MJØNDALEN XI: Makani, Dragsnes, Nakkim, Solholm Johansen, Erikse, Gauseth, Rønning Ovenstad, Twum, Sveen, Brustad, Liseth.
    Innbyttere, Mjøndalen: Vieira, Jansen, Sell, Olsen Solberg, Oldsen Larsen, Brochmann, Hellum, Ibrahim, Aasmundsen.
    MOLDE XI: Linde, Risa, Bjørnbak, Gregersen, Holmgren Pedersen, Christensen, Hussain, Aursnes, Brynhildsen, James, Omoijuanfo
    Innbyttere, Molde: Craninx, Sinyan, Wolff Eikrem, Moström, Ellingsen, Knudtzon, Ulland Andersen, Haugen.
    Bunn mot topp her på Consto Arena. 15. plassen tar imot 2. plassen.
    Mon tro om ikke Molde har torsdagens Arsenal-møte i bakhodet her. Uansett er troppen så bred at de kan tillate seg å rullere litt og samtidig stille med en meget sterk tropp.
    - Det blir en krig, sier Ohi til Eurosport.
    Det var oppholdsvær i Mjøndalen inntil nylig. Nå bøtter det ned. November er her.
    Gregersen vinner en tidlig duell. Siste mulighet for ham til å vise seg frem før mandagens landslagsuttak der han av flere nevnes som en mann som burde være aktuell.
    1'
    Langt frispark fra Makani skaper litt krøll for Molde som må gi corner.
    2'
    Molde klarerer.
    2'
    James er for tøff i duellen mot Gauseth, som får frispark.
    3'
    Frisparket chippes inn i boksen, men ender i utspill fra keeper.
    3'
    Mjøndalen har tatt tak i kampen.
    6'
    James får muligheten til å igangsette en kontring, men slurver med pasningen.
    7'
    Kjempesjanse for Ohi! Spissen er råsterk i mottaket og spiller ut til Brynhildsen som skjærer inn og skyter. Returen lukter Ohi, men ballen blir litt for høy så han får ikke hodet ordentlig på den.
    7'
    Twum felles ved midtbanen. Mjøndalen setter opp den lange.
    10'
    Bjørnbak header unna Ovenstads frispark.
    10'
    Oisann! Makani langt ute fra eget felt og stopper en bakromspasning med sklitakling. Offensivt!
    11'
    Avvinkes på et farlig bakromsløp.
    11'
    Mjøndalen prøver seg fra høyresiden. Bjørnbak må gi corner.
    12'
    Hussain! Klinker til etter godt spill av Christensen på venstresiden, men avslutningen blokkeres.
    14'
    Mjøndalen får frispark i god posisjon.
    15'
    Klarer ikke utnytte det.
    16'
    Brynhildsen kommer seg flott inn fra venstresiden igjen, men innlegget er for upresist.
    17'
    Molde spiser seg inn i kampen nå og styrer mer og mer.
    22'
    Brynhildsen har vært aktiv og god.
    22'
    Liseth ligger nede, men kommer seg etter hvert på bena igjen etter en smell.
    23'
    Gauseth forbannet på James som går tøft inn i en duell. Ikke første gang i kampen.
    25'
    Glitrende backspill av Dragsnes som stopper en fremadstormende Pedersen.
    26'
    Gult kort til Mjøndalen
    Fredrik Brustad
    Oppe med armen i en duell.
    26'
    Beinhard og effektiv takling av Eriksen på Brynhildsen. Vertene trøkker til.
    28'
    Tett batalje i striregnet. Ingen av lagene har befestet et skikkelig overtak.
    30'
    Makani misfornøyd når Pedersen kolliderer i ham etter at det vinkes av for offside.
    31'
    Bjørnbak klarerer ballen himmelhøyt, så Pedersen må gi corner.
    31'
    Innoverskrudd. Ny corner.
    32'
    Ender i ingenting.
    33'
    33'
    Mjøndalen presser på nå. Lekre kombinasjoner, men foreløpig ikke store sjanser.
    36'
    Centimetere om å gjøre at Liseth får foten på et innlegg fra Dragsnes, som har vært god på venstrebacken til hjemmelaget.
    36'
    Mangel på presisjon fra Sveen ødelegger en meget god innleggsmulighet.
    37'
    Mål for Mjøndalen!
    Mjøndalen 1 - 0 Molde
    Mål: Fredrik Brustad
    Målgivende: Martin Rønning Ovenstad
    Så får Mjøndalen lønn for strevet etter en god periode! Herlig innlegg av Ovenstad fra høyre, Brustad lurer seg inn foran Pedersen og sender ballen i nettet.
