Målsjanse til AS Monaco FC! Wissam Ben Yedder treffer mål, men keeper redder.
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    Willy Delajod signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    AS Monaco FC angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    11'
    Sjanse til AS Monaco FC! Wissam Ben Yedder er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Spillet på Stade Louis II er stoppet midlertidig fordi Jean-Eudes Aholou ligger nede.
    15'
    Jean-Eudes Aholou er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Louis II.
    15'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    16'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    18'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Strasbourg
    Mål: Vanderson
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 1-0 ved Vanderson.
    19'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Habib Diallo
    Strasbourg Alsace angriper i Fontvieille. Habib Diallo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Fontvieille slår Jeanricner Bellegarde en corner fra venstre.
    23'
    Skudd på mål, Strasbourg
    24'
    24'
    25'
    27'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    28'
    AS Monaco FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    31'
    31'
    Willy Delajod tildeler Strasbourg Alsace en corner. Jeanricner Bellegarde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Mål for Strasbourg!
    Monaco 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Lebo Mothiba
    Målgivende: Thomas Delaine
    Lebo Mothiba header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Thomas Delaine før målet.
    32'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    34'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    35'
    35'
    Strasbourg Alsace angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    37'
    Målet til Strasbourg sjekkes av VAR
    37'
    Målet til Strasbourg blir annullert
    37'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    40'
    Gult kort til Monaco
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Monaco scorer selvmål!
    Monaco 1 - 2 Strasbourg
    Mål: Guillermo Maripan
    Mål! Strasbourg Alsace tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Guillermo Maripan.
    41'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Guillermo Maripan ligger nede.
    42'
    Guillermo Maripan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Louis II.
    44'
    Sjanse i Fontvieille! Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Youssouf Fofana
    Dommer Willy Delajod viser Youssouf Fofana (AS Monaco FC) det gule kortet.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Edan Diop
    Ut: Ruben Aguilar
    Philippe Clement (AS Monaco FC) gjør sitt første bytte for dagen. Edan Diop erstatter Ruben Aguilar.
    46'
    47'
    47'
    Thomas Delaine
    Målsjanse på Stade Louis II! Thomas Delaine fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    49'
    50'
    50'
    Gult kort til Strasbourg
    Diarra Mouhamadou
    Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    53'
    Monaco 2 - 2 Strasbourg
    Mål: Ben Seghir
    Ben Seghir scorer og utligningen er et faktum på Stade Louis II. 2-2.
    54'
    56'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Caio Henrique
    Philippe Clement gjør dagens andre bytte i Fontvieille, når han tar ut Caio Henrique og setter inn Ismail Jakobs.
    57'
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Ben Seghir
    AS Monaco FC bytter ut Ben Seghir med Kevin Volland. Dette er det tredje byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    57'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til AS Monaco FC.
    57'
    Monaco 3 - 2 Strasbourg
    Mål: Edan Diop
    Målgivende: Aleksandr Golovin
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Edan Diop på Stade Louis II. Aleksandr Golovin var nest sist på ballen.
    58'
    Målet til Monaco sjekkes av VAR
    59'
    Målet til Monaco blir stående
    59'
    Monaco 4 - 2 Strasbourg
    Mål: Youssouf Fofana
    Målgivende: Kevin Volland
    Youssouf Fofana setter ballen i mål og øker AS Monaco FCs ledelse til 4-2 i Fontvieille. Kevin Volland sto for den målgivende pasningen.
    65'
    68'
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Bytte for Strasbourg Alsace. Ibrahima Sissoko kommer inn for Jean-Eudes Aholou på Stade Louis II.
    70'
    Inn: Nordin Kandil
    Ut: Lebo Mothiba
    Frederic Antonetti (Strasbourg Alsace) gjør sitt andre bytte for dagen. Nordin Kandil erstatter Lebo Mothiba.
    70'
    Skudd på mål, Monaco
    71'
    71'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    72'
    73'
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Edan Diop (AS Monaco FC) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Edan Diop er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Inn: Eduard Sobol
    Ut: Thomas Delaine
    Thomas Delaine (Strasbourg Alsace) erstattes av Eduard Sobol.
    78'
    Andre gule kort til Monaco
    Utvisning! AS Monaco FC må klare seg resten av kampen uten Youssouf Fofana etter at han får sitt andre gule.
    78'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Louis II.
    79'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    80'
    Inn: Eliot Matazo
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Philippe Clement gjør dagens fjerde bytte i Fontvieille, når han tar ut Wissam Ben Yedder og setter inn Eliot Matazo.
    80'
    Strasbourg Alsace slipper å klare seg uten Ibrahima Sissoko som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    81'
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) kommer til en målsjanse på Stade Louis II, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Sanjin Prcic
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Strasbourg Alsace bytter ut Jeanricner Bellegarde med Sanjin Prcic. Dette er det fjerde byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    82'
    Ibrahima Sissoko
    Ibrahima Sissoko (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade Louis II. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    85'
    Sanjin Prcic
    Strasbourg Alsace angriper. Sanjin Prcic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    88'
    Morgan Sanson (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    89'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    90'
    90'+1
    Monaco 4 - 3 Strasbourg
    Mål: Habib Diallo
    Målgivende: Nordin Kandil
    Mål! Habib Diallo holder Strasbourg Alsaceet inne i kampen med en redusering til 4-3. Nordin Kandil var nest sist på ballen.