Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    6'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Watford FC.
    10'
    Tim Robinson tildeler Watford FC en corner. Philip Zinckernagel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Ken Sema
    Watford FC angriper, men avslutningen til Ken Sema går utenfor.
    13'
    Frispark Middlesbrough FC.
    15'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    18'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    22'
    24'
    25'
    Gult kort til Watford
    Nathaniel Chalobah
    Dommeren gir Nathaniel Chalobah (Watford FC) et gult kort.
    25'
    Spillet på Riverside er stoppet midlertidig fordi Sam Morsy ligger nede.
    26'
    Sam Morsy er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Dommer Tim Robinson venter med å sette i gang spillet fordi Sam Morsy ligger nede.
    28'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Hayden Coulson
    Ut: Sam Morsy
    Neil Warnock (Middlesbrough FC) tar ut Sam Morsy som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Hayden Coulson.
    30'
    Ken Sema
    Watford FC fosser forover og Ken Sema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Mål for Watford!
    Middlesbrough 0 - 1 Watford
    Mål: Ismaila Sarr
    Målgivende: Philip Zinckernagel
    Ismaila Sarr dundrer ballen i mål og Watford FC tar ledelsen 0-1 på Riverside. Philip Zinckernagel sto for den målgivende pasningen.
    32'
    35'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Watford FC.
    36'
    Ken Sema ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Watford FC slipper å klare seg uten Ken Sema som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Pddy McNair (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra venstre på Riverside.
    39'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Neeskens Kebano (Middlesbrough FC) slår en corner fra høyre side på Riverside.
    43'
    45'+1
    I Middlesbrough slår Neeskens Kebano en corner fra venstre.
    45'+4
    45'+4
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside på Riverside.
    45'+5
    Neeskens Kebano (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    45'+8
    Hayden Coulson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Hayden Coulson er på beina igjen og fortsetter kampen på Riverside.
    49'
    Offside! Duncan Watmore (Middlesbrough FC) er alene igjennom, men dommer Tim Robinson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    52'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Watford FC) kommer til en målsjanse på Riverside, men klarer ikke å score.
    53'
    59'
    60'
    Daniel Bachmann (Watford FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Riverside.
    60'
    61'
    Joao Pedro
    Watford FC angriper i Middlesbrough. Joao Pedro fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Hjørnespark til Watford
    64'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark til Watford FC på halvdelen til Middlesbrough FC.
    70'
    Joao Pedro
    Watford FC avanserer forover i Middlesbrough. Joao Pedro avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Daniel Bachmann er tilbake på banen igjen.
    72'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    73'
    Inn: Chuba Akpom
    Ut: Duncan Watmore
    Neil Warnock gjør dagens andre bytte i Middlesbrough, når han tar ut Duncan Watmore og setter inn Chuba Akpom.
    73'
    Inn: Yannick Bolasie
    Ut: Neeskens Kebano
    Middlesbrough FC gjør sitt tredje bytte. Neeskens Kebano erstattes av Yannick Bolasie.
    73'
    Frisparket tildelt Middlesbrough FC er farlig nær Watford FCs målområde.
    75'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Dan Gosling
    Ut: Philip Zinckernagel
    Watford FC bytter ut Philip Zinckernagel med Dan Gosling. Dette er det første byttet som Xisco gjør i dagens kamp.
    77'
    Watford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.
    78'
    Mål for Middlesbrough!
    Middlesbrough 1 - 1 Watford
    Mål: Yannick Bolasie
    Målgivende: Paddy McNair
    Yannick Bolasie scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Pddy McNair.