Huk11'
    Linus Wahlqvist Egnell
    Linus Wahlqvist (MKS Pogon Szczecin) kommer til en målsjanse på Florian-Krygier-Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra venstre side på Florian-Krygier-Stadion.
    4'
    Skudd på mål, MKS Pogon Szczecin
    5'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    6'
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    MKS Pogon Szczecin 0 - 1 GKS Piast Gliwice
    Mål: Tomas Huk
    Målgivende: Jorge Felix
    Gliwice tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Tomas Huk. Det er en fin assist fra Jorge Felix.
    11'
    Bartosz Frankowski tildeler Gliwice en corner. Arkadiusz Pyrka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Gliwice angriper, men Sergiy Krykun vinkes av for offside.
    15'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    18'
    I Szczecin slår Arkadiusz Pyrka en corner fra høyre.
    20'
    Sergiy Krykun
    Sjanse! Gliwice avanserer forover, men Sergiy Krykun avslutter utenfor.
    20'
    MKS Pogon Szczecin 0 - 2 GKS Piast Gliwice
    Mål: Jorge Felix
    Målgivende: Arkadiusz Pyrka
    I Szczecin øker Gliwice ledelsen til 0-2 takket være et mål av Jorge Felix. Arkadiusz Pyrka var nest sist på ballen.
    21'
    Frispark for Gliwice på egen banehalvdel.
    26'
    Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gliwice fosser fremover, men Bartosz Frankowski blåser for offside på Florian-Krygier-Stadion.
    29'
    Kamil Grosicki
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Efthymis Koulouris
    I Szczecin header Efthymis Koulouris (MKS Pogon Szczecin) mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    I Szczecin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    MKS Pogon Szczecin fosser forover og Kamil Grosicki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    38'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Gliwice på egen banehalvdel.
    38'
    Offside! Michael Ameyaw (Gliwice) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    40'
    Frispark MKS Pogon Szczecin.
    41'
    42'
    Jorge Felix
    Gliwice angriper, men avslutningen til Jorge Felix går utenfor.
    45'
    45'+1
    Frispark til MKS Pogon Szczecin på halvdelen til Gliwice.
    45'+1
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Tihomir Kostadinov
    Ut: Sergiy Krykun
    Bytte for Gliwice. Tihomir Kostadinov kommer inn for Sergiy Krykun på Florian-Krygier-Stadion.
    46'
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    48'
    Sjanse i Szczecin! Linus Wahlqvist (MKS Pogon Szczecin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    50'
    Adrian Przyborek
    MKS Pogon Szczecin angriper i Szczecin. Adrian Przyborek fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    54'
    54'
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover og Efthymis Koulouris kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    56'
    56'
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Vahan Bichakhchyan
    Ut: Adrian Przyborek
    Jens Gustafsson gjør dagens første bytte i Szczecin, når han tar ut Adrian Przyborek og setter inn Vahan Bichakhchyan.
    57'
    Leonardo Koutris (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Florian-Krygier-Stadion.
    58'
    Leo Borges
    Målsjanse! Leo Borges (MKS Pogon Szczecin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    60'
    Bartosz Frankowski signaliserer et frispark til Gliwice.
    60'
    Gliwice fosser fremover, men Tomasz Mokwa går rett i offsidefella.
    61'
    62'
    Vahan Bichakhchyan
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover i Szczecin. Vahan Bichakhchyan avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Bartosz Frankowski tildeler MKS Pogon Szczecin en corner. Vahan Bichakhchyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    69'
    Inn: Marcel Wedrychowski
    Ut: Joao Gamboa
    Jens Gustafsson (MKS Pogon Szczecin) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcel Wedrychowski erstatter Joao Gamboa.
    69'
    Inn: Luka Zahovic
    Ut: Alexander Gorgon
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Alexander Gorgon med Luka Zahovic. Dette er det tredje byttet som Jens Gustafsson gjør i dagens kamp.
    69'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Jakub Czerwinski
    Dommeren gir Jakub Czerwinski (Gliwice) et gult kort.
    70'
    70'
    73'
    74'
    Michael Ameyaw
    Michael Ameyaw (Gliwice) kommer til en målsjanse på Florian-Krygier-Stadion, men klarer ikke å score.
    75'
    75'
    76'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    76'
    Arkadiusz Pyrka (Gliwice) slår en corner fra høyre side på Florian-Krygier-Stadion.
    79'
    80'
    Inn: Michal Chrapek
    Ut: Milosz Szczepanski
    Aleksandar Vukovic (Gliwice) gjør sitt andre bytte for dagen. Michal Chrapek erstatter Milosz Szczepanski.
    81'
    Inn: Tom Hateley
    Ut: Grzegorz Tomasiewicz
    Grzegorz Tomasiewicz (Gliwice) erstattes av Tom Hateley.
    81'
    Gliwice angriper i Szczecin, men blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    Inn: Benedikt Zech
    Ut: Leonardo Koutris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Pogon Szczecin. Inn kommer Benedikt Zech, mens Leonardo Koutris tar plass på benken.
    83'
    84'
    Inn: Damian Kadzior
    Ut: Jorge Felix
    Gliwice bytter ut Jorge Felix med Damian Kadzior.
    85'
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til MKS Pogon Szczecin
    88'
    Dommeren dømmer straffe til MKS Pogon Szczecin
    89'
    Straffe til MKS Pogon Szczecin
    89'
    MKS Pogon Szczecin får straffe på Florian-Krygier-Stadion. Kamil Grosicki mislykkes med å sette den i mål!
    90'+1
    MKS Pogon Szczecin angriper, men Bartosz Frankowski blåser for offside.
    90'+4
    Skudd på mål, GKS Piast Gliwice
    90'+6
    90'+6
    Efthymis Koulouris (MKS Pogon Szczecin) prøver å heade ballen i mål på Florian-Krygier-Stadion, men mislykkes.