Molde (3-4-3): Andreas Linde – Stian Gregersen, Babacar Sarr, Vegard Forren - Isak Ssewankambo, Martin Ellingsen, Fredrik Aursnes, Ruben Gabrielsen - Petter Strand, Erling Braut Håland, Thomas Amang
    Moldes innbyttere: Mathias Ranmark, Joona Toivio, Mattias Moström, Eirik Hestad, Christoffer Remmer, Ibrahima Wadji, Fredrik Brustad
    KBK (3-4-3): Sean McDermott – Aliou Coly, Dan Peter Ulvestad, Nikita Baranov - Christoffer Aasbak, Pål Erik Ulvestad, Andreas Hopmark, Torgil Gjertsen - Liridon Kalludra, Benjamin Stokke, Daouda Bamba
    KBKs innbyttere: Ante Knezovic, Amidou Diop, Jonas Rønningen, Jean Mendy, Olav Øby, Sondre Sørli, Magne Hoset
    0'
    Ingen Björn Bergmann Sigurdarson i 18-mannstroppen for Molde i dag. Det til tross for at han sa til VG i går at han skulle spille! Det er Erling Braut Håland som får sjansen som spydspiss i dagens Molde-ellever.
    0'
    Fantastisk stemning på Aker Stadion allerede 15 minutter før kick-off. KBK-supporterne har reist til Molde i hopetall og synger som de har vunnet allerede under oppvarmingen. Herlig fra bortelagets supportere!
    0'
    Eneste som får applaus fra bortesvingen når lagene blir presentert av speaker er Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.
    0'
    Da er lagene på vei ut!
    0'
    Tornerkrattet svarer på bortesupporternes oppmøte med pyro- og røykshow! Deilige fotballscener i Møre og Romsdal nå!
    0'
    Vi er i gang!
    1'
    Molde med en god mulighet allerede etter 15 sekunder. Legges inn fra høyresiden, men Ellingsen kommer ikke over ballen og bredsider et stykke over.
    1'
    Molde med ballen innledningsvis. KBK ligger kompakt, uten å ligge direkte lavt.
    3'
    Forren drar Benjamin Stokke overende, og dommer Ola Hobber Nilsen blåser frispark til KBK. God mulighet til å flytte opp folk for bortelaget.
    4'
    Forren klarerer frisparket flere mil oppover banen. Erling Braut Håland løper på den og parkerer samtlige KBK-forsvarere, men McDermott er ute og avverger.
    5'
    Hjemmelaget har corner.
    6'
    God Molde-mulighet! Gabrielsen får stusset corneren videre på første stolpe, men ballen finner ingen medspillere og blir til slutt klarert.
    6'
    KBK får låne ballen litt nå, men slår langt når de får muligheten.
    8'
    Petter Strand ligger nede her og rører knapt på seg. Legeteam blir tilkalt til Strand, som holder seg til beinet.
    9'
    KBK med kjempemulighet! Molde kløner det til bak og Benjamin Stokke får løpe gjennom mot Linde. Prøver lykken på halv volley, og Linde får såvidt avverget!
    10'
    Frispark til Molde. Håland får hodet på det, men McDermott plukker.
    11'
    Så får KBK frispark i andre enden. Tør de flytte opp litt flere folk på denne dødballen da? Ser sånn ut.
    12'
    Frekk innøvd variant fra bortelaget som til slutt havner hos Kalludra. Han bruker for lang tid med ballen, og den blir blokkert. Kunne blitt farlig!
    13'
    Coly vinner bortelaget en corner!
    16'
    Aasbak får ballen etter at corneren blir tatt kort. Smeller til, men et lite stykke utenfor.
    16'
    Molde roter det virkelig til! Sarr feiltimer fullstendig og Stokke er alene gjennom for KBK. Først redder Linde avslutningen, før ballen spretter ut i feltet igjen. Der venter Kalludra som sender av gårde en prosjektil som har retning mål, men Linde kaster seg opp og blokkerer på 10-12 meter. Fantastisk keeperprestasjon! Der bør det stå 0-1!
