VAR sjekker om det er straffe til Monaco
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    Gelson Martins
    AS Monaco FC fosser forover og Gelson Martins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Salis Abdul Samed
    Clermont Foot angriper. Salis Abdul Samed får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Kevin Volland
    AS Monaco FC angriper på Stade Louis II, men Kevin Volland header utenfor.
    19'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    19'
    21'
    Jeremy Stinat tildeler AS Monaco FC en corner. Sofiane Diop sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Jason Berthomier (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    28'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    29'
    29'
    Frispark Clermont Foot.
    32'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til AS Monaco FC.
    33'
    Jean Lucas
    Jean Lucas (AS Monaco FC) kommer til en målsjanse på Stade Louis II, men klarer ikke å score.
    35'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    AS Monaco FC angriper og Kevin Volland får avsluttet. Headingen treffer ikke Clermont Foot-målet.
    41'
    Kevin Volland (AS Monaco FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Målet til Monaco sjekkes av VAR
    45'+4
    Målet til Monaco blir stående
    45'+4
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Clermont
    Mål: Sofiane Diop
    Målgivende: Jean Lucas
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sofiane Diop på Stade Louis II. Jean Lucas var nest sist på ballen.
    45'+2
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Wissam Ben Yedder
    Ut: Ismail Jakobs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Wissam Ben Yedder, mens Ismail Jakobs tar plass på benken.
    46'
    46'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    48'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Stade Louis II.
    50'
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Kevin Volland avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    I Fontvieille slår Sofiane Diop en corner fra venstre.
    53'
    Frispark AS Monaco FC.
    54'
    Monaco 2 - 0 Clermont
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Caio Henrique
    Wissam Ben Yedder setter ballen i mål og øker AS Monaco FCs ledelse til 2-0 i Fontvieille. Flott spill fra Caio Henrique før målet.
    55'
    Gult kort til Clermont
    Salis Abdul Samed (Clermont Foot) får et gult kort av dommer Jeremy Stinat.
    56'
    Frisparket tildelt AS Monaco FC er farlig nær Clermont Foots målområde.
    56'
    Caio Henrique (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Louis II.
    58'
    Ruben Aguilar
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Ruben Aguilar går utenfor.
    58'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    60'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for AS Monaco FC...
    61'
    Monaco scorer på straffe!
    Monaco 3 - 0 Clermont
    Wissam Ben Yedder banker inn et straffespark på Stade Louis II! AS Monaco FC øker dermed ledelsen til 3-0.
    62'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Arial Mendy
    Ut: Jodel Dossou
    Clermont Foot gjør sitt første bytte. Jodel Dossou erstattes av Arial Mendy.
    64'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    64'
    Inn: Youssouf Fofana
    Ut: Jean Lucas
    AS Monaco FC bytter ut Jean Lucas med Youssouf Fofana.
    67'
    Inn: Vanderson
    Ut: Gelson Martins
    Gelson Martins (AS Monaco FC) erstattes av Vanderson.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Clermont Foot!
    69'
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille, men blir avblåst for offside.
    71'
    Offside! Kevin Volland (AS Monaco FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    74'
    Inn: Jordan Tell
    Ut: Pierre-Yves Hamel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jordan Tell, mens Pierre-Yves Hamel tar plass på benken.
    74'
    Inn: Yadaly Diaby
    Ut: Jason Berthomier
    Pascal Gastien gjør dagens tredje bytte i Fontvieille, når han tar ut Jason Berthomier og setter inn Yadaly Diaby.
    74'
    Inn: Josue Albert
    Ut: Florent Ogier
    Clermont Foot bytter ut Florent Ogier med Josue Albert. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    75'
    Sofiane Diop (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    78'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Chrislain Matsima
    Ut: Axel Disasi
    AS Monaco FC gjør sitt fjerde bytte. Axel Disasi erstattes av Chrislain Matsima.
    81'
    Inn: Maghnes Akliouche
    Ut: Kevin Volland
    Philippe Clement (AS Monaco FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Maghnes Akliouche erstatter Kevin Volland.
    81'
    Monaco 4 - 0 Clermont
    Mål: Caio Henrique
    Mål! Caio Henrique gir AS Monaco FC en komfortabel 4-0 ledelse.
    83'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Clermont Foot.
    84'
    Wissam Ben Yedder
    Målsjanse på Stade Louis II! Wissam Ben Yedder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    86'
    86'
    86'
    Inn: Oriol Busquets
    Ut: Elbasan Rashani
    Bytte for Clermont Foot. Oriol Busquets kommer inn for Elbasan Rashani på Stade Louis II.
    86'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til AS Monaco FC like utenfor Clermont Foot-området.