Frispark til AIK på halvdelen til Mjällby AIF.
    AIK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Sjanse til Mjällby AIF! Moses Ogbu er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jesper Gustavsson (Mjällby AIF) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    9'
    Jonathan Tamini
    Sjanse! Mjällby AIF avanserer forover, men Jonathan Tamimi avslutter utenfor.
    9'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 0 AIK
    Mål: Moses Ogbu
    Målgivende: Mohanad Jeahze
    Moses Ogbu dundrer ballen i mål og Mjällby AIF tar ledelsen 1-0 på Strandvallen. Mohanad Jeahze var nest sist på ballen.
    10'
    En av Mjällby AIFs spillere blir avblåst for offside.
    12'
    I Hällevik slår Jesper Gustavsson en corner fra venstre.
    16'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    22'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Henok Goitom
    AIK angriper på Strandvallen. Henok Goitom header utenfor.
    27'
    Mohanad Jeahze
    Målsjanse! Mohanad Jeahze (Mjällby AIF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK.
    33'
    AIK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Mjällby AIF.
    35'
    Gult kort til AIK
    Robin Tihi
    Robin Tihi (AIK) mottar sitt første gule kort for dagen på Strandvallen.
    35'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    38'
    AIK har fått straffespark i Hällevik!
    39'
    AIK scorer på straffe!
    Mjällby AIF 1 - 1 AIK
    Mål: Enoch Kofi Adu
    Mål! Enock Kofi Adu setter utligningen i mål på et straffespark.
    40'
    Per Karlsson
    Dommer Mohammed Al-Hakim gir Per Karlsson (AIK) et gult kort.
    42'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Mjällby AIF...
    43'
    Mjällby AIF scorer på straffe!
    Mjällby AIF 2 - 1 AIK
    Mjällby AIF går opp i en 2-1 ledelse etter at Moses Ogbu setter straffesparket sikkert i mål på Strandvallen.
    43'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Rasmus Lindkvist ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Henok Goitom (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Rasmus Lindkvist er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    Frisparket tildelt Mjällby AIF er farlig nær AIKs målområde.
    45'+3
    Viktor Gustafson
    Viktor Gustafson skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Mjällby AIF.
    46'
    Jesper Löfgren
    Sjanse! Mjällby AIF avanserer forover, men Jesper Löfgren avslutter utenfor.
    47'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    48'
    Mohammed Al-Hakim tildeler AIK en corner. Rasmus Lindkvist sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Rasmus Lindkvist (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    50'
    Moses Ogbu
    Mjällby AIF avanserer forover på Strandvallen og Moses Ogbu kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AIK.
    56'
    56'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Frispark AIK.
    58'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Mohanad Jeahze (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.
    58'
    59'
    Stefan Silva
    Stefan Silva (AIK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    62'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Nabil Bahoui
    Ut: Stefan Silva
    AIK gjør sitt tredje bytte. Stefan Silva erstattes av Nabil Bahoui.
    62'
    Inn: Ebenezer Ofori
    Ut: Enoch Kofi Adu
    AIK bytter ut Enock Kofi Adu med Ebenezer Ofori. Dette er det andre byttet som Bartosz Grzelak gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Eric Kahl
    Ut: Rasmus Lindkvist
    Rasmus Lindkvist (AIK) erstattes av Eric Kahl.
    62'
    Inn: Robert Lundstrom
    Ut: Robin Tihi
    AIK bytter ut Robin Tihi med Robert Lundstrom.
    66'
    Mamudo Moro
    Mamudo Moro (Mjällby AIF) avanserer forover på Strandvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    I Hällevik slår Eric Kahl en corner fra høyre.
    68'
    Frispark for Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    71'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Taylor Silverholt
    Ut: Mamudo Moro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mjällby AIF. Inn kommer Taylor Silverholt, mens Mamudo Moro tar plass på benken.
    72'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Mjällby AIF 3 - 1 AIK
    Mål: Taylor Silverholt
    Målgivende: Max Watson
    Taylor Silverholt header ballen i mål og Mjällby AIF går opp til en komfortabel 3-1-ledelse i Hällevik. Det er en fin assist fra Max Watson.
    76'
    77'
    Inn: Tom Strannegård
    Ut: Felix Michel Melki
    Bartosz Grzelak gjør dagens femte bytte i Hällevik, når han tar ut Felix Michel Melki og setter inn Tom Strannegard.
    79'
    80'
    Karol Mets
    Karol Mets (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: David Batanero
    Ut: Viktor Gustafson
    Marcus Lantz (Mjällby AIF) gjør sitt andre bytte for dagen. David Batanero erstatter Viktor Gustafson.
    82'
    84'
    Inn: Adam Petersson
    Ut: David Lofquist
    Mjällby AIF gjør sitt tredje bytte. David Lofquist erstattes av Adam Petersson.
    85'
    Bilal Hussein (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Strandvallen.
    87'
    Karol Mets
    Karol Mets (AIK) header utenfor.
    87'
    Moses Ogbu
    Mjällby AIF angriper, men avslutningen til Moses Ogbu går utenfor.
    88'
    90'
    Dommer Mohammed Al-Hakim venter med å sette i gang spillet fordi Viktor Agardius ligger nede.