    18'
    Helt åpen kamp dette her nå. Om ett lag har overtaket er det Kristiansund!
    20'
    Virker rett og slett nervøse, Solskjærs menn. Gabrielsen kløner en ball ut til corner for gjestene.
    21'
    KBK farlig frampå igjen. Dan Peter Ulvestad header ballen inn i feltet fra bakre, og Stokke får hodet på den, men den går en meter over målet til Linde.
    22'
    Blåser på bokstavelig talt alt nå, Ola Hobber Nilsen. Lista lagt veldig lavt for hva som er greit, til stor frustrasjon for mange på Aker Stadion.
    24'
    Bamba spiller opp Gjertsen som blir tatt av Forren. Frispark til KBK i veldig god posisjon. Molde-forsvaret har slitt mot de hurtige spillerne på topp!
    27'
    Stolpen fra Aasbak!!! Frisparket bøyes mot lengste, men Linde får slått ut via stolpen! Nå burde KBK ledet i Molde!
    28'
    Det fyres av igjen fra KBK, men ballen treffer hodet til Bamba på veien og går ut til femmeter for Molde og Andreas Linde.
    30'
    Håland får ballen rett i fleisen fra ca. 34 centimeters hold. Blir liggende nede. Den svir greit i den kalde Molde-lufta...
    32'
    KBK får oss i gang igjen etter hodeskaden til Håland.
    33'
    Så har plutselig Kalludra ballen inne i 16-meteren til Molde, men han spiller Bamba i stedet for å skyte. Får uansett en corner. Den kommer nå.
    33'
    Etter litt fram og tilbake i feltet, får Kalludra frispark mot seg etter å ha veivet med henda i ansiktet på Gregersen og Molde kan roe det ned.
    34'
    Gedigen Molde-mulighet!!! Ssewankambo kommer seg løs på høyre og slår knallhardt inn foran mål i retning Håland. Coly får foten på den, som han måtte for å unngå baklengs og ballen triller mot det gapende målet. Men der ligger redningsmannen McDermott og hindrer 1-0 til Molde.
    35'
    Bamba skyter i Gabrielsen, som ikke tør gjøre annet enn å klarere ballen ut til innkast. Molde er presset på hjemmebane!
    37'
    Remmer legger inn, og den sniker seg nesten inn på første stolpe. Men McDermott ser faren tidlig og avverger.
    39'
    Amang tror han har vunnet Molde en corner, men blir avblåst for riving i drakta til Ulvestad i forkant. Relativt upopulær beslutning i rosenes by.
    40'
    Håland blir spilt gjennom av Gabrielsen, men McDermott er sweeper og får sklitaklet ballen vekk. Men den går ikke lenger enn til Amang som prøver lykken på hel volley fra 35 meter. Går noen meter over mål! Helt Hawaii.
    42'
    To minutter tillegg på Aker Stadion.
    45'
    Flipperspill inne i KBKs boks. Ingen får avsluttet, før Ruben Gabrielsen tar saken i egne hender og sender ballen i bane rundt Neptun.
    45'+1
    45'+1
    Da er det pause på 0-0. Morsom førsteomgang, men ingen mål til nå.
    45'+1
    46'
    Da er vi i gang igjen etter hvilen.
    46'
    En frekk luke GANGER TO fra Bamba gir Gjertsen muligheten til å skyte fra 14 meter. Går rett i blokka og ut til innkast. KBK med på notene også i starten av andre.
    50'
    Gjertsen avanserer framover og Sarr tar han. Korrekt idømt frispark til KBK.
    52'
    Aasbak fyrer avgårde fra 30 meter ++++. Rett i klypene på Linde. Aldri ordentlig farlig den.
    53'
    Straffesituasjon i Molde! Amang er gjennom, mens to KBK-spillere takler han fra hver sin side. Ser ut til å bli tatt der Amang, men Ola Hobber Nilsen er ikke i nærheten av å blåse.
