1-0
145
50
    Emmanuel Latte Lath
    Sjanse i Middlesbrough! Emmanuel Latte Lath (Middlesbrough FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    Swansea City, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Rebecca Welch tildeler Middlesbrough FC en corner. Sam Greenwood sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Swansea City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.
    9'
    Skudd utenfor mål, Middlesbrough
    10'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Swansea City.
    13'
    Jerry Yates
    Swansea City angriper på Riverside. Jerry Yates header utenfor.
    13'
    Finn Azaz
    Middlesbrough FC angriper i Middlesbrough. Finn Azaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Swansea City.
    17'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Hjørnespark til Swansea City
    19'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    21'
    Josh Tymon (Swansea City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Riverside.
    21'
    Josh Tymon er tilbake på banen igjen.
    24'
    Isaiah Jones
    Middlesbrough FC avanserer forover i Middlesbrough. Isaiah Jones avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Ronald Pereira Martins
    Ronald Pereira Martins (Swansea City) kommer til en målsjanse på Riverside, men klarer ikke å score.
    27'
    Dommer Rebecca Welch venter med å sette i gang spillet fordi Josh Tymon ligger nede.
    28'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Azeem Abdulai
    Ut: Josh Tymon
    Luke Williams (Swansea City) tar ut Josh Tymon som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Azeem Abdulai.
    29'
    I Middlesbrough slår Sam Greenwood en corner fra høyre.
    30'
    Matt Clarke
    Matt Clarke (Middlesbrough FC) header utenfor.
    30'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Frispark Swansea City.
    34'
    37'
    Middlesbrough FC angriper på Riverside, men Emmanuel Latte Lath header utenfor.
    37'
    Jamie Paterson (Swansea City) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    39'
    Swansea City fosser fremover, men Rebecca Welch blåser for offside på Riverside.
    39'
    Emmanuel Latte Lath (Middlesbrough FC) avanserer forover på Riverside. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    En av Swansea Citys spillere går i offside.
    41'
    43'
    Mål for Middlesbrough!
    Middlesbrough 1 - 0 Swansea City
    Mål: Emmanuel Latte Lath
    I Middlesbrough tar Middlesbrough FC ledelsen 1-0 etter et mål av Emmanuel Latte Lath.
    45'+1
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    45'+2
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+4
    Middlesbrough FC angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+6
    47'
    Hjørnespark til Middlesbrough
    48'
    Sam Greenwood (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra høyre på Riverside.
    51'
    Jamal Lowe
    Målsjanse på Riverside! Jamal Lowe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Sam Greenwood
    Målsjanse! Sam Greenwood (Middlesbrough FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    I Middlesbrough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Jamie Paterson (Swansea City) slår en corner fra høyre side på Riverside.
    56'
    Skudd utenfor mål, Swansea City
    56'
    Frisparket tildelt Swansea City er farlig nær Middlesbrough FCs målområde.
    60'
    62'
    63'
    Inn: Liam Walsh
    Ut: Jay Fulton
    Swansea City gjør sitt andre bytte. Jay Fulton erstattes av Liam Walsh.
    64'
    Inn: Liam Cullen
    Ut: Jerry Yates
    Swansea City bytter ut Jerry Yates med Liam Cullen. Dette er det tredje byttet som Luke Williams gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Oliver Cooper
    Ut: Jamie Paterson
    Swansea City bytter ut Jamie Paterson med Oliver Cooper.
    65'
    66'
    Rebecca Welch tildeler Swansea City en corner. Liam Walsh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    67'
    68'
    70'
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    77'
    Inn: Aimar Govea
    Ut: Ronald Pereira Martins
    Ronald Pereira Martins (Swansea City) erstattes av Aimar Govea.
    78'
    78'
    Gult kort til Swansea City
    Oliver Cooper
    Oliver Cooper (Swansea City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Middlesbrough 2 - 0 Swansea City
    Målgivende: Finn Azaz
    Emmanuel Latte Lath øker Middlesbrough FCs ledelse til 2-0! Finn Azaz var nest sist på ballen.
    79'
    Gult kort til Middlesbrough
    Luke Ayling
    Luke Ayling (Middlesbrough FC) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Middlesbrough FC.
    81'
    81'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Sonny Finch
    Ut: Isaiah Jones
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Middlesbrough FC. Inn kommer Sonny Finch, mens Isaiah Jones tar plass på benken.
    82'
    Inn: Sam Silvera
    Ut: Emmanuel Latte Lath
    Bytte for Middlesbrough FC. Sam Silvera kommer inn for Emmanuel Latte Lath på Riverside.
    82'
    Inn: Anfernee Dijksteel
    Ut: Finn Azaz
    Middlesbrough FC bytter ut Finn Azaz med Anfernee Dijksteel.
    83'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Daniel Barlaser
    Daniel Barlaser (Middlesbrough FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    84'
    Rebecca Welch signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    86'
    Liam Cullen
    Dommeren gir Liam Cullen (Swansea City) et gult kort.
    86'
    Inn: Alexander Gilbert
    Ut: Sam Greenwood
    Michael Carrick gjør dagens fjerde bytte i Middlesbrough, når han tar ut Sam Greenwood og setter inn Alexander Gilbert.
    87'
    88'
    Jamal Lowe
    Swansea City avanserer forover i Middlesbrough. Jamal Lowe avslutter, men treffer ikke mål.