Lod54'
2-0
3-0
    Dagens kamp på Allianz Field i Saint Paul er i gang.
    Armando Villarreal tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Jonathan Lewis
    Målsjanse til Colorado Rapids! Jonathan Lewis treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    8'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    12'
    Robin Lod
    Sjanse i Saint Paul! Robin Lod (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    16'
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    18'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    21'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Kevin Molino
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    I Saint Paul tar Minnesota United FC ledelsen 1-0 etter et mål av Kevin Molino. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    22'
    24'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    24'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    25'
    Younes Namli
    Colorado Rapids angriper i Saint Paul. Younes Namli fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    I Saint Paul slår Jack Price en corner fra høyre.
    30'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field og Emanuel Reynoso skyter i stolpen!
    31'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    32'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Colorado Rapids.
    34'
    34'
    Robin Lod
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Robin Lod går utenfor.
    36'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Younes Namli (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    44'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Jonathan Lewis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Nicolas Benezet, mens Jonathan Lewis tar plass på benken.
    46'
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Frispark Minnesota United FC.
    50'
    Cole Bassett
    Målsjanse! Cole Bassett (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Michael Boxall
    Michael Boxall (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    52'
    Minnesota United FC 2 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Robin Lod
    Minnesota United FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Robin Lod. Emanuel Reynoso var nest sist på ballen.
    54'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    En av Minnesota United FCs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Kellyn Acosta
    Sjanse til Colorado Rapids! Kellyn Acosta er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Kevin Molino
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Kevin Molino avslutter utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Kei Kamara
    Ut: Ethan Finlay
    Adrian Heath gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Ethan Finlay og setter inn Kei Kamara.
    68'
    Målsjanse på Allianz Field! Younes Namli fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Inn: Sam Vines
    Ut: Younes Namli
    Colorado Rapids gjør sitt andre bytte. Younes Namli erstattes av Sam Vines.
    72'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    72'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Hassani Dotson avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Robin Lod
    Minnesota United FC fosser forover og Robin Lod fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Minnesota United FC angriper. Kevin Molino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Minnesota United FC 3 - 0 Colorado Rapids
    Målgivende: Jan Gregus
    Mål! Kevin Molino gir Minnesota United FC en komfortabel 3-0 ledelse. Jan Gregus sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Inn: Braian Galvan
    Ut: Andre Shinyashiki
    Colorado Rapids bytter ut Andre Shinyashiki med Braian Galvan.
    81'
    Kei Kamara
    Målsjanse til Minnesota United FC! Kei Kamara treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Inn: Osvaldo Alonso
    Ut: Marlon Hairston
    Minnesota United FC bytter ut Marlon Hairston med Osvaldo Alonso. Dette er det andre byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Kellyn Acosta
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicolas Mezquida erstatter Kellyn Acosta.
    81'
    Colorado Rapids fosser forover og Cole Bassett fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.