456
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Leicester City FC.
    1'
    Ryan Longman
    I London får Ryan Longman (Millwall FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    1'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Sunny Singh Gill tildeler Millwall FC en corner. George Honeyman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    George Saville (Millwall FC) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    5'
    Jamie Vardy
    Målsjanse til Leicester City FC! Jamie Vardy treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Millwall
    George Honeyman
    Dommer Sunny Singh Gill gir George Honeyman (Millwall FC) et gult kort.
    11'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    12'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Leicester City
    Harry Winks
    Harry Winks (Leicester City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på The Den.
    21'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    George Saville (Millwall FC) slår en corner fra høyre side på The Den.
    25'
    25'
    26'
    George Honeyman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    27'
    Millwall FC slipper å klare seg uten George Honeyman som kommer tilbake på banen i London.
    30'
    I London slår Stephy Mavididi en corner fra venstre.
    32'
    Sunny Singh Gill tildeler Leicester City FC en corner. Stephy Mavididi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    I London slår Kiernan Dewsbury-Hall en corner fra venstre.
    40'
    Jake Cooper
    Millwall FC avanserer forover på The Den og Jake Cooper kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Leicester City FC.
    44'
    44'
    Stephy Mavididi (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på The Den.
    45'
    45'+1
    Ryan Leonard
    Ryan Leonard (Millwall FC) kommer seg fri på The Den, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på The Den.
    48'
    George Honeyman (Millwall FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på The Den.
    49'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Romain Esse
    Ut: George Honeyman
    Romain Esse (Millwall FC) erstatter George Honeyman som muligens er skadet.
    51'
    Sunny Singh Gill signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    55'
    57'
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    58'
    Mål for Millwall!
    Millwall 1 - 0 Leicester City
    Mål: Ryan Longman
    Målgivende: Billy Mitchell
    Ryan Longman dundrer ballen i mål og Millwall FC tar ledelsen 1-0 på The Den. Billy Mitchell sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Issahaku Abdul Fatawu
    Ut: Yunus Akgun
    Enzo Maresca gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Yunus Akgun og setter inn Issahaku Abdul Fatawu.
    62'
    Sjanse! Millwall FC avanserer forover, men Ryan Leonard avslutter utenfor.
    67'
    Michael Obafemi
    Sjanse til Millwall FC! Michael Obafemi er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Ryan Longman (Millwall FC) vinkes av for offside i London.
    69'
    71'
    Issahaku Abdul Fatawu
    Leicester City FC avancerar på The Den och Issahaku Abdul Fatawu får en nickmöjlighet – utanför!
    72'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Jamie Vardy
    Leicester City FC bytter ut Jamie Vardy med Kelechi Iheanacho. Dette er det andre byttet som Enzo Maresca gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: Onyinye Ndidi
    Enzo Maresca (Leicester City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dennis Praet erstatter Onyinye Ndidi.
    73'
    Inn: James Justin
    Ut: Callum Doyle
    Leicester City FC gjør sitt fjerde bytte. Callum Doyle erstattes av James Justin.
    73'
    Frispark Leicester City FC.
    74'
    Inn: Tom Bradshaw
    Ut: Michael Obafemi
    Millwall FC bytter ut Michael Obafemi med Tom Bradshaw.
    76'
    79'
    80'
    Målsjanse på The Den! Issahaku Abdul Fatawu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.