Mateusz Bartolewski setter ballen i eget mål! 1-0.
    Efthymis Koulouris (MKS Pogon Szczecin) kommer seg fri på Florian-Krygier-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Det blir farlig! Frispark for Ruch Chorzow er nær straffområde.
    5'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    7'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Ruch Chorzow.
    8'
    Daniel Szczepan
    Målsjanse! Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Skudd utenfor mål, MKS Pogon Szczecin
    9'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    12'
    Sjanse! Ruch Chorzow avanserer forover, men Lukasz Moneta avslutter utenfor.
    17'
    Hjørnespark til Ruch Chorzow
    22'
    Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) kommer til en målsjanse på Florian-Krygier-Stadion, men klarer ikke å score.
    22'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Josema
    Dommeren gir Josema (Ruch Chorzow) et gult kort.
    25'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Jaroslaw Przybyl tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Vahan Bichakhchyan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Mariusz Malec
    MKS Pogon Szczecin angriper, men avslutningen til Mariusz Malec går utenfor.
    26'
    Filip Starzynski ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Filip Starzynski er tilbake i kampen igjen.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniel Szczepan (Ruch Chorzow) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Daniel Szczepan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Florian-Krygier-Stadion.
    32'
    Patryk Sikora
    Ruch Chorzow angriper, men avslutningen til Patryk Sikora går utenfor.
    33'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra høyre på Florian-Krygier-Stadion.
    35'
    Mål for MKS Pogon Szczecin!
    MKS Pogon Szczecin 2 - 0 Ruch Chorzow
    Mål: Adrian Przyborek
    Målgivende: Kamil Grosicki
    Mål! Adrian Przyborek gir MKS Pogon Szczecin en komfortabel 2-0 ledelse. Kamil Grosicki var nest sist på ballen.
    35'
    MKS Pogon Szczecin angriper, men Efthymis Koulouris vinkes av for offside.
    38'
    Målet til MKS Pogon Szczecin sjekkes av VAR
    38'
    Målet til MKS Pogon Szczecin blir annullert
    38'
    Frispark til Ruch Chorzow på halvdelen til MKS Pogon Szczecin.
    38'
    MKS Pogon Szczecin fosser forover og Efthymis Koulouris fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Szymon Szymanski
    Sjanse i Szczecin! Szymon Szymanski (Ruch Chorzow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Filip Starzynski (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    45'
    I Szczecin får Patryk Sikora (Ruch Chorzow) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    45'
    Fredrik Ulvestad
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Fredrik Ulvestad avslutter utenfor.
    45'+1
    Ruch Chorzow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Ruch Chorzow
    45'+2
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Joao Gamboa
    Ut: Alexander Gorgon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Pogon Szczecin. Inn kommer Joao Gamboa, mens Alexander Gorgon tar plass på benken.
    46'
    MKS Pogon Szczecin 3 - 0 Ruch Chorzow
    Mål: Efthymis Koulouris
    Målgivende: Vahan Bichakhchyan
    I Szczecin øker MKS Pogon Szczecin ledelsen til 3-0 takket være et mål av Efthymis Koulouris. Det er en fin assist fra Vahan Bichakhchyan.
    47'
    49'
    I Szczecin slår Kamil Grosicki en corner fra venstre.
    50'
    50'
    MKS Pogon Szczecin 4 - 0 Ruch Chorzow
    Målgivende: Linus Wahlqvist Egnell
    Efthymis Koulouris setter ballen i mål og øker MKS Pogon Szczecins ledelse til 4-0 i Szczecin. Flott spill fra Linus Wahlqvist før målet.
    54'
    55'
    56'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    58'
    MKS Pogon Szczecin 5 - 0 Ruch Chorzow
    Målgivende: Leonardo Koutris
    MKS Pogon Szczecin øker ledelsen til 5-0 etter en heading av Efthymis Koulouris. Leonardo Koutris sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Bartlomiej Baranski
    Ut: Filip Starzynski
    Filip Starzynski (Ruch Chorzow) erstattes av Bartlomiej Baranski.
    61'
    Inn: Filip Wilak
    Ut: Lukasz Moneta
    Ruch Chorzow bytter ut Lukasz Moneta med Filip Wilak. Dette er det andre byttet som Janusz Niedzwiedz gjør i dagens kamp.
    61'
    Skudd på mål, Ruch Chorzow
    63'
    63'
    63'
    Filip Wilak
    Sjanse til Ruch Chorzow! Filip Wilak er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    Inn: Marcel Wedrychowski
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    Jens Gustafsson gjør dagens andre bytte i Szczecin, når han tar ut Vahan Bichakhchyan og setter inn Marcel Wedrychowski.
    65'
    Inn: Patryk Paryzek
    Ut: Efthymis Koulouris
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Efthymis Koulouris med Patryk Paryzek.
    65'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    69'
    Målsjanse! Fredrik Ulvestad (MKS Pogon Szczecin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Patryk Stepinski (Ruch Chorzow) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    71'
    Patryk Paryzek
    Patryk Paryzek (MKS Pogon Szczecin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Patryk Paryzek avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Inn: Mike Huras
    Ut: Daniel Szczepan
    Bytte for Ruch Chorzow. Mike Huras kommer inn for Daniel Szczepan på Florian-Krygier-Stadion.
    73'
    Inn: Maciej Sadlok
    Ut: Josema
    Janusz Niedzwiedz (Ruch Chorzow) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maciej Sadlok erstatter Josema.
    73'
    73'
    Marcel Wedrychowski
    Sjanse! MKS Pogon Szczecin avanserer forover, men Marcel Wedrychowski avslutter utenfor.
    74'
    Inn: Benedikt Zech
    Ut: Kamil Grosicki
    Bytte for MKS Pogon Szczecin. Benedikt Zech kommer inn for Kamil Grosicki på Florian-Krygier-Stadion.
    74'
    Inn: Olaf Korczakowski
    Ut: Mariusz Malec
    Jens Gustafsson (MKS Pogon Szczecin) gjør sitt femte bytte for dagen. Olaf Korczakowski erstatter Mariusz Malec.
    74'
    75'
    Bartlomiej Baranski
    Bartlomiej Baranski (Ruch Chorzow) avanserer forover på Florian-Krygier-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Hjørnespark til MKS Pogon Szczecin
    78'
    Inn: Tomasz Foszmanczyk
    Ut: Soma Novothny
    Ruch Chorzow gjør sitt femte bytte. Soma Novothny erstattes av Tomasz Foszmanczyk.
    79'
    80'
    Leo Borges
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Leo Borges fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Maciej Sadlok
    Ruch Chorzow angriper i Szczecin. Maciej Sadlok avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Leonardo Koutris (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    87'
    88'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin like utenfor Ruch Chorzow-området.