I Fontvieille slår Aurelien Tchouameni en corner fra venstre.
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    AS Monaco FC fosser fremover, men Hakim Ben el Hadj blåser for offside på Stade Louis II.
    7'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Gaetan Laborde
    Målsjanse på Stade Louis II! Gaetan Laborde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    14'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    16'
    Hakim Ben el Hadj tildeler AS Monaco FC en corner. Aurelien Tchouameni sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Montpellier HSC.
    19'
    Rødt kort til Montpellier
    Teji Savanier
    Teji Savanier sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Montpellier HSC må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    19'
    Dommer Hakim Ben el Hadj ser at linjemannen løfter flagget, og AS Monaco FCs Wissam Ben Yedder blåses av for offside.
    26'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    26'
    Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    28'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    35'
    I Fontvieille slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    35'
    Gelson Martins (AS Monaco FC) avanserer forover på Stade Louis II. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    37'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Monaco FC.
    45'
    Sofiane Diop
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Sofiane Diop går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Stephy Mavididi
    Ut: Andy Delort
    Andy Delort (Montpellier HSC) erstattes av Stephy Mavididi.
    46'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Kevin Volland
    AS Monaco FC bytter ut Kevin Volland med Stevan Jovetic. Dette er det første byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    46'
    Sjanse til AS Monaco FC! Sofiane Diop er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Hakim Ben el Hadj tildeler AS Monaco FC en corner. Stevan Jovetic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Mål for Montpellier!
    Monaco 0 - 1 Montpellier
    Mål: Stephy Mavididi
    Stephy Mavididi dundrer ballen i mål og Montpellier HSC tar ledelsen 0-1 på Stade Louis II.
    51'
    53'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside på Stade Louis II.
    54'
    Frispark Montpellier HSC.
    54'
    56'
    58'
    Inn: Cesc Fabregas
    Ut: Djibril Sidibe
    AS Monaco FC bytter ut Djibril Sidibe med Cesc Fabregas.
    59'
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Willem Geubbels, mens Aurelien Tchouameni tar plass på benken.
    59'
    Inn: Caio Henrique
    Ut: Florentino Luis
    AS Monaco FC gjør sitt fjerde bytte. Florentino Luis erstattes av Caio Henrique.
    59'
    Stevan Jovetic (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    61'
    Inn: Damien Le Tallec
    Ut: Florent Mollet
    Montpellier HSC gjør sitt andre bytte. Florent Mollet erstattes av Damien Le Tallec.
    61'
    Stevan Jovetic (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    65'
    Cesc Fabregas
    AS Monaco FC avanserer forover i Fontvieille. Cesc Fabregas avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AS Monaco FC får straffe!
    69'
    Monaco scorer på straffe!
    Monaco 1 - 1 Montpellier
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Wissam Ben Yedder setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    70'
    Inn: Pietro Pellegri
    Ut: Sofiane Diop
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Pietro Pellegri, mens Sofiane Diop tar plass på benken.
    71'
    Gult kort til Monaco
    Pietro Pellegri
    Dommer Hakim Ben el Hadj viser Pietro Pellegri (AS Monaco FC) det gule kortet.
    73'
    73'
    Inn: Keagan Dolly
    Ut: Joris Chotard
    Joris Chotard (Montpellier HSC) erstattes av Keagan Dolly.
    73'
    Inn: Jordan Ferri
    Ut: Gaetan Laborde
    Michel Der Zakarian gjør dagens fjerde bytte i Fontvieille, når han tar ut Gaetan Laborde og setter inn Jordan Ferri.
    74'
    Hakim Ben el Hadj signaliserer et frispark til Montpellier HSC like utenfor AS Monaco FC-området.
    74'
    Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Montpellier HSC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    Wissam Ben Yedder
    Målsjanse til AS Monaco FC! Wissam Ben Yedder treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Hakim Ben el Hadj tildeler AS Monaco FC en corner. Stevan Jovetic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Gelson Martins (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    78'
    Pietro Pellegri (AS Monaco FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    78'
    78'
    I Fontvieille slår Stevan Jovetic en corner fra venstre.
    81'
    83'
    84'
    Stevan Jovetic
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Stevan Jovetic avslutter på mål, men greier ikke å score.