4-1
5-1
5-2
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Bongokuhle Hlongwane avslutter på mål, men greier ikke å score.
    1'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Wil Trapp
    Målsjanse til Minnesota United FC! Wil Trapp treffer mål, men keeper redder.
    2'
    2'
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    2'
    2'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    3'
    Jan Gregus
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Jan Gregus går utenfor.
    7'
    Tyler Boyd
    LA Galaxy fosser forover og Tyler Boyd fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Emanuel Reynoso
    Sjanse til Minnesota United FC! Emanuel Reynoso er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    Tim Ford tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    I Saint Paul slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    12'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Hassani Dotson fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Jan Gregus
    Sjanse i Saint Paul! Jan Gregus (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    Tim Ford signaliserer et frispark til LA Galaxy.
    24'
    Douglas Costa
    LA Galaxy angriper. Douglas Costa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    28'
    LA Galaxy må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Minnesota United FC.
    29'
    30'
    30'
    Frispark Minnesota United FC.
    31'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Hassani Dotson
    Målgivende: Bongokuhle Hlongwane
    Mål! Hassani Dotson gir Minnesota United FC en 1-0 ledelse. Bongokuhle Hlongwane sto for den målgivende pasningen.
    33'
    37'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Mål for LA Galaxy!
    Minnesota United FC 1 - 1 LA Galaxy
    Mål: Tyler Boyd
    Målgivende: Maya Yoshida
    Mål! Tyler Boyd utligner for LA Galaxy. Stillingen er dermed 1-1 i Saint Paul. Maya Yoshida var nest sist på ballen.
    41'
    Billy Sharp
    LA Galaxy fosser forover og Billy Sharp fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    44'
    Bongokuhle Hlongwane (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    44'
    Minnesota United FC 2 - 1 LA Galaxy
    Mål: Teemu Pukki
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    Mål! Teemu Pukki gir Minnesota United FC ledelsen 2-1 i Saint Paul. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    45'+1
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    48'
    Målsjanse til Minnesota United FC! Hassani Dotson treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Gult kort til LA Galaxy
    Maya Yoshida
    Dommer Tim Ford gir Maya Yoshida (LA Galaxy) et gult kort.
    51'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    52'
    52'
    54'
    56'
    Tim Ford signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    58'
    Jan Gregus
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Jan Gregus avslutter utenfor.
    58'
    Minnesota United FC 3 - 1 LA Galaxy
    Mål! Teemu Pukki gir Minnesota United FC en komfortabel 3-1 ledelse.
    60'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside på Allianz Field.
    62'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    62'
    Målsjanse på Allianz Field! Hassani Dotson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Oriol Rosell
    LA Galaxy bytter ut Oriol Rosell med Daniel Aguirre.
    65'
    Tyler Boyd
    LA Galaxy avanserer forover i Saint Paul. Tyler Boyd avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Inn: Mauricio Cuevas
    Ut: Diego Fagundez
    Greg Vanney gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Diego Fagundez og setter inn Mauricio Cuevas.
    66'
    Minnesota United FC 4 - 1 LA Galaxy
    Teemu Pukki setter ballen i mål og øker Minnesota United FCs ledelse til 4-1 i Saint Paul. Det er en fin assist fra Bongokuhle Hlongwane.
    67'
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Douglas Costa avslutter utenfor.
    69'
    Billy Sharp
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Billy Sharp går utenfor.
    71'
    Inn: Dejan Joveljic
    Ut: Tyler Boyd
    LA Galaxy bytter ut Tyler Boyd med Dejan Joveljic. Dette er det tredje byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Jonathan Perez
    Ut: Raheem Edwards
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Jonathan Perez, mens Raheem Edwards tar plass på benken.
    73'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Skade: Minnesota United FC
    74'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Devin Padelford
    Ut: Bakaye Dibassy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Devin Padelford, mens Bakaye Dibassy tar plass på benken.
    75'
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Jan Gregus
    Minnesota United FC gjør sitt andre bytte. Jan Gregus erstattes av Ismael Tajouri-Shradi.
    75'
    Inn: Franco Fragapane
    Ut: Hassani Dotson
    Hassani Dotson (Minnesota United FC) erstattes av Franco Fragapane.
    75'
    Minnesota United FC 5 - 1 LA Galaxy
    Målgivende: Franco Fragapane
    Minnesota United FC går opp i en 5-1 ledelse etter et mål av Teemu Pukki. Flott spill fra Franco Fragapane før målet.
    76'
    79'
    Franco Fragapane
    Sjanse til Minnesota United FC! Franco Fragapane er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    82'
    Minnesota United FC 5 - 2 LA Galaxy
    Mål: Dejan Joveljic
    Dejan Joveljic setter inn en redusering på Allianz Field. Stillingen er nå 5-2.
    82'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Mender Garcia
    Ut: Teemu Pukki
    Bytte for Minnesota United FC. Mender Garcia kommer inn for Teemu Pukki på Allianz Field.
    87'
    Inn: Jeong Sang-bin
    Ut: Emanuel Reynoso
    Sean McAuley (Minnesota United FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Jeong Sang-bin erstatter Emanuel Reynoso.
    87'
    Tim Ford signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Minnesota United FC-området.