    55'
    McDermott virkelig en sweeper i dag! Er ute på nesten 40 meter og avverger. Håland når nesten den lange ballen, men så lenge McDermott fortsetter i det sporet, er det ingen vits for Molde å slå i bakrom!
    58'
    Avgir Molde poeng her, er altså Rosenborg bekreftede seriemestere 2017. Trønderne spiller borte mot nedrykkstruede AaFK i morgen.
    60'
    Molde får frispark og slår inn på bakre. En KBK-spiller er nær den, og hjemmelaget blir nok snytt for corner der.
    61'
    Vegard Forren slår mot Håland og Molde kan kontre, men unggutten sender en feilpasning og det ender med innkast til KBK nede ved cornerflagget på venstre side.
    64'
    Molde får klarert innkastet og Amang kontrer. Han får lagt inn, men Aasbak klarerer til corner.
    64'
    Corneren ender i et innkast på motsatt side for Molde.
    65'
    God mulighet for Molde. Sarr header ballen mot Gregersen som er i god posisjon i feltet, men headingen fra Gregersen går over mål.
    69'
    Corner til Kristiansund foran et elektrisk bortepublikum.
    69'
    Mål for Kristiansund!
    Molde 0 - 1 Kristiansund
    Mål: Daouda Bamba
    Målgivende: Christoffer Aasbak
    Og der sitter den for Kristiansund! Remmer mister markeringen på Bamba som flikker corneren fra Aasbak lekkert i mål. Det tar av hos Kristiansunderne i svingen, og Bamba feirer med en rød maske. Ikke bare scorer han et fantastisk mål - Rosenborg er bare få minutter unna gullet, og Kristiansund trenger poengene sårt i bunnstriden.
    70'
    Sånn resultatet står nå er altså Rosenborg godt på vei til å bli seriemestere i kveld. Eneste som kan hindre Rosenborg-gull er Molde-seier.
    73'
    "Ole Gunnar elsker Kristiansund" synger de tilreisende på tribunen nå, om Molde-treneren som både bor og kommer fra Kristiansund.
    76'
    Gjertsen felles og KBK får frispark i god posisjon for innlegg.
    77'
    Gjertsen slår innlegget selv, Forren klarerer, men det ender med en corner til KBK. Fra samme side som målet kom for bare minutter siden.
    78'
    Denne gangen er ikke corneren fra Aasbak like god og Håland klarerer på første stolpe.
    78'
    Molde trenger minst to mål for å utsette gullfesten til Rosenborg enda en gang, men de siste minuttene er det KBK som har vært farligst.
    80'
    Vegard Forren blir liggende litt på banen etter en duell. Molde får frispark og løfter laget, men den lange ballen fra Aursnes blir det lite ut av.
    81'
    For øyeblikket ser ikke Molde ut som et sølvlag på hjemmebane.
    82'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Jonas Rønningen
    Ut: Daouda Bamba
    Kampens foreløpig eneste målscorer forlater banen. Har absolutt ikke gjort seg bort i dag, Bamba!
    83'
    Corner til Molde.
    84'
    Corneren fra Ellingsen klareres.
    84'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Torgil Gjertsen
    85'
    Solskjær er aktiv på sidelinjen nå og vinker og peker. Vi får se om det gir resultatet. Rosenborg er nå bare få minutter unna seriegullet dersom Molde ikke scorer minst to mål og vinner.
    87'
    Inn: Magne Hoseth
    Ut: Liridon Kalludra
    Et kjent navn kommer inn på Aker Stadion til piping fra Molde-supporterne.
    88'
    Molde med et langt innkast, men ballen ender sikkert i klypene på Mcdermott.
    88'
    Det legges til minimum tre minutter.
    90'+1
    Nå skal det fryktelig mye til at ikke Rosenborg blir seriemestere når kampen er over. Molde må alstå vinne for å hindre det.
    90'+1
    Kristiansund angriper på venstre side. Sørli utfordrer og skaffer corner til KBK.