I Saint Paul slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    Tori Penso signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    20'
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Tori Penso tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    24'
    Aaron Schoenfeld
    Aaron Schoenfeld (Minnesota United FC) header utenfor.
    24'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Osvaldo Alonso ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Jacori Hayes
    Ut: Osvaldo Alonso
    Adrian Heath (Minnesota United FC) tar ut Osvaldo Alonso som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jacori Hayes.
    28'
    Younes Namli
    Younes Namli (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Jack Price
    Jack Price (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    Målsjanse til Minnesota United FC! Aaron Schoenfeld treffer mål, men keeper redder.
    36'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Tori Penso tildeler Minnesota United FC en corner. Jan Gregus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Colorado Rapids må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Minnesota United FC.
    37'
    Jacori Hayes
    Målsjanse! Jacori Hayes (Minnesota United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    39'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    41'
    Jan Gregus (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    44'
    Michael Boxall
    Minnesota United FC angriper og Michael Boxall får avsluttet. Headingen treffer ikke Colorado Rapids-målet.
    44'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 0 Colorado Rapids
    Mål: Robin Lod
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    Mål! Minnesota United FC tar ledelsen 1-0 ved Robin Lod. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    44'
    Jan Gregus (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    45'+2
    45'+2
    Cole Bassett
    Colorado Rapids angriper i Saint Paul. Cole Bassett avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    Tori Penso tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Lalas Abubakar
    I Saint Paul får Lalas Abubakar (Colorado Rapids) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    47'
    47'
    Colorado Rapids fosser forover og Lalas Abubakar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Minnesota United FC.
    48'
    Aaron Schoenfeld (Minnesota United FC) header ballen mot mål, men Colorado Rapids klarerer.
    49'
    49'
    50'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Emanuel Reynoso avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Sjanse i Saint Paul! Aaron Schoenfeld (Minnesota United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    54'
    Tori Penso signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    57'
    Daniel Wilson
    Danny Wilson (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Jonathan Lewis
    Colorado Rapids bytter ut Jonathan Lewis med Nicolas Benezet.
    58'
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul, men blir avblåst for offside.
    59'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    61'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Colorado Rapids.
    61'
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Emanuel Reynoso
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) erstattes av Ethan Finlay.
    62'
    63'
    Det blir farlig! Frispark for Minnesota United FC er nær straffområde.
    64'
    65'
    I Saint Paul slår Jan Gregus en corner fra høyre.
    66'
    68'
    Mål for Colorado Rapids!
    Minnesota United FC 1 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Andre Shinyashiki
    Målgivende: Diego Rubio
    Andre Shinyashiki scorer og utligningen er et faktum på Allianz Field. 1-1. Diego Rubio var nest sist på ballen.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint Paul fordi Michael Boxall får behandling for en skade på banen.
    70'
    Michael Boxall er på beina igjen og fortsetter kampen.
    71'
    Kevin Molino
    Minnesota United FC avanserer forover og Kevin Molino får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    72'
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Kevin Molino går utenfor.
    72'
    72'
    Jan Gregus (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    76'
    79'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Andre Shinyashiki
    Colorado Rapids gjør sitt andre bytte. Andre Shinyashiki erstattes av Nicolas Mezquida.
    79'
    Kevin Molino (Minnesota United FC) avanserer forover på Allianz Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.