montenegros forsvar er ikke bare-bare å bryte gjennom. Atleticos meget gode Savic spiller i midtforsvaret.
    4'
    Sterling tar med seg Walker. Ut til Hudson-Odoi. Det er trangt, men han får slått et godt innlegg. Det heades ut til kampens første corner.
    6'
    Maguire hopper høyest. Men han kommer ikke over ballen og den spretter over målet.
    7'
    Et stopp i spillet når Rice knytter lissene sine. England har kommet godt i gang her. Nikola Vukcevic får seg en smell i hånden også.
    9'
    England løfter inn et frispark. Nikola Vukcevic nikker den til corner.
    11'
    Montenegro får avverget corneren.
    12'
    England med flere innlegg. Men Montenegro forsvarer seg som helter i starten her.
    13'
    Walker blir felt av Vesovic. Får frispark ved midtbanen. Trener Ljubisa Tumbakovic misfornøyd.
    15'
    England har hatt ballen 72 prosent av det første kvarteret.
    16'
    Mål for Montenegro!
    Montenegro 1 - 0 England
    Mål: Marko Vesovic
    Montenegro scorer på sitt første skikkelige angrep. Han prøver å spille til Beciraj, men ballen får han tilbake av Keane. Avslutningen fra 16 meter er nydelig i langhjørnet. Pickford når ikke bort.
    17'
    England får sin tredje corner
    19'
    Savic er høy og spenstig. Dermed avverges nok et innlegg mot Montenegros felt.
    20'
    Det koker bra på stadion nå.
    20'
    Sterling sint på dommer etter at han ikke får frispark.
    21'
    Hudson-Odoi med sitt andre gode innlegg. Den går mot Alli. Der er Savic igjen en reddende kjempe.
    22'
    Savic vinner et frispark på Englands corner. Keane som dytter han ned.
    22'
    Montenegro vinner et kast høyt i banen. Nikola Vukcevic skal ta med seg ballen i fart på 30 meter. Det ender med mageplask.
    24'
    Mirko Ivanic setter høy fart for Montenegro. Han kommer ganske langt, men nesten rir ingen av hesten. Stoppes av Maguire 20 meter fra mål.
    25'
    Montenegro har kommet seg høyere i banen etter at de lå veldig lavt de første 10 minuttene.
    25'
    Kane får vendt opp før han prøver en umotivert tupp fremover mot Alli. Den er stoppermat for Savic. Mugosa får også frispark etter at Keane kommer for sent.
    26'
    Marko Vesovic kommer i full fart og gir England-forsvarer mer hodebry. Han er nære på å finne Beciraj inne i feltet ved en pasning. England sliter i øyeblikket nå.
    27'
    Walker får klarert, men bare 20 meter før Montenegro kommer igjen. En svak flikk fra Mugosa ødelegger angrepet.
    27'
    Sterling river ned Stojkovic i frustrasjon. Klart frispark for vertene.
    28'
    England-manager Southgate noterer litt på en blokk. Ikke den vakreste romanen han har skrevet som England-sjef til nå i kveld.
    28'
    Hudson-Odoi har vært Englands farligste angrepsspiller til nå. Igjen får han satt fart før innlegget kommer. Det blokkeres.
    30'
    Walker vinner et frispark høyt i banen for vertene i duell med målscorer Vesovic - som går til vel hardt.
    30'
    Mål for England!
    Montenegro 1 - 1 England
    Mål: Michael Keane
    Målgivende: Ross Barkley
    England utligner! Det er Keane - ikke Kan. Keane får gå opp i fred og header ballen i mål. Han sniker seg bak ryggen til Savic og vinner duellen. Godt for Keane som forsvarte seg småklønete i forbindelse med 1-0-målet til Vesovic. Nå er det Vesovic som lider den skjebnen. Frisparket før 1-1-målet hadde ikke Montenegros målscorer trengt å lage.
    31'
    Et bra langskudd på volley fra Mugosa. Men det går nokså rett på keeper Pickford.
    34'
    Sterling kommer nesten til skudd ved femmeteren, men blir blokkert. Skummelt
    36'
    Fatos Beciraj og Montenegro går rett i angrep. Også hans skudd blir blokkert.
    36'
    Montenegro 1 - 2 England
    Mål: Ross Barkley
    Målgivende: Callum Hudson-Odoi
    Kane slår til Hudson-Odoi. Han tar med seg ballen innover og skyter. Inne i femmeteren står Barkley og styrer inn 2-1 for England. Rask snuoperasjon.
    38'
    England har vært effektive etter kalddusjen tidlig. Kan Montenegro reise seg nå ?
    41'
    England roer ned litt nå før hvilen.
    43'
    Et skudd fra Beciraj blir blokkert og går til corner.
    45'+1
    Montenegro får ikke noe ut av corneren, men vinner et kast høyt i banen.
    45'+2
    Pause. Montenegro tok ledelsen på sine første sjanse. England snudde kampen på syv minutter senere i omgangen.
    De siste 45 minuttene er i gang.
    46'
    Walker med et innlegg. Det går inn til keeper.
    48'
    Mirko Ivanic prøver en volley. Den går noen meter over. Brukbart forsøk.
    49'
    Hudson-Odoi skyter fra 20 meter etter et fint løp. God redning. Hudson-Odoi stråler for England i kveld.
    51'
    Gult kort til England
    Ross Barkley
    Barkley får gult kort for å ta et frispark for tidlig.
    52'
    Kjempesjanse til Montenegro. Rose mister en ball i eget felt. Det er livsfarlig. Fatos Beciraj kommer til skudd fra 5 meter. Den går like utenfor!
    54'
    Nydelig angrep av Montenegro, men innlegget fra Zarko Tomasevic blir stoppet.
    55'
    Montenegro inne i en god periode nå. Kanskje de kan komme tilbake her?
    57'
    Montenegro 1 - 3 England
    Målgivende: Raheem Sterling
    Barkley igjen! En stygg miss fra Savic i eget felt. Plutselig ligger ballen rett ved straffemerket. Derfra er Barkley trygg.
    59'
    Spillerbytte - Montenegro
    Inn: Marko Jankovic
    Ut: Fatos Beciraj
    62'
    Montenegro får ingenting ut av en corner.
    63'
    Spillerbytte - England
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Dele Alli
    63'
    Henderson kommer inn til sin 50. landskamp.
    64'
    Mirko Ivanic forsøker å skyte fra et frispark 20 meter unna mål. Rett i muren.
    66'
    Inn: Aleksandar Boljevic
    Ut: Marko Vesovic
    69'
    Montenegro 1 - 4 England
    Mål: Harry Kane
    England øker etter nydelig angrepsspill. Sterling slår til Kane på åpent mål. Der scorer Kane 100 av 100 ganger. Også i dag. Strålende av Sterling på forhånd.
    71'
    Inn: Vladimir Jovovic
    Ut: Marko Simic
    73'
    Kvarteret igjen. Det må et mirakel til for Montenegro.
    74'
    England har full kontroll utpå her nå.
    77'
    Montenegro 1 - 5 England
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Jordan Henderson
    Forrige kamp ble det hat trick. Nå scorer han igjen. Fint satt alene med keeper etter god ball fra Henderson. Tunnel på keeper fra Sterling. Han er i sitt livs form!