    38'
    Sesongens første scoring for Brustad - i kamp nummer 23. Etterlengtet.
    42'
    Molde vinner en corner.
    42'
    Stusses til ny corner.
    42'
    Blokkeres til enda en corner.
    43'
    Klareres vekk.
    43'
    Twum prøver seg fra langt hold. Ikke i nærheten.
    44'
    Bra trøkk fra Mjøndalen-fansen.
    45'
    Mjøndalen i angrep fra start her. Innlegg til Liseth som ikke får kontroll. Skjermes ut. Roper på corner.
    46'
    Langt frispark helt inn til keeper fra Molde. Aursnes når ikke opp i høyden foran keeper.
    47'
    Frispark for Mjøndalen i god posisjon. Twum blir holdt av Hussain.
    49'
    Twum løfter ballen inn foran mål. Til hjørnespark.
    49'
    Ovenstad med corneren. Blir klarert. Men Mjøndalen beholder ballen.
    50'
    Molde har ikke fått låne ballen mye i 2. omgang så langt, men har innkast nå. Mister ballen fort igjen.
    51'
    Gult kort til Molde
    Stian Gregersen
    Tøft i duellen der med Ole Amund Sveen som blir liggende nede.
    53'
    Aursnes med corneren. Treffer et Mjøndalen hode i feltet. Ballen i bue til Makanis klyper.
    57'
    Molde med noe mer press her nå. Høyere i banen.
    60'
    Trer nesten gjennom til Brynhildsen men når ikke frem.
    60'
    Makani ligger nede i 16-meteren og gir Ohi gult for duellen der. Kommer med knottene først på høyt spark mot keeper.
    61'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Martin Ellingsen
    Ut: Tobias Christensen
    61'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Ola Brynhildsen
    61'
    Ohi Omoijuanfo
    61'
    Gjør det krevende for Molde her Mjøndalen. Presser nå uten å komme seg gjennom muren Molde.
    63'
    Leke James
    Ingen tvil om den. Stopper Twum på vei fremover.
    67'
    Inn: Magnus Wolff Eikrem
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    69'
    Liseth får ballen i 16-meteren. Forsøker å snu seg for å få skutt uten hell. Mjøndalen fortsetter å holde på ballen. Legger inn fra venstre og småfarlig foran mål.
    71'
    Martin Rønning Ovenstad
    71'
    Spillerbytte - Mjøndalen
    Inn: Lars Olden Larsen
    Ut: Fredrik Brustad
    72'
    Liseth blir stoppet inne i feltet. Roper på straffe. Ingenting sier dommer
    76'
    Mål for Molde!
    Mjøndalen 1 - 1 Molde
    Mål: Martin Ellingsen
    Legges inn fra høyre. Ballen går forbi James. Ender hos Ellingsen som lurer ballen i mål under keeper.
    76'
    Det vises repriser av situasjonen med Liseth før scoringen. Men dommer klar på at det ikke var straffe.
    78'
    78'
    78'
    Straffe til Molde!
    79'
    Nå skjer det mye i denne kampen. Ovenstad i duellen mot Birk Risa på spiss vinkel mot mål. Er det billig?
    79'
    Mjøndalen 1 - 2 Molde
    Mål: Leke James
    Målgivende: Fredrik Aursnes
    Molde har snudd kampen! Makani får en hånd på ballen, men nok kraft i straffen som plasseres høyt. Går i mål.
    80'
    Inn: Shuaibu Ibrahim
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    81'
    Vil nok være irriterte hjemmelagets spillere når marginene gikk denne veien mot slutten av kampen.
    83'
    Makani ilter mot Knudtzon etter at sistnevnte kom med en tå og forfulgte ballen helt inn i duellen foran mål.
    84'
    Makani med god redning på skuddet fra Hussain
    85'
    Mjøndalen 1 - 3 Molde
    Målgivende: Magnus Wolff Eikrem
    Og der sitter den igjen! Og den er elegant! Herlig pasning fra Eikrem og der er Ellingsen iskald med kjippen! Nydelig forbi Makani fra høyre og Ellingsen er tomålsscorer!
    87'
    Kampresultatet har virkelig snudd etter at Eikrem og Ellingsen kom på banen.
    89'
    Inn: Tonny Brochmann
    Ut: Christian Gauseth
    90'+1
    Inn: Stian Aasmundsen
    Ut: Ole Amund Sveen
    90'+1
    Fire minutter er lagt til.
    90'+2
    Det er vel rimelig kjørt dette for hjemmelaget. Men de har heller ikke hatt voldsomt med avslutninger her i 2. omgang. Mer nesten.