Author avatar

Dekkes av NTB

    Heng med for lagoppstillinger ca. 13.15 og kampstart 14.30!
    Tre poeng er utrolig viktig for begge lag, presset er som alltid størst på Vålerenga. Det ryktes at de har solgt ut bortetribunen. Når den ene supporterklubben til Mjøndalen boikotter også denne kampen på grunn av uenigheter med klubben blir det fort en følelse av hjemmebane for gutta fra Oslo.?
    Mjøndalen ventes i sin vante 4-3-3, mens Vålerenga kommer i 4-2-3-1.
    Ingen av lagene har publisert noe skadeoppdatering etter midtukens cuprunde, men det vi vet er at Conteh er tilbake etter suspensjon for sitt røde kort i seriepremieren for Mjøndalen. For Vålerenga så er Mees Rijks ute med det røde kortet han fikk mot Lyn.?
    Mjøndalen er tippet i bunnsjiktet i år, og etter tre kamper har de to poeng og ligger på kvalik til nedrykk. Vålerenga har spilt fire kamper, har tatt fem poeng og ligger midt på tabellen. Det er kort vei både opp og ned for begge lag etter så få kamper, men det blir uansett viktig med tre poeng i dag for å klatre på tabellen.
    På de siste seks oppgjørene mellom disse to har Vålerenga fire seire, én uavgjort og én Mjøndalen seier.
    Begge klubber kommer fra cupkamper i midtuken. Mjøndalen røk ut for Post Nord-liga klubben Eidsvold Turn, mens Vålerenga slo Oppsal i lokaloppgjøret på Oslo øst.
    Dette var durable oppgjør i 2019-2021 i Eliteserien, men nå er begge klubbene i OBOS-ligaen. Det er nok ikke helt uforventet for Mjøndalen, mens for Vålerenga må det være grusomt å ha rykket ned til nivå 2.
    God søndag og hjertelig velkommen til dagens kamp i OBOS-ligaen. Mjøndalen tar imot selveste Vålerenga til kamp på Consto Arena.